💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 117 💙

• 24 458
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Привет, дружки! Hug

Нези, благодаря! Kissing Heart Много си го уважават турците Ататюрк! Hands Plus1 Къванч сигурно отново ще го отбележи празника, както всяка година.
Тази снимка ми е много любима от премиерите по Европа Heart

Нищо ново няма за сега, продължавам с рубриката " Да си припомним" - беше идея на Айрето Heart Eyes на времето.
Stuck Out Tongue Closed Eyes

красивия Парс ...

Един любим клип от американките Flowers Hibiscus

И любимия Кузей за финал Heart

Гости
Имайте хубав ден, дружки! Hug

# 106
Привеет!! Hug
Нези Hands Thumbsup
за празника в Турция, от архива....

Гости Hug,
Скрит текст:
благодаря ти....Hands Pray
Фенче Kissing Heart,
Цитат
Тази снимка ми е много любима от премиерите по Европа Heart
много е сладка Grinning
за РД, знаем, че могат да отидат в най-луксозния хотел или ресторант, но си познаваме любимеца и много ми хареса как са празнували Blush Heart Exl
а идеята ми беше/по-скоро на Пепи/ да споделяме покрай сериалите и филмите му, снимки зад кадър, от сетовете- според мен ще стане интересно!!

ХС- Backstage

......................

........................
и нещо,което ми попадна
Бенсу Сорал ни е партньорка от Организето.
в новия филм за Ататюрк "Песента на републиката " /в ролята е Ертан Шабан, от Якамоз/
Бенсу играе ролята на Димитрина Ковачева

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 15:12 от Airra

# 107
Привет, момичета 🤗🤗🤗

От фейсбук страницата на Къванч

И от миналата година

Айре, заинтригува ме с този нов филм и Димитрина. Ако случайно видите превод ще съм благодарна да споделите. Ще ми бъде много интересно как е предадена тази част от историята.

За зад кадровите снимки и видеа ще бъде интересно. Преди година някъде разглежадах до края ИГ страницата на Мави и тогава видях снимки и видеа от първите години с участието на Къванч, които не са много популярни, но аз за разлика от Вас нямам архив 🫣

Хубава вечер,, момичета 🤗🤗🤗

Аз съм на обучение от 19 ч. 😂

# 108
# 109
Привет отново, дружки! Hug
Айре Heart Eyes Пепи, Терзи, благодаря ви за споделеното! Kissing Heart
Айре, така е :
Цитат
за РД, знаем, че могат да отидат в най-луксозния хотел или ресторант, но си познаваме любимеца и много ми хареса как са празнували Blush Heart Exl
Помните ли този РД ? Едни от любимите ми снимки на двамата Heart

Пепи, знаех си, че Киво няма да пропусне да отбележи днешния им голям празник Hands Plus1
Ами да започнем със снимки зад кадър, щом сте казали :

Още едно интервю с Къванч  :
Цитат
Интервю с Къванч от 2012 г. за ролята му на Кузей.

Ж - Преди да дойда тук, отново гледах първия епизод на сериала. Сега снимате епизод 31. Образите по принцип се развиват, но Кузей си е Кузей. Как се подготвихте за тази роля?

К - Разбира се направих някои проучвания по въпроса, четох, говорих с адвоката си, за да разбера какъв е ефектът от влизането в затвора върху хората. Ако влезеш в затвора на 17 и излезеш на 21, всъщност тези 4 г. са животът ти, защото ако си момче, тази възраст означава всичко за теб. Срещнах се с някои приятели от родния ми град, запознах се с жените им, дадох всичко от себе си, за да разбера някои неща.

Ж - Срещнахте ли някой като Кузей?

К - Познавам някои хора като Кузей. Аз съм роден и израснал в Адана, в моя роден град хората са много искрени и близки до сърцето, дават всичко, което имат в ръцете си. Не съм виждал това никъде другаде, гордея се, че съм от Адана. Както и да е, има някои хора като Кузей, познавам такива хора около мен, със същия гняв, дори и без да са ходили в затвора, имат същите преживявания.

Ж - Колко от Кузей сте сътворили Вие?

К - Дадоха ми само това: луд, израснал като улично хлапе, отпаднал от училище, без образование, много любящ  семейството и любимите си, притежава красотата на майка си и гнева на баща си. Аз създадох всичко останало.

Ж - Докато се подготвяхте за Кузей, обсъждахте ли приготовленията с друг актьор?

