💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 117 💙

• 24 461
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро, момичета!
Благодаря ви за всичко, което сте сподeлили!
Беше ми много интересно и си изпих кафето с удоволствие, докато разглеждах и четях всичко!
Аз още мисля за филма.
Дори нарочно изчаквам със следващия, защото искам още малко да се насладя на това впечатление, което ми остави!
dterziiska, радвам се! На мен " Terzi" и героят на Чаатай там са ми много любими!
Момичета, искам да ви кажа,че оценявам това, което споделяте за Чачо, наистина! Hug
Фенче, сега вече ми стана ясно за какво бяха чирпаците на очите! Grinning
Айре, аз също ще го гледам поне още един път и вече го препоръчах на приятелки!
Diva, много интересни неща си споделила! Дано да опитаме и от виното някой ден! Wine Glass
Желая ви прекрасен ден, момичета! Hug

# 121
Привет, дружки в последния ден на октомври! Hug
Скрит текст:
За мен най- тъжния ден в годината, преди три години загубих майка си на този ден Cry Отново искам да ви благодаря мили дружки за голямата ви подкрепа, ако не беше нашата тема тогава, не зная как щях да се справя, наистина! Heart

Благодаря ви за всичко споделено Терзи, Диве, Нези Kissing Heart
Значи утре чакаме Хепси Бурада, а днес евентуално новини за наградите на Киво, Серка и Семейство Hands Plus1
Днес РД празнува Айда Аксел, да е жива и здрава, страхотна актриса! Flowers Four Leaf Clover

Имайте хубав ден, дружки! Hug

# 122
И от мен привет в края на октомври!

Благодаря ви за споделеното!!
Фенче Kissing Heart
Скрит текст:
прегръщам те Heart
и на мен ми помагате....Disappointed Heart
Да е жива и здрава Айда Аксел!!
Диве Hands Plus1
Нези, радвам се, че си препоръчала филма и, че ти е интересно тук.  Heart Exl

Скрит текст:
нямам много настроение за търсене на стари спомени, но се старая.........

нещо готино от КТФ Heart Eyes

Чакаме .....
рекламата за Хепсибурада
много готин Къванч в черно Heart Eyes

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 14:45 от Airra

# 123
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Фенче
Скрит текст:
мир на праха ѝ.... В събота ще даваме две години от смъртта на татко....
Да се включа в спомените с любимия си клип от Кузей-Гюней....

https://www.youtube.com/watch?v=zkLk-LkqbpQ

# 124
Серенай печели PRODU (Латиноамериканските Оскари)

- Най-добра неиспаноговоряща актриса: Серенай Саръкая - Семейството (Divinity/ MADD, Ay Yapim)

Фенче, Гости,
Скрит текст:
Мир на праха им!

# 125
Да й е честита наградата на Серенай!! Hands Plus1

и реклама

https://x.com/hepsiburada/status/1852077496784597342

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 11:37 от Airra

# 126
Добро утро, дружки! Hug

Айре Heart Eyes Гости, Жаки, благодаря ви! Kissing Heart
Гости, Айре
Скрит текст:
Да почиват в мир скъпите ни! Прегръщам ви!
Честит ни нов месец! Честит Ден на будителите!
Пепи, за теб специално Kissing Heart

Айре Heart Eyes благодаря! Kissing Heart Честита да и е наградата на Серка, напълно заслужена! Hands Plus1Честно казано, очаквах такава и за Киво, той не по-малко я заслужава, ама хубаво, не я получи.

В тази връзка да се посмеем малко с една от италианките Франческа Smile
Цитат
Kivanç che mi guarda e mi sorride così 🔥🔥🔥🔥🔥🤤🤩...sarei già al nono mese di gravidanza Smile
Kivanç който ме гледа и ми се усмихва така 🔥🔥🔥🔥🔥 🤤🤩... Вече щях да съм в 9 месец от бременността 😂😂😂

Хубава реклама! Къванч отново е невероятно готин Heart Дано не си останем само с нея този месец обаче  ...

Имайте хубав ден, дружки! Hug

# 127
Привет, момичета!
Благодаря ви за всичко споделено! Hug
Честит празник!

Честит празник и на всички учители и
радетели на българския дух-
Будители!
Честит ни нов месец! Wink

Серенай е записала видео обръщение, в което благодари за наградата и казва,че за съжаление няма да присъства на връчването на наградата, защото е в Истанбул и работи по третия сезон на Thank you next "

Желая ви прекрасен ден!

# 128
Привет, момичета 🤗 🤗 🤗

Честит ни нов месец 🍂😍

Благодаря ви за всичко споделено вчера, аз продължавам да се обучавам.🫣
Ако успея да си взема изпита ще се похваля 😛
Диве, благодаря за разяснението за производството на вино. Беше ми интересно и ще ми бъде от полза 👍

Нези, всеки от филмите на Къванч ме е карал да го мисля с дни, дори и Boga boga  където за пръв път видяхме Къванч в отрицателна роля.

Фени, благодаря ти ❤️

Много се радвам за наградата на Серенай. 😍 Още повече за найните хейтъри 😂 Точно така трябва да се затварят устите на "доброжелателите"
Извинете ме, че звуча "малко"злобничко, но след всичко, което съм прочела против нея изпитвам истинско удовлетворение.

