Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 18

• 62 112
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Рейтинга от вчерашните сериали🙂

Истината е че ако правят стойностни епизоди ,рейтинг може да има за всяко шоу ,и да са съвсем прилични като тези от вчера 🙂

# 511
Далечния град може на бързо да вземе оценки 7/8 в следващите няколко епизода. От всичките нови неща този есенен сезон той изглежда най-интересен.

# 512
Много добри резултати от вчера браво. Сериала с Бергюзар ще е в сряда по канал Д. Успех им пожелавам.

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 10:19 от femmi2

# 513
Възможно е напълно.Хареса ми определено първи епизод ,има потенциал.Отделно  конкуренцията на Пъпките е  голяма,но според мен  може да се доближи до него.Всичко е  възможно както виждаме.Например тази седмица Безгранична бие и Пъпките и Лейля в TOTAL.Така че всичко се променя 🙂

# 514
Тази седмица до момента лидери в TOTAL са безгранична в AB Пъпките и в ABC са Пъпките
Да видим днес дали Шербета ще бъде лидер втора седмица поред и в трите категории. Има наченки на това защото Доа и Фатих имат любовна сцена.

# 515
Момичета, аз като един новак във всички тези особености за рейтинг, искам да задам тъп въпрос Innocent Може ли някой да ми обясни какво означават тези съкращения "АВ", "АВС" и т.н.?

# 516
Момичета, аз като един новак във всички тези особености за рейтинг, искам да задам тъп въпрос Innocent Може ли някой да ми обясни какво означават тези съкращения "АВ", "АВС" и т.н.?

в скрит текст ти го пиша че е много дълго
Скрит текст:
Категорията „Общо“ се състои от всички хора на и над 5-годишна възраст, живеещи в домакинства със сегментиран рейтинг. Всички телевизионни аудитории са отчетени в тази категория: AB, C1, C2, D, E...

В тази категория аудиториите C1, C2 и D имат най-голяма тежест, тъй като съставляват по-голямата част от телевизионната аудитория като цяло. Публиките, които попадат в групата C2 и D, са сравнително необразовани и бедни.

Категорията „AB“ се състои от относително по-образовани хора на и над 5-годишна възраст, живеещи в домакинства със сегментиран рейтинг. Помислете за заможни работодатели, бели якички и т.н.

"ABC" Тази категория, най-важната, се състои от хора на и над 20-годишна възраст и се състои от добре образованата целева аудитория от AB плюс по-умерена група от лица като пенсионирани служители, служители със сини якички, домакини, собственици на магазини, и т.н.

# 517
С 2 думи- AB и АВС са основен таргет на рекламодателите като логично по-заможна целева група май 😀

Привет, момичета. Снощи отнесох в сънищата и не можах да напиша за Далечния град. Вярно е, че е малко странно човек да не се поинтересува от мястото, където отива. И, докато мога да оправдая Аля с доверието към загиналия й съпруг и, защото все пак е провела няколко телефонни разговора с Джихан, то наистина за адвоката й е странно да не проучи къде отиват. При все, че Албора не е само фамилия, а и цял град в града. Странно наистина. Ами, ако той има нещо общо със смъртта на мъжа й?
Ще видим в новия епизод. Аз също предричам още по-висок рейтинг. Главната първата серия натрупа милиони гледания за кратко време, още преди скандала с депутата.
Ще чакаме и ще видим😜

Пускам една актуализирана таблица с новите продукции и дните на излъчване. Вторник и сряда е страшна надпревара😀

# 518
Видях някаква снимка от вчера на която Дениз Джан Окташ и Мирай Данер са с награда за най добър сериал.🙃

# 519
новия исторически на now по последни новини искат в неделя да го слагат вместо петък. То се видя нещо слага ли се в петък е загинал при наличието на Шербета.

# 520
Мирай и Дениз Джан✨️✨️✨️

# 521
новия исторически на now по последни новини искат в неделя да го слагат вместо петък. То се видя нещо слага ли се в петък е загинал при наличието на Шербета.

Кой е новият исторически?

# 522

Кой е новият исторически?

Şakir Paşa Ailesi: Mucizeler ve Skandallar

# 523
Супер са Джемре и Алперен на корицата на списанието.  Абе турците умеят да правят кастинги. Някой знае ли защо сменят сценариста на сериала с нов, като рейтинга е Окей.
В повечето случай сменят ли не е за добро тук може и да е различно.

# 524
МАЙКА АНКАРА еп.1/фраг 3
- Една жена, четирима мъже. Това е историята на майка ми. Майка на трима сина и съпруга на мъж, който не беше ничий син.
- Виж ме, копеле такова, ще върнеш тези пари на сестра ми до последното пени.
- Не гледай... Тук няма какво да се види...
- Както виждате, само майка ни беше наш дом.
- Хвана ме за ръка, заведе ме в Истанбул, запозна ме с баща ми...
- От кого сме наследили срама? От майка ми? Или от баща ми?
- Всъщност баща ми беше престъпникът, но... оръжието отново остана в ръцете на майка ми. Имаше съпротива. Майка ми беше борец..
- Сестра!
- Нямаше нито море, нито пролив, но.... майка ми беше Анкара.

Общи условия

Активация на акаунт