Естетични процедури за лице и тяло – 58 тема

• 48 975
  • 760
  •   1
Отговори
# 570
Възможно е, но трябва да отшуми бързо.
Може би си въобразявам, но имам чувството, че ми се влошава зрението след ботокс  Дали е възможно?

# 571
  • в 1001-та нощ
При мен също се влоши, колкото и да ми обясняват, че не е възможно ...

# 572
Трайно ли?

# 573
Момичета колко точки ботокс се правят при гневна ? Това за зрението не е добре ..🙄

# 574
Здравейте, някоя от вас има ли впечатления от доктор Върбанова от Медкрос? Имам записан час при нея, струва ми се доста млада и не знам дали ще помогне при моя проблем.

# 575
Момичета, добро утро! Blush
Като ви чета се отчайвам.. започвам да мисля, че накрая ни от скинбустери, нито от мезотерапии има особен ефект,  както споделих, преди 10 дни си правих скинбустер рестилейн, имаше хидратация засилена първите 4-5 дни, както каза и KPP , сега кожата отново ми е суха на места, при мен почти ефект нямаше, след 2 седмици имам процедура Messo Pen  микронидлинг  с идеята да подсилим бустера.
 Честно казано явно моите очаквания бяха по-големи, имайки предвид факта, че е с игли, в по-дълбок слой на кожата, очаквах да има стягане на кожата и т.н.
  Почвам да се чудя има ли смисъл от този микронидлинг или да заложа - на повече пилинги идните месеци.. моя приятелка, която е доста по-голяма от мен - твърди, че благодарение на пилингите през годините е запазила кожата си добре изглеждаща, а тя за 45 годишна - изглежда доста добре.

# 576
Аз да питам момичета с филари в средната част, правите ли си микронидлинг с дермапен? И влияе ли по някакъв начин на филара, т.е да се разгражда по-бързо. Че ми го предложиха.

# 577
Като ви чета се отчайвам.. започвам да мисля, че накрая ни от скинбустери, нито от мезотерапии има особен ефект,  както споделих, преди 10 дни си правих скинбустер рестилейн, имаше хидратация засилена първите 4-5 дни, както каза и KPP , сега кожата отново ми е суха на места, при мен почти ефект нямаше, след 2 седмици имам процедура Messo Pen  микронидлинг  с идеята да подсилим бустера.
 Честно казано явно моите очаквания бяха по-големи, имайки предвид факта, че е с игли, в по-дълбок слой на кожата, очаквах да има стягане на кожата и т.н.
  Почвам да се чудя има ли смисъл от този микронидлинг или да заложа - на повече пилинги идните месеци.. моя приятелка, която е доста по-голяма от мен - твърди, че благодарение на пилингите през годините е запазила кожата си добре изглеждаща, а тя за 45 годишна - изглежда доста добре.
По протокол скинбустерите се правят по три броя през месец. Опитвали ли сте се да откриете каква е причината за дехидратацията? Каква е козметиката която ползвате, пиете ли достатъчно течности и т.н.
Честно казано не мисля, че мезото ще реши този проблем. А пилингите още по-малко. Моето мнение в тази посока е непопулярно, но аз лично мисля, че много от жените прекаляват с измивните продукти и честотата им на ползване, козметичните почистващи процедури и химичните пилинги - така се премахва хидролипидния защитен слой на кожата и тя започва да дава сигнали. В подкаста на Адрю Хюберман също коментираха, че с напредване на възрастта почистването на кожата трябва да е много, много щадящо. Може да го чуете
https://www.hubermanlab.com/episode/dr-teo-soleymani-how-to-impr … health-appearance

# 578
Всички тези процедури за са поддръжка, голям ефект няма, а по-скоро е за качество на кожата и оттам по-добър вид.Ако човек има средства не са излишни процедури.
Може микронидлинг върху филЪри.

# 579
  • София
Е ...то и аз съм на 45 почти...На теб два пъти ли ти го слагаха ? На мен ми каза два пъти годишно.
2 пъти, да, през месец. Такава е процедурата. Много се двоумих за втората, понеже не видях грам нищо след първата,  но си вика, щом протоколът е такъв, ок...и пак нищо. КАрай де, поне разбрах, че бустерите не са моето.
Аз също съм с лющеща се кожа и скоро разбрах,че е от ретинола. Нали преди си изгорих лицето и известно време не изпозлвах, беше спрял ода се лющи, и сега пак започнах- и наново. Изследвала съм всичко иначе що се отнася до хормони и тн.
Аз напоследък също съм на такова мнение за почистващите продукти. Аз цял живот, и като казвам цял, имам предвид от 12 годпишна, никога не съм пропускала измивната част на лицето. тогава кожата ми беше мазна, с годините и след първото раждане стана суха. Оттогава все тръся подходящ продукт, като се има предвид,че аз грим не слагам и не ми е нужно нещо силно. И напоследък съм си взела един на Ла рош, той уж изчистен и щадящ, става и за бебета, и с него през вечер-2 се мия. Иначе само с вода.
Аз знам от приятелки, че микронидлинга е страхотен, но трябва да се прави редовно и да не се спира. Нещо като масажите на лицето. аз лично си правя вкъщи микронидлинг, но понеже е пипкаво и изисква много дезинфекция, не го правя редовно.

# 580
Аз да питам момичета с филари в средната част, правите ли си микронидлинг с дермапен? И влияе ли по някакъв начин на филара, т.е да се разгражда по-бързо. Че ми го предложиха.
Дермапена не влияе на филъра.

# 581
Дами, някой от вас да е слагала Револакс за загуба на обем в скули? Назад в темата са се въртели подобни въпроси за този филър, но отговор няма, та реших сега аз да попитам.
Моля ако някоя дама има опит - да сподели.

# 582
По протокол скинбустерите се правят по три броя през месец. Опитвали ли сте се да откриете каква е причината за дехидратацията? Каква е козметиката която ползвате, пиете ли достатъчно течности и т.н.
Честно казано не мисля, че мезото ще реши този проблем. А пилингите още по-малко. Моето мнение в тази посока е непопулярно, но аз лично мисля, че много от жените прекаляват с измивните продукти и честотата им на ползване, козметичните почистващи процедури и химичните пилинги - така се премахва хидролипидния защитен слой на кожата и тя започва да дава сигнали. В подкаста на Адрю Хюберман също коментираха, че с напредване на възрастта почистването на кожата трябва да е много, много щадящо. Може да го чуете
https://www.hubermanlab.com/episode/dr-teo-soleymani-how-to-impr … health-appearance

Кожата ми в по скоро нормална към суха - в студените месеци, се изсушава. Ползвам козметиката на Lancome, от която съм много доволна, ползвам задължително серум за лице, измивната ми грижа за премахване на грима е един Nyxe  измивен с мед и слънчоглед, уж  щадящ.
  Правя си 1 път седмично маска на Филорга Meso mask, която досра хидратира, вода за жалост не пия особено - по 1 литър на ден.
  Работата ми е доста натоварваща и изморителна, с малко дете на 5 годинки и имам чувството, че от толкова и не съм се наспивала, та умората сякаш се е изписала на "хлътналите ми очи" 😄😊

# 583
Аз съм с револакс в назо и устни. Не е мръднал, за разлика от нулевия ефект от Елансе

# 584
Аз съм с револакс в назо и устни. Не е мръднал, за разлика от нулевия ефект от Елансе
Точно от револакс се интересувам, за назо и едни дълбоки лиинии по брадичката. Другата седмица ще искам да ми сложат точно този филър в клиниката. Мерси за препоръката.

Общи условия

Активация на акаунт