К - Не. Подготвях се сам. Искам да кажа, това, което виждате, идва от мен. Но, преди това обсъждах сценария с Ипек Белгин, на която се възхищавам много. Това обсъждане ми помогна много.

Ж - Хората говорят много за начина, по който си държите телефона. Как го измислихте?

К - Ами просто така

Ж - Белегът на брадата Ви е от полза за ролята, нали?

К - Да. Този белег ми беше като подарък. Като видиш Кузей, разбираш, че той не е момче, чийто живот тече гладко. Той е преживял много трагични събития и това си личи от всичко, което той облича, личи си от тялото му. Моя беше идеята да използваме този белег, особено подсилен с грим. Казах – това момче е преживяло много катаклизми. Аз харесвам белезите по лицето и смятам, че актьорите не трябва да ги прикриват, те показват опита им, как са живели, имат ефект на дълбоко вглеждане в очите, тяхната зрелост.

Ж - Каква е историята на белега Ви? Как се сдобихте с него?

К - Резултат е от това, че бях непослушно дете. Никога не съм си представял, че един ден ще бъде от полза в кариерата ми. Много обичам белезите си, Бог ми даде възможността да ги използвам поотделно.

Ж - Много ли белези имате?

К - Да, някои от тях са още от детството ми, а други от когато бях спортист, направих някои грешки, които причиниха наранявания.

Ж - Кузей напуска ли снимачната площадка с Къванч ? Аз Ви познавам от телевизията, но няколко човека, които познават Къванч казват, че оставате Кузей, дори когато напуснете снимачната площадка, забелязал ли сте това в себе си?

К - Аз не съм Кузей, или Бехлюл, или дори Халил, аз съм Къванч. Не идвам от много развита област ( среда ), знам, че някои хора харесват Кузей, но аз никога не съм бил такъв човек. Просто работя 6 дни от седмицата, така че аз съм Кузей 6 дни от седмицата. Не само да играя Кузей, аз трябва да го отстоявам. Много е важно за мен да отстоявам нещо, затова не обичам да използвам думата "играя роля”, аз казвам "отстоявам”.
Имам само един ден от седмицата и дори в този ден давам интервю на вас. Аз съм си аз един ден от седмицата, "отстоявам Кузей” 6 дни в седмицата, харесвам или не , движенията, които създавам за Кузей продължават да съществуват в мен.
Не вярвам, че някой може да каже: "Веднага щом приключа да снимам, на момента се променям и ставам себе си отново!”, ако те могат да го направят, тогава моля ви, кажете ми как.
Например, никога не държа телефона с един пръст, създадох това за Кузей. Но миналата седмица разговарях по телефона в едно такси и неволно го държах като Кузей, и майка ми ме накара да го осъзная. Какво да направя, аз говоря така по телефона 6 дни от седмицата. Както и да е, това са много малки неща, не означава, че аз съм Кузей.

Ж - Как се чувствате на снимачната площадка?

К - Снимачната площадка е мястото, където прекарвам най-хубавото време. Когато отида на снимачната площадка, забравям всичко, това е мястото където искам да бъда и да остана на него. Дори след часове снимане, обличам дрехите на Къванч, сядам с режисьора и пия кафе с него, оставам с приятелите от екипа и си говорим, споделямe си неща, не си тръгвам веднага щом прикючим снимките, много обичам екипа, с който работя. Искам да целуна очите на всички ( фраза, която показва признателност ), ние наистина сме едно семейство.

Ж - Кучето Ви идва с Вас на снимачната площадка...

К - Да, имам мъжки доберман, казва се Парс, той е красиво черно животно, опитвам се да прекарвам колкото се може повече време с него.

Ж - Все още сте в началото на пътя на актьорското майсторство, мислите ли, че след 10 години, от сега, ще искате да напуснете снимачната площадка, веднага щом приключите да снимате? Какво ще направите, ако това се случи някой ден, или сте достигнал до този момент?

К - Ако един ден почувствам това, ще престана да снимам, ако това, което чувствам сега, няма да остане същото, тогава защо да се залъгвам?! Появил съм се на този свят, за да покажа какво искам да правя. Абсолютно не желая такова нещо да ми минава през ума. Пред камерата се чувствам най-безстрашният, свободен мъж на света. Не искам да бъда лишен от този лукс.

"Ара Каранфил ме направи от нулата".

Ж - Вие сте се подготвяли за ролята и физически. Ще кажете ли какво сте направили?

