Чуждоезикови обучения за заети лица по програма на БТ (2024-2027)

• 18 364
  • 471
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте,
Аз миналата седмиц подадох заявление в АЗ и получих отговор, че вауерът е издаден. Писах имейл на фарос, от където получих отговор, че новата група ще стартира началото на септември. Нещо обаче много куца тази комуникация, не отговарят. Писах отново да попитам в кои дни и в кои часове ще бъдат занятията, но отговор нямам. Толкова ли е тромава комуникацията с тях? Ако искам да ги сменя, сега ли е времето? Преди да започне курса и може да се смени доставчика?

# 451
  • столицата
За кой език и за кое ниво сте?

# 452
Във Фарос получих имейл с цялата организация 10 дни преди датата. Имаше ги всички детайли.
Аз съм им звъняла на общоизвестните телефони и са съдействали.

# 453
За кой език и за кое ниво сте?
Английски от А1

# 454
Здравейте,
Аз миналата седмиц подадох заявление в АЗ и получих отговор, че вауерът е издаден. Писах имейл на фарос, от където получих отговор, че новата група ще стартира началото на септември. Нещо обаче много куца тази комуникация, не отговарят. Писах отново да попитам в кои дни и в кои часове ще бъдат занятията, но отговор нямам. Толкова ли е тромава комуникацията с тях? Ако искам да ги сменя, сега ли е времето? Преди да започне курса и може да се смени доставчика?

Здравейте, бях им звъняла жената ми каза че са в лятна ваканция - ще бъдат на линия от 25.08 или 1 септември, та каза ни след като се попълни заявлението - след отпуската ще се свържат с мен

# 455
Здравейте, имам малко странен въпрос, но все пак....

Имам одобрен ваучер за англ. език - първоначално бях избрала Езикови курсове,но ги смених, защото бяха с 3 пъти седмично.
Смених през формата доставчика, но мина много време докато от агенцията ми одобрят и аз направо изключих коя школа съм си избрала, а ми се иска есента вече да го почвам, че се мина повече от година..... та въпроса ми е има ли как да разбера към коя школа ми е ваучера? Simple Smile

# 456
  • столицата
Трябва да сте получила ваучера на електронната поща и там е налично името на доставчика.

# 457
Имам ваучер с първоначалната школа, за смяната нямам ваучер, а само че искането ми един вид е одобрено.

# 458
Здравейте! Аз се записах началото на годината към Александър Бизнес Център АВС за трите нива по АЕ- А2, В1, В2. Средата на юли , миналата седмица се свързаха с мен и казаха, че са сформирали група за съботно неделни уроци онлайн. Тази седмица по имейл поличих графика на занятията, учебниците , както и паролите за вход в Тиймс. Доста подробен имейл, с цялата необходима информация за курса. Стискайте палци да издържа от август до март с кака ученичка и един тодлър на 4 !

И какво, как върви дотук?
Има ли халва и надежда?

# 459
  • София
Здравейте, някой може ли да препоръча школа по програмата за курс по немски език за начинаещи, може онлайн или присъствено в София.

# 460
  • столицата
За немски онлайн, препоръчвам Фарос.
Моята приятелка продължава да търси онлайн школа за начинаещи италиански или испански с ваучер. Някой да е стартирал успешно курс по един от тези два езика?

# 461
За немски онлайн, препоръчвам Фарос.
Моята приятелка продължава да търси онлайн школа за начинаещи италиански или испански с ваучер. Някой да е стартирал успешно курс по един от тези два езика?
Здравейте, за испански преди седмица завърших от А1 до B1 в Белл едюкейшън онлайн. Супер доволна съм, всичко беше точно от страна на школата. Попаднахме и на страхотен преподавател.

# 462
  • столицата
Благодаря! Вероятно ще стартират нова група при това положение . По колко пъти седмично бяхте и доплащахте ли нещо?

# 463
Два пъти седмично от 18 до 20.40 часа. Преведохме гаранционен депозит в размер на 450 лева, който ни върнаха след приключване на курса. Иначе си платихме само за учебните тетрадки, ако искаме да са на хартиен носител. Нашата преподавателка беше страхотна и в асистент в катедрата по романски езици във Великотърновския университет.

# 464
Здравейте!
Едва преди няколко дни разбрах за програмата, виждам, че е активна до 2027г, но не успявам да де регистрирам ( постоянно изписва грешка и не зарежда формата).
Имате ли идея дали все още е възможна регистрация?

Общи условия

Активация на акаунт