Чуждоезикови обучения за заети лица по програма на БТ (2024-2027)

• 23 117
  • 520
  •   1
Отговори
# 510
Някой да е записал Турски език и да препоръча школа?

# 511
Здравейте,

Както вече написах съм представител на Доставчик на обучение и четем редовно новите инструкции. Ето и директен цитат: "Продължителността на проекта е до 31.12.2026 г. С цел спазване на крайния срок на изпълнение на проекта искания за плащания ще бъдат приемани до 30.09.2026 г. или до изчерпване на финансовия ресурс."
За да се подаде искане за плащане курсът трябва да е приключил.

Всъщност "до 2027 година" не означава, включително 2027 година.

# 512
  • София-Младост
Payla
Минах трите нива мин година в Кабината езикови курсове.

# 513
  • София
Здравейте, можете ли да ми препоръчате присъствен курс по английски в София, може и да се доплаща.

# 514
Има ли други, които започват курсове през Янауари и Фервуари и са супер интензивни? Аз не знам дали като работещ човек три пъти седмично няма да ми дойдот твърде много… Някой, който е бил на такъв график може ли да сподели обратна връзка?

# 515
Здравейте, за Испански А2 ниво коя школа препоръчате? 🤗

# 516
  • София-Младост
Има ли други, които започват курсове през Янауари и Фервуари и са супер интензивни? Аз не знам дали като работещ човек три пъти седмично няма да ми дойдот твърде много… Някой, който е бил на такъв график може ли да сподели обратна връзка?
Миналата година започнах януари. Бяхме даже 4 пъти седмично. В понеделник в работно време го пропусках, на другите си присъствах. Понякога идва леко нанагорно, но някак свикнах. Особено когато го направиха от 19 до 22, направо се схващаш от седене. Много хора го изкараха, само като слушатели, за мен това лично не е добър вариант.

# 517
Здравейте,

Знаете ли школа, която да събира група по немски и скоро да започва обучението?
Миналата година имам издаден ваучер, иска ми се зимните месеци да започна курса.
Благодаря предварително за инфото.

# 518
  • столицата
Вижте във Фарос за немския. Аз го изкарах там.

# 519
Вижте във Фарос за немския. Аз го изкарах там.
И останахте ли доволна?Аз сега получих ваучер по немски език, като се записах към Давитоз,но впоследствие получих лоши отзиви.Чудя се дали да не си сменя доставчика с Кабината или и аз незнам ...

# 520
  • столицата
Аз стартирах от начинаещи и съм доволна. Беше два пъти седмично, вечер, дистанционно. 

Общи условия

Активация на акаунт