К - Не обичам много да говоря по този въпрос, така че ще говоря този път и след това искам да бъде приключен. Подготвих се за ролята с Ара Каранфил, той е този, който играе Зъмба, организаторът на боевете в "Кузей Гюней“. Човекът ме подготви за 5 месеца, изгради тялото ми, изготви програма за спане, бягане, кардио и фитнес. Тони Хил дойде да завърши работата ни, след като минаха петте месеца с Ара. Той започна система, наречена "Спартак“, която е само за една седмица. Жената на Тони, Карън, също ми състави график. Жена му беше тази, която главно работеше с мен, не Тони. Когато видях този човек в телевизионна реклама да казва "Аз направих всичко за Къванч“, това много ме смути. Много е несправедливо по отношение на Ара Каранфил. Единственият човек, който ме създаде от нулата, е Ара Каранфил, благодаря му!

Ж - Винаги стоите настрани от пресата, не давате интервюта. Защо?

К - Не желая хората да се бъркат в личния ми живот.

Ж - Не е задължително да се говори за личния Ви живот във всяко интервю, например сега говорим само за Вас.

К - Всъщност правя това интервю с вас, защото знам, че ще говорим само за "Кузей Гюней“. Можете да питате за работата ми, нищо друго.

Ж - Интересува ли Ви как Ви възприемат хората?

К - Не ме интересува. Не живея за хората, живея за себе си. И все пак идеите на хората около мен са златни. Слушам ги с удоволствие и ако са прави, правя точно каквото казват. Да поговорим за работата ми по 10 часа на ден, аз я обичам. Но когато стане въпрос за Къванч, това ме притеснява, срамувам се. От детството си никога не съм се отварял и говорил за личния си живот. Ако ме попитат за семейството, за приятелите ми или за самия мен, млъквам. Съвсем искрено ви казвам това, искам да го напишете буквално. С никого не говоря по тези въпроси. Никога не отговарям на подобни въпроси.
Лека, дружки с красавеца Мехмет Шадоулу Hug

# 110
Терзи, Фени, много благодаря за споделеното. 😍
Терзи, страхотна фотосесия за Vouge, някои от снимките съм виждала, но има и чисто нови за мен.🤗
Фени, за снимките и статията 😘
Като чета, все си е същия Къванч, не се е променило неговото мислене по отношение на излагането личния живот на показ.И не само това.

Казвам ви лека, че моето обучение продължи един час повече, а утре рано трябва да ставам 😛

Лека, момичета 🤗 🤗 🤗

# 111
Благодаря за споделеното- Терзи, Фенче, Пепи! Hug
Хм, не съм съгласна, че Къванч не говори нищо за личния си живот, да обран е, като един скорпион, но казва по нещо Heart/в последните години/ в интервютата си и за Башак и за Курт Ефе. Сигурно преди 10 г. е бил много по-сдържан.
А за днешния празник, той не пише във ФБ, това го правят мениджърките му, но все пак го е отбелязал, както и преди.
А Гайе и Зеррин да бяха постнали на 27 окт. някоя снимка, която не сме виждали с него Angry
И на мен са ми много любими тия фотки от предишен РД/2017, в Каш/ с Башак, Фенче Kissing Heart

лека!! Nature Stars

# 112
Добро утро, момичета! Coffee

Не можах да се въздържа да не ви донеса тази красота!
Прекрасни са!
Все повече харесвам тази жена, толкова ми е на сърце!
Много ми се иска Джан и Чачо да си намерят по една Башак....и на двамата им е време да създадат семейства.

https://x.com/i/status/1851517493363278123

Прекрасен ден ви желая!

# 113
Здравейте Благодаря за споделеното Изгледах Шивачът и Джентълмен с Чаатай но по ми хареса първия дори и трите сезон а когато даваха Вътрешен човек не знам колко пъти гледах част от сериите
Имах профил във Photobuсket но отдавна не съм плащала

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 10:45 от dterziiska

# 114
Привет, дружки! Hug

Едно късно кафенце и от мен Hug

Благодаря ви за споделеното - Пепи, Терзи, Жаки, Айре Heart Eyes
Пепи, една снимка за теб! Kissing Heart

