Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №2

• 33 405
  • 734
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Аглея, не започна в 21:30, а почти 22:30 беше. Аз гледах Гласът на България и след това Бягството.

Да, права си. Аз понеже го връщах, а нали смениха часа. Затова така реших Joy
P. S. Личи си, че съм руса. Joy

# 196
Вики, благодаря за включването и информацията, която ни даде.  Успех в следването !

Все пак и никой не е длъжен да си тълкува договора само и само да отговаря на въпроси на анонимни бг-мами Wink
Поздравления на участниците, много ви харесваме Simple Smile

Бърди, в голяма грешка си. Ако не си запознат с договора, който си подписал, ще си понесеш последствията, при нарушаване на клаузите му. А познаването означава правилно тълкуване на клаузите. В интерес на подписалия го, е да се запознае детайлно с договора.
Предполагам, знаеш израза, че незнанието на закона не оправдава. Същото е и с договорите.

# 197
  • Другата България
Много се радвам, че се включи участничка, Вики - и аз ВЕЧЕ ви харесвам.
Дано не ме разочаровате.

Аз имам един въпрос, относно женените, които вече отпаднаха.
И по-точно за Илияна.
Наистина ли не е каквото изглежда, или си е такава и в реала?
Че на повечето от нас ни беше мъчно за съпруга ѝ....

# 198
  • София
Ами време им беше  на музикантите. Все се губеха по трасетата, разсеяни бяха. Жената спасяваше положението на няколко пъти, ама като цяло зле. Покриваше ги късмета. Нормално и логично отпадане. Не съм изненадан.

Доста лека задача дадоха на майката и щерката. Макс 10 минути да измият колата. Нищо не е това.

Поредна доза яка излагация с планетите и спътниците. Елементарна задача. Браво на колегата.
И съм в потрес от фармацевтите за 1234 път. За може съжаление и актьорите се изложиха, но каквото-такова. Остават ми основни фаворити. А близначките дори не искам да ги коментира вече...

Барманките яко са подгонили полицаите, дупе да им е яко на мърморковците. Засмях се на черния им хумор да се изпишкат в колата им, хахах. Май Тони го изръси, ама може и да съм се объркал. 😀

# 199
аз си ги харесвам барманките, защото както написах при предните епизоди поне самоиронично навеждат глава и казват/извиняват, че не знаят нещо. а има други, които не само не се извиняват, ами се хилят и дори сърдят, че видиш ли им дават задача за мислене.

по повод майката, ако погледнем реално сигурно е готина, на маса, при спокойна ситуация без стрес сигурно пуска шегички, влиза в разговор и т.н. Жената от съпрузи също сигурно е готина мъжът й да я трае. Но, Голямото Но, е че ни се показват в стресова ситуация и точно тук майката излиза като груба и простовата жена с ужасен говор.

по отношение на полицаите, в последните епизод имаше кадър, че дори не харесаха стаята, но не ги виня. всеки е свикнал на различно и има различни разбирания за 'комфорт'

# 200
Дано не ме разочаровате.

И по-точно за Илияна.

Тук искам последно да се включа, защото Илияна и Радо за жалост изядоха много хейт заради представянето им - ние не ги познаваме в тази светлина. Извън играта са страхотни хора и двойка! Спокойни са, Радо е много забавен постоянно правеше смях и обичта им наистина е силна. Както казах адреналина не се отразяваше понякога добре  и смятам, че всеки от нас заслужава прошка, защото това сме ние в играта - не и в живота.

# 201
  • София
Мен си ме е яд за женените, определено се свали от класата на шоуто. И си личеше как всички бяха изненадани, явно останалите са ги харесвали и считали и за фаворити.

# 202
  • Другата България
Дано не ме разочаровате.

И по-точно за Илияна.

Тук искам последно да се включа, защото Илияна и Радо за жалост изядоха много хейт заради представянето им - ние не ги познаваме в тази светлина. Извън играта са страхотни хора и двойка! Спокойни са, Радо е много забавен постоянно правеше смях и обичта им наистина е силна. Както казах адреналина не се отразяваше понякога добре  и смятам, че всеки от нас заслужава прошка, защото това сме ние в играта - не и в живота.
Ама защо последно, ние не искаме да издаваш какво ще се случи напред в предаването, просто е съвсем различно, когато може да се комуникира “наживо“ с участник, при това съвсем цивилизовано.
Благодаря за отговора. За “понякога“ съм съгласна, но при Илияна беше постоянно.
И наистина много повлия на зрителите, това нейно поведение.

# 203
  • София
Диорела, не си разбрала какво искам да кажа Simple Smile Опитах се любезно и без да те засегна, да кажа, че момичетата не са длъжни да си анализират договорите онлайн само и само да задоволят твоето любопитство Simple Smile

# 204
Вики, радвам се да те видя в темата. Вашата двойка ми е фаворит и ви стискам палци Simple Smile

# 205
Моите любимци сгодените и актьорите заедно с майката и дъщерята сложили 2 спътника на земята 🤔

П.С Фармацевтите кое объркаха толкова, че явно съм пропуснала

# 206
Вики, много се радвам, че се включи в темата, но защо за последно?!

Епизодът беше интересен, умрях от смях с Краси Радков, жената от сгодените и патката Simple Smile Simple Smile
Допълнителната задачата на майката и дъщерята беше просто гротеска..
Музикантите завършиха последни, изобщо няма да ми липсват, скучновати бяха, особено мъжът.
Наистина се усеща липсата на женените, според мен нелепо отпаднаха.
Изобщо страхотно реалити, щом толкова са пътували всеки ден можеха да направят по-подробен монтажа и да  излъчват предаването примерно три пъти седмично.
Сега трябва да чакаме до петък..

# 207
Вики, първо те поздравявам, че се включваш. Много обичаме,  когато някой от вас риалити участниците се включвате. Моля, не преставай да пишеш! Споделяй каквото прецениш.
Апелирам към хората в темата да не бъдем клюкари и лекинко да кълвем момичето да казва неща, които не трябва.  Или както казваме във Враца "не я подкукуросвайте".

# 208
  • Другата България
Вики, първо те поздравявам, че се включваш. Много обичаме,  когато някой от вас риалити участниците се включвате. Моля, не преставай да пишеш! Споделяй каквото прецениш.
Апелирам към хората в темата да не бъдем клюкари и лекинко да кълвем момичето да казва неща, които не трябва.  Или както казваме във Враца "не я подкукуросвайте".
Че после не може да се даврандиса, нали? Blush

# 209
Че после не може да се даврандиса, нали? Blush
😀
Как ли звучи за хората от другите краища

Общи условия

Активация на акаунт