Естетични процедури за лице и тяло – 58 тема

• 52 729
  • 760
  •   1
Отговори
# 420
Кое е най ефикасно за корем?
Да стопя мъничко и да стегна сбръчканата кожа около пъпа?
Препоръчаха ми Морфеус, освен, че е скъп е и болезнено. Нещо на този принцип да предложите, защото радичестота от вида на NuEra tight не било за мен, защото тока минавал из цялото тяло, а аз съм с автоимунно?

# 421
  • София
Има ли ефикасна апаратна процедура за премахване на пигментни петна?

И аз се интересувам.

Правих консултация в клиниката на д-р Денчева. Изготвиха ми персонален план въз основа на дигитална диагностика и за пигментацията са предвили две IPL терапии през 30 дни.
Ще съм благодарна за мнение дали е добре като начало. Имам много пигментни петна.

# 422
Някой правил ли е LIP LIFT в България или консултация с български хирург ?
Не е лошо като питате да пишете с малко повече обяснения✌️🤪😘 бяхте питали по-нагоре отговориха ви. Явно искате информация за оперативната форма. Има правили в България, но не знам дали пишат в този форум.
Това е много рисковано, там кожата е много дебела и е възможно и почти сигурно да останат белези, които после ще трябва да третирате с лазери. Сигурно ще се заличат след пета, шеста процедура, но си е занимавка която, ако направите с ботокса почти ще има същия ефект.

# 423
  • Там където
Ох, сега прочетох отзиви от дамите правили морфеус назад в темите и взе да ме хваща шубето Simple Smile Болката ще е ужасна.. това го знам и не съм се настроила психически, но се надявам някак да я понеса. Като млада имах много висок праг на болка, но последните години не е вече така. Повече ме притеснява възстановяването. Аз се бях настроила за почервеняване и лек оток може би, ама сини очи, урбазон и тези следи.... много ми идва. Гледах разни лелки като мен в ю тюб и не ми се стори толкова лошо. Някъде на 2-3  ден бяка ОК и даже ходеха на спорт. Аз се засилих за фитнес на 3 ден. Пфу аман от мъки Simple Smile

# 424

И аз се интересувам.

Правих консултация в клиниката на д-р Денчева. Изготвиха ми персонален план въз основа на дигитална диагностика и за пигментацията са предвили две IPL терапии през 30 дни.
Ще съм благодарна за мнение дали е добре като начало. Имам много пигментни петна.
Не съм правила лазерна процедура, но за около два месеца пигментацията се повлия много добре от Mela B3 серума на ЛаРош, който редувах с Витамин С серума.
Минах също на дигитална диагностика в клиниката преди и след и чак се изненадах от ефекта, не очаквах.

# 425
Ох, сега прочетох отзиви от дамите правили морфеус назад в темите и взе да ме хваща шубето Simple Smile Болката ще е ужасна.. това го знам и не съм се настроила психически, но се надявам някак да я понеса. Като млада имах много висок праг на болка, но последните години не е вече така. Повече ме притеснява възстановяването. Аз се бях настроила за почервеняване и лек оток може би, ама сини очи, урбазон и тези следи.... много ми идва. Гледах разни лелки като мен в ю тюб и не ми се стори толкова лошо. Някъде на 2-3  ден бяка ОК и даже ходеха на спорт. Аз се засилих за фитнес на 3 ден. Пфу аман от мъки Simple Smile
Стават сини очите понякога, да. Градовете изчезват от 2 седмици до месец, но са видими само за теб. Грим може след 3ти ден. Оттокът някъде 5 ден вече няма нищо. Възстановяването е ок, самата процедура си е болезнена.

# 426
  • София
Скрит текст:

И аз се интересувам.

Не съм правила лазерна процедура, но за около два месеца пигментацията се повлия много добре от Mela B3 серума на ЛаРош, който редувах с Витамин С серума.
Минах също на дигитална диагностика в клиниката преди и след и чак се изненадах от ефекта, не очаквах.

Like_Smoke, всъщност аз от теб разбрах, че правят подобна консултаци и съм много благодарна. Точно от това имах нужда, цялостен подход. Имаш ли представа къде другаде мога да направя още една подобна, за да имам сравнение и тогава да реша какво да предприема. Преди няколко години с Венус Легаси /дори го бях забравила/ доста ми стопиха лицето и тогава се отказах от такъв тип процедури, но сега съм решена да опитам отново. Страхувам се обаче не влоша още повече нещата.

Иначе при мен също препоръчват Mela B3, но за поддръжка. Вероятно при теб петната са много по-малко.

# 427
Мисля, че в клиниката на Денкова правят такъв скинчек с апарат. Вероятно и на други места, но не съм запозната. Момичетата могат да помогнат с препоръки.

Да, аз нямам много видима пигментация.

# 428
  • София
Скинчек с снимка и апарат ми правят всеки път при Ванеска и в Леге артис.

# 429
Like_smoke, сериозно ли е ефикасен серумът? Чудя му се и ми не струва рекламен трик. При теб се изчистиха петната или избледняха малко?

# 430
Аз искам да попитам за филърите cytosial и teosyal .Правих си края на септември Lenisna.Контура на лицето се повдигна,не толкова,колкото ми се искаше,но има промяна.Сега за средата на лицето доктора ми препоръча тези два филъра.Сутрин имам дълбоко изразени бръчки около устата.През деня понамаляват,но пак се виждат.Затова според него е добре ,да сложим половин ампула горе в назобиалните и другото в устните.По принцип за устни не бях мислила,но сякаш ще има ефект на бръчките  над тях.Дали ще се получи и кой от двата филъра да избера?Той само спомена ,че теото е с лидокаин.

Казвали са ми го пластични хирурзи и дерматолози, че Cytosial е най - малко мигриращ. И от опит мога да потвърдя и бих избрала него Wink Но масово гледам работят с Teosyal. Но всеки сам си преценява. Simple Smile

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 12:58 от adrenalinka85

# 431
Здравейте! Не намирам актуални препоръки за козметик и реших да попитам тук.
Няколко години ходех на хидрафейшъл, пробвах различни места, но така и не останах очарована. След това пробвах ултразвуково почистване - също не ми допадна, никаква разлика не видях.
На 38г съм, кожата ми е сравнително чиста, но дехидратирана и се боря с малко черни точки и пори.
Стандартното ръчно почистване не ми понася, така че търся добра козметичка, която да прецени какво би било най-добре за моята кожа.

# 432
Морфеус за мен не беше особено болезнен, но възстановяването ми се проточи над 3 седмици. И аз така очаквах няколко дни и после да съм наред, ама не... Поради тази причина направих само една процедура, а се бях засилила за две. Ефект имаше, но се задържа около 4-5 месеца.

# 433
За козметичка -Хриси в дерма акт в Драгалевци

# 434
  • Там където
Аз само 1 процедура по принцип съм решила. Дори и да го изтърпя като болка и да имам добро възстановяване, не искам 3 процедури, защото тази радиочестота за мен не е ОК  през 1 месец. Слагам един Радиес декември и това е.  Нямам сили за повече мъки. Не очаквам уау ефект, но много ме дразнят тези марионетни и назолиабиални бръчки. Дано ги дръпне малко.

Общи условия

Активация на акаунт