Естетични процедури за лице и тяло – 58 тема

• 52 802
  • 760
  •   2
Отговори
# 345
  • Там където
В ю тюб се е наводнило с едни видеа за естроген крем за лице... естествено резултатите са УАУ Simple Smile Не виждам такъв крем в БГ. Гледам само в Щатите. Някой ползвал ли е такъв крем?

# 346
Дерматологичните клиники дали правят някакви оферти за черен петък, имате ли наблюдения?

# 347
В Дерма акт има някакви пакети.
Иначе след моето СО2 пращах всеки ден снимки на лекаря, защото той искаше така.

# 348
https://www.instagram.com/reel/DCHN9FmJnZv/?igsh=MW4xN2N5MWJ6anQ0aQ==

Препълването с филъри явно е мода не само в България. По-добре да се действа хирургично,отколкото да се дават същите суми за филъри. Защото те изпълват провисналата кожа,но трябва да се повдигне и подкожната мускулатура,иначе няма смисъл.
Разгледах надолу в профила на този доктор. Гледам върху Викрория Боня доста е работил. Целия процес преди и след е споделен. На мен резултата при нея не ми хареса. Доста и промени лицето.. сякаш друг човек.

# 349
В ю тюб се е наводнило с едни видеа за естроген крем за лице... естествено резултатите са УАУ Simple Smile Не виждам такъв крем в БГ. Гледам само в Щатите. Някой ползвал ли е такъв крем?

И аз ги гледах тези клипчета, но бих внимавала. Тези кремове са предназначени за хормонална терапия на жени в предменопауза. Не бих се мазала с такова нещо никога (преди да му дойде времето, искам да кажа).

# 350
Може ли линк към крема? Благодаря.

# 351
Ели, за фитенс дума да не става! Не рисувай, докато ме се обели напълно лицето и още ден два. Всяко замърсяване може да ти доведе големи бели. Разходки някъде ако може извън града да не е прашно.

# 352

И аз ги гледах тези клипчета, но бих внимавала. Тези кремове са предназначени за хормонална терапия на жени в предменопауза. Не бих се мазала с такова нещо никога (преди да му дойде времето, искам да кажа).
Точно така. Тъй като съм във възраст, която не е далече от перименопауза, питах АГ какво мога да изследвам, за да се ориентирам как е положението. Посъветва ме да изследвам антимюлеров хормон между 3 и 5 ден от цикъла. Та ми е много любопитно какво ще е положението. Иначе и аз мисля за хормонална поддръжка когато му дойде времето, но това със сигурност трябва да върви с медицински контрол.

# 353
  • Варна
Това не са ли от уредите на Phi academy? Мисля, че маркетингът им е силен само

Да , точно те са . Търся мнения, защото никъде не откривам освен в страниците на техните "артисти"

# 354
Аз не съм правила, но от познати знам, че ефект няма

Бях правила phi removal - премахване на перманентен грим на вежди с някаква киселина. Уж след макс 4 процедури изчезва напълно. Нищо не мръдна след 4 процедури. За мен всичко е маркетинг там.

# 355

Точно така. Тъй като съм във възраст, която не е далече от перименопауза, питах АГ какво мога да изследвам, за да се ориентирам как е положението. Посъветва ме да изследвам антимюлеров хормон между 3 и 5 ден от цикъла. Та ми е много любопитно какво ще е положението. Иначе и аз мисля за хормонална поддръжка когато му дойде времето, но това със сигурност трябва да върви с медицински контрол.
Със сигурност пуснете не само АМХ, а женски хормони - ФСХ, ЛХ, естадиол. Особено при завишен естроген ползването на подобни кремове може да бъде много опасно! Не знам на колко години сте, но аз в момента се боря с висок естроген ( в моите 40) и препоръчвам на всички добре да се запознаят с рисковете от хормонални терапии, естрогенов прием и т.н. с цената на красотата ви. Здравето е по-важно.

# 356
Извън темата, има ли в България компетентен лекар, който да предписва хормонозаместителна терапия?

# 357
Извън темата, има ли в България компетентен лекар, който да предписва хормонозаместителна терапия?
моят професор гинеколог ми е предлагал,не си смомням името на препарата,бил със сравнително нисък риск от развитие на злокачествени заболявания.  Не е настоявал,просто предложи някакъв вариант, ако аз искам. Самият факт, че ме пита има ли в рода фамилна обремененост в това отношение е достатъчно показателен да имам много наум относно полза/риск и затова не съм привърженик. Ако човек е на хормонална терапия трябва да се следи профилактично на 6 месец, а иначе може 1 път годишно.

# 358
Здравейте,
моля препоръчайте добър дерматолог за Варна за естетични процедури.

# 359
Малко от скука пиша, но за вдъхновение:)

Това е близка моя приятелка на 58г. Мъжът и почина преди 4г, тя беше много време много зле. В един момент реши да се погрижи за себе си. Правено по нея: гастро балон, и -35кг, блефаропластика долна и горна, филър бар кор и 2мл в скулите и химически пилинг..  резултатът за мен е просто невероятен.
( не ме цитирайте да го изтрия после)

Последна редакция: нд, 10 ное 2024, 20:49 от Eli..........

Общи условия

Активация на акаунт