Чуждоезикови обучения за заети лица по програма на БТ (2024-2027)

• 23 534
  • 523
  •   1
Отговори
# 270
То и да проучи къде се знае, че ще има група пак не е сигурно, защото при мен, както споделих по-горе, до самият край на номеври бяха сигурни, че ще има група, стартираща на 03.12, и изведнъж на 2ри като ги потърсих пак измрънкаха "Ми няма да има..." без обяснения защо. И Кабината така си бяха решили да не правят група без да се обадят да кажат на хората с ваучери към тях и минаха още 2-3 месеца в чакане някой да звънне с инфо. А те много добре знаят кои са хората с одобрени ваучери към тях и имат данните им.

# 271
Днес звънях да питам кога ще започне обучението по немски, ниво А2 в Кабината. Казаха, че най-вероятно ще е март, защото не са се събрали достатъчно хора за февруари.

# 272
  • Пловдив
Днес звънях да питам кога ще започне обучението по немски, ниво А2 в Кабината. Казаха, че най-вероятно ще е март, защото не са се събрали достатъчно хора за февруари.

И аз съм А2 , но в Кабината Езикови курсове. Имаше анкета, откога искам да започна. Понеже имам други ангажименти съм казала след юни .  Та как се движат там нещата? Има ли някой на немски при тях, да даде отзиви?

# 273
На мен ми отказаха ваучер, понеже съм карала курс по език от Агенцията преди 10тина години, незнам даже къде са ми сертификатите...
При ново подаване искат да приложа сертификати.
Вие защо се насочихте към онлайн обучение?
Ще ги потърся тези дни и пак ще подам.
Като чувам немския има желаещи онлайн. Това в добре, понеже ми каза, че ако подавам да не за език който съм изучавала. Та немския език ми е мечта отдавна.

# 274
  • столицата
И аз от известно време се канех да се запиша на курс по немски и тези ваучери ми дойдоха точно навреме. Обаче, се оказа много изискващо, времеемко и понякога ми идва в повече. А съм само 2 пъти седмично. И още не сме приключили с първо ниво. Не знам как ще избутам и останалите 2 нива. Още повече, че идват по-хубавите и слънчеви месеци. Доста от хората в курса имат някаква база и това си личи. Имаме една мацка, за която просто се чудя защо  е стартирала с А1. Направо си говори като немкиня. Поне за моя непривикнал към немския слух, има автентично произношение и разполага с доста богат речник. Но няма да се предавам и ще се справя. Просто преценете дали тези 9 месеца непрекъснат курс са приемливи за вас.

# 275

И аз съм А2 , но в Кабината Езикови курсове. Имаше анкета, откога искам да започна. Понеже имам други ангажименти съм казала след юни .  Та как се движат там нещата? Има ли някой на немски при тях, да даде отзиви?

Аз съм точно там. Сайтът им се казва Кабината, но самият ваучер е на Кабината Езикови курсове.

# 276
Някой с инфо за стартиращ италиански първо ниво?

# 277
Здравейте! Може ли да ме посъветвате коя фирма да избера? Бих искала да уча испански език и вече има ваучер за Alexander language school, но прочетох едно мнение, което ме притесни. А преди това беше цяла епопея с Кабината.бг, като се оказа, че всъщност са 2 кабини. Там беше истински кошмар. Накрая, след като няколко пъти се прехвърлих от едната към другата Кабина, реших да се запиша другаде. Хареса ми информацията, която прочетох в сайта на Alexander language school и затова ги избрах. Сега чакам съобщение от тях кога ще ме включат в курс, тъй като с приоритет са ваучерите, издадени преди моя (разбираемо). Моля, ако някой вече се е обучавал по тази програма или в момента кара курсовете, и е доволен, нека ми отговори! Благодаря! И успех на всички! Simple Smile

# 278
А за английски език, къде бихте ме посъветвали да се запиша ?

# 279
SamoLevski и аз чакам от ноември за Александър испански език, но още нищо..
Търсих ги,казаха че формират според записването...като чета тук май навсякъде е едно също....кое те притесни за тази школа?

# 280
  • София
Благодаря за темата!
Започвам и аз английски от 10.03, с Кабината езикови курсове, но съм от А1. Говорих с тях, че искам да започна от А2, но няма да стане. Грешно съм подала заявлението. Не ми се занимава пак с цялата процедура, ще си мина отначало, пък да видим.

# 281
elf575, здравейте! Значи може да сме в една група, макар че ми се искаше да започна есента... Simple Smile Притеснява ме едно мнение, в което прочетох, че от Александър езикови курсове си търсели преподаватели в jobs.bg и искали само да усвоят парите от програмата. Не съм проверявала лично и нямам наблюдение дали наистина е така.
P.S.: сега потърсих в коментарите и май е ставало въпрос за Кабината. Не знам вече, обърках (побърках) се от толкова четене! 🤪

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 15:01 от SamoLevski

# 282
Здравейте, аз се не съм кандидатствала още по тази програма и се чудех дали трябва да се уведоми работодателя, както при ученето в университет. Имате ли някаква идея?

# 283
Ако ходиш на уроци в извънработно време не виждам причина за уведомяване. Ако обаче трябва да отсъстваш от работа, вероятно трябва

# 284
  • София
Здравейте! Може ли да ме посъветвате коя фирма да избера? Бих искала да уча испански език и вече има ваучер за Alexander language school, но прочетох едно мнение, което ме притесни. А преди това беше цяла епопея с Кабината.бг, като се оказа, че всъщност са 2 кабини. Там беше истински кошмар. Накрая, след като няколко пъти се прехвърлих от едната към другата Кабина, реших да се запиша другаде. Хареса ми информацията, която прочетох в сайта на Alexander language school и затова ги избрах. Сега чакам съобщение от тях кога ще ме включат в курс, тъй като с приоритет са ваучерите, издадени преди моя (разбираемо). Моля, ако някой вече се е обучавал по тази програма или в момента кара курсовете, и е доволен, нека ми отговори! Благодаря! И успех на всички! Simple Smile

В момента съм към тях начално ниво, крайно разочарована, нито организация, нито качествени материали, нито качествено преподаване, нито нищо...
Съжалявам, че попаднах на тях!

Общи условия

Активация на акаунт