Е, много ясно, че Киво вече не е такъв, какъвто е бил на двадесет, тридесет години, коя от нас не се е променила поне малко ? Къванч сам го каза в интервюто за списанието. Сега с възрастта и опита всичко е много по-различно. Но, в общи линии не е променил много възгледите си по някои въпроси, затова ми е толкова приятно да чета сегашни и стари интервюта и да сравнявам. Хубаво е, че това, което е говорил преди толкова години не е било нагласено като за интервю, наистина е бил искрен и всички негови действия в бъдещето го потвърждават Heart Пък нека някои още се питат защо е избрал за спътница в живота си именно Башак, разведена, по - възрастна от него, сред такъв голям избор от млади красавици около него. Той още на 20 г. каза каква жена би могла да спечели сърцето и доверието му. Повече от ясно е, че Башак е именно такава жена, щом все така я обича и и се възхищава открито след толкова години заедно. И как не, тя е прелестна Heart

Още малко снимки зад кадър :

Хубав ден, дружки! Hug

# 115
Привет, момичета!!
Heart

Жаки Hug мерси за гифчето! Blush
Скрит текст:
фенките на Джан не го искат с жена, а сингъл....май, май Wink
Терзи Hug
Фенче Kissing Heart, мерси за споделеното и снимките!
късмет е да намериш сродната си половина, пупу за нашите.  🧿 🧿 🧿
и други двойки сред турските звезди има, които са ми доста хармонични и симпатични!!

от мен, пак покрай ХС
миналата вечер Нези ме провокира и го изгледах отново.
премиерата в Нидерландия

и от моя архив, много снимки , на който му се гледа
Премиери на "Хайде сине"-/13-17 февр. 2018/.
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.954773751354430&type=3&locale=bg_BG
....................
от днес, Айле, 4-ти  

в 14 страни е на 2 място

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 15:26 от Airra

# 116
Привет, момичета 🤗🤗🤗

# 117
Айре Heart Eyes Пу, пу, пу! Hands Pray
Благодаря за премиерите на ХбС в Европа Kissing Heart Трябва да намеря тези за СП в Берлин и Лондон!
Много се радвам на успеха на " Семейство " Hands Clap
Да видим утре дали ще получат награди Thinking

За Нези! Smile

Още малко спомени.
Скрит текст:
Цитат
- Осъзнавам, че се интересуваш от музика.
К: В САЩ, се заинтересувах от човек, който свиреше без инструменти, мисля, че това е истинската музика.
Когато чуя някакъв ритъм, ушите ми започват да търсят от къде идват звуците.
- Свириш ли на някакви инструменти?
К: Купих си пиано миналaта година.Свирил съм на пиано преди. Но, ако ме питаш как свиря, мога само няколко различни пиеси. След това спрях, защото нямах време. Сега като си купих пианото искам да свиря отново тази година. Освен това - на електрическа китара. Искам да се науча. Купих си и двата инструмента.
- Харесваш ли турската музика? Турските певци?
К: Обичам ги. Имам много албуми на Таркан. Намирам го за много успешен. Но музиката е нещо универсално. Аз слушам поп, арабеск, джаз, метал, рок. Слушам това, което допада на слуха ми. Харесвам Ахмет Кая, Ибрахим Татлъсес. И Металика също слушам.
- Чувал съм те да пееш една песен на Ахмет Кая ? Добър ли е гласът ти?
К: Нали няма да ме караш да пея тук?
- Не, но бих те накарал да пееш в ЛА!
К: Ахмет Кая има една песен, казва се Soyle , нея пях.
- Нека да видим клипа от мюзикъла ти.Не знам как си пял там, но това е една от най-трудните роли, която те е развълнувала. Трябва да е било страхотно да участваш в мюзикъл.
К:  Да беше нещо различно, неочаквано.
- Ти си направил това само веднъж, нали?
К: Да, това беше специално шоу. Само веднъж беше на сцена.
- Пееш английски песни, танцуваш. Беше ли трудно?
К: Беше. Нямаш никакъв шанс да кажеш: "Може ли да го снимаме отново? Не ми хареса, да го направим наново."
Никакъв шанс. Сериозно.
Това е много различно място. това е мюзикъл от Бродуей. Гледа се най - много по света. Аз имах шанса да опитам това чувство да играя с екип от Бродуей. Беше значително преживяване.
- Как се чувстваше, преди да излезеш на сцената?
К: Много развълнуван! Всъщност преди да излезя на сцената аз бях така: "О няма да го направя това"
"Може ли да ми дадете дрехите, искам да си ходя?"
- Беше се шашнал, нали?
К: И започна броенето-5 мин., 4, 3 мин. Бъди готов, твой ред е! Аз малко треперех, но бях развълнуван.
Казвам си-"Няма да го направя, няма да мога." И ме избутаха на сцената. Толкова хора те чакат.
И ми бяха дали песен, без репетиция с хор. Нямаше част с хор. Как да ти го обясня? 2 страници текст и никакъв хор! Разбира се я запомних, нямаше проблем. Е изцяло на английски е, но мислех, че ще я забравя на сцената. Ужас.

[/size]
Скрит текст:

След срещата си с Джеймс Камерън, Къванч Татлъту стана негов запален почитател, като каза, че  Камерън е човек, който дава тон на световното кино.
"Заради крака си преживявам много трудни дни.  Голям кутсузлук, и то точно преди да замина за Америка, трябваше да пътувам в петък, а това се случи в понеделник. Играл съм 10 години професионален баскетбол и заради травма се наложи да се откажа, вече играя само уличен баскетбол. Всеки понеделник се събираме с приятели и играем, както и този понеделник. Бях на линията и тъкмо щях да хвърлям ... нещо стана, повече не си спомням, паднал съм върху крака на стоящия пред мен приятел.
Докторът каза, че не мога да отида дори до супермаркета и на всеки 10 мин. трябваше да слагам лед в/у мястото, което болеше. Но резервациите бяха направени, самолетните билети бяха купени и затова не ставаше в последния момент да се обадим и да кажем: " Много се извиняваме, но ние не можем да дойдем." И затова аз бях на болкоуспокояващи, които да ме държат на крака и така полетът Истанбул-Мюнхен, Мюнхен-Лос Анджелис беше кошмарен.
Дж.Камерън е режисьор, дал тон на световното кино и създал 3 D филмите, който казва също, че бъдещето е на тези филми.  Затова в този филм ”Sanctum” е събрал много нови неща.
Между нас се завърза много интересен разговор. Аз го попитах: " Вие имате сертификат за водолаз и в новия филм, в който се говори за тях, давахте ли им съвети? " И тогава се отвори приказката, че и аз имам сертификат и съм водолаз. Аз обичам свободното плуване.
Като гледах  ”Sanctum” направо ми спря дъха. Струва ми се, че този филм е подготовка за Аватар 2., защото знаете, той смята да снима и втора част. Но този филм много ми хареса и направо го казах на Дж.К.
Той е гледал епизодите в Езел с моето участие и възкликнал: " Ооо, това е много хубаво."  Във връзка с това аз какво мога да кажа, освен че съм много щастлив. Сцените в Езел, които е гледал Дж.К. сме снимали точно за 1 ден, две минути екшън се снима от сутринта до късно вечерта.
Сцените със Секиз станаха спонтанно, както си обядвахме с Керем Чатай го решихме. Точно тогава аз имах планове за чужбина. Първо Англия, после Америка и Полша, където исках да се обучавам и да работя. И бях решил да не участвам в никакви сериали. Имам един проект за игрален филм, чиито снимки ще започнат може би преди месец юни.
И за догодина имам един проект. С Ай Япъм ще подновим договора. Екрем Чатай и Керем Чатай за мен са важни хора. В ”Menekşe ile Halil” и ”Aşk-ı Memnu”, а после и в " Езел " се получи добър диалог с тях. За предстоящия сезон съм много развълнуван. Характера, който ще изиграя е много различен. Още един интересен проект. Надявам се хората да го харесат ".
За колието си К.Т казва: " Вярвам, че ме пази от уроки и затова откакто съм го купил не излизам без него."
Колекционира регистрационни номера. Купил е и от Лос Анджелис, също и плакати на Фидел Кастро, играещ бейзбол, на Бриджит Бардо и на Бийтълс.

Намерих видеото, когато се връща от Америка Hands Plus1

Пепи, Kissing Heart

# 118
# 119
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за всичко старо и ново за Къванч!!!
Охо, май на първи ноември всичко е тук ще ни зарадва.

На въпроса - кога ще се бутилира виното >>>

От тази реколта може да се опита за НГ.
След като се набере в касетките, се кара там където се мели.
Първо се изчиства така, че да останат само зърната.
После има първа ферментация, после се източва само сока
и има втора ферментация, и чак тогава се налива в бъчвите.
Колкото повече отлежава в бъчвите,
толкова качествата му се подобряват и виното става по-скъпо.
Бутилирането е в зависимост от поръчката за продажба или за мостри.
А пропуснах да кажа, че много от сортовете грозде
са еднакви и в двата езика - афуз, мискет, памид, димят, ...

Приятни занимания, дружки!!!

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 12:35 от * Diva *

Общи условия

Активация на акаунт