Вчера и Бирсен се беше включела в представянето на Hepsiburaba , явно днес там почват големи намаления. Имаше и пряко включване от представянето на страницата. Но за съжаление Къванч този път не беше там. Но въобще не ми харесват тези филтри, които са наслагани. Може и да не разбирам от маркетинг и реклама, но винаги се ядосвам, когато имат пред себе си най- - красивите сини очи на света и не ги използват както на мен ми се иска 😀

Хубав ден, момичета 🤗 🤗 🤗

# 129
Привет на 1 ноември!! Hug

През новия месец да си пожелаем здраве и дано ни зарадват с хубави новини за Къванч!! Flowers Four Leaf Clover

Честит празник!! специално- Пепи, Фенче Kissing Heart

/В тази връзка да се посмеем малко с една от италианките Франческа /
 Laughing Laughing шемет!

Пепи, успех!!
кои филтри не ти допадат, за мен в рекламата Киво си изгледжда естествено, а че се сменят цветовете, определено ми харесва, става доста по-актрактивно като визия.

Нези, Серка доста добре говори англ! Има голяма промяна в нея през последните години, след като се върна към сериалите/преди- доста време участваше само в един мюзикъл/
ето един златен скорпион Heart Eyes/нас няма да ни хваля Wink/

Гости, мерси, че се включи с видеото, което ти е запазена марка Blush

хубав ден!

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 13:27 от Airra

# 130
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря за новостите, коментарите и споделено!!!
Всичко за Къванч е тука!!!
С всеки негов образ може да се направи асоциация.
Честит празник на будителите!!!

На тази дата преди години бях в булчинска рокля.
Догодина ще празнуваме с мм.

Мир на душите на починалите ни близки!!!

Милост за нас живите!!!
Времето не лекува!!!

# 131
Къванч и Башак са в Италия.

Извинете невежеството ми, но в Тоскана не се ли правят хубави вина?🤔

Обаче може да има и друга причина, защото на страницата на хотела, който е отбелязала Башак има снимки на ретро автомобили.

Направо две в едно 😛

# 132
Нези, Пепи, Диве, Айре Heart Eyes благодаря ви за всичко споделено! Kissing Heart
Айре Heart Eyes да, голям шемет е Франческа, искрено се забавлявам с нея Smile
Диве, благодаря ти! Kissing Heart
Само какво сладко клипче от феновете на Семейство Heart
https://vk.com/feed?z=video-95397133_456245845%2Fdcede17e79c43eb … t_-95397133_47812
И още спомени от архива :
Скрит текст:
Цитат
Интервю с хореографа Mark Minnick

С какво се съобразявахте при подбора на състава?
-   "Брилянтин“ е мащабна продукция, ето защо трябваше да изберем най-добрите от най-добрите. Всички актьори в състава са хора, които са най-добри в работата си, особено тези, които изпълняват Дерек и Бренди... В Турция много имена ни бяха препоръчани, но ние избрахме Къванч Татлъту.

Защо избрахте него?
-   Знаехме, че Къванч е много известен и популярен. Търсехме красив актьор с добри гласови данни, но в същото време трябваше да е някой, който и жени, и мъже биха гледали със завист. Когато Къванч за първи път дойде на репецития аз видях този поглед във всички очи. Той притежава естествена привлекателност и е изключително спонтанен. Беше напълно подходящ за ролята на Teen Angel (заиграване с думата teenager). А има и хубав глас.

Доволен ли сте от изпълнението му?
-   Беше вълнуващо да работя с него, тъй като той е лишен от егоизъм и е природно талантлива звезда. От момента, в който дойде, слушаше какво казвам. Станахме един екип още на втория ден от репетициите. Мюзикълите са много различни от сериалите. Но той прие ролята си много сериозно. Всъщност можете да видите, че поемаме голям риск сега. Но той е винаги готов и не се страхува да поема рискове. И това е още едно нещо, за което съм му благодарен. Поемането на риск е единствения път към успех в живота.

Щом се върнете на Бродуей бихте ли го препоръчали на тамошните продуценти?
-   Разбира се! Мисля, че индивидуалността и способностите са много важни качества за един актьор. Ако трябва да препоръчам някого на Бродуей, това без съмнение ще бъде Къванч.

Знаете сериала "Забранения плод“. Някога мислили ли сте да го гледате с екипа си?
-   Сигурен съм, че всички искат да го гледат. Аз не съм го гледал целия, само някои части в интернет. Но бих искал да го видя целия.

По време на репетициите всичките ви танцьори трудно откъсват очи от Къванч Татлъту, което разсейва екипа, така ли е?
-   (смее се)... Когато работим със знаменитост естествено е всички да му обръщат внимание. Няма проблем, когато започнем да работим оставяме всичко настрани. Къванч тук е както всеки друг актьор.
Цитат
Батухан Караджакая, който изигра ролята на Бюлент Зиягил в сериала "Забранена любов“, наскоро покани своите последователи в Instagram да задават въпроси за сериала. Актьорът отговори на въпроси в канала си в YouTube.

С кого се разбирате най-много от актьорския състав на снимките?

Батухан: Имах добри отношения с всички. За мен всеки имаше своето място. Например с брат ми Къванч имахме приятелски отношения. Той и аз често се шегувахме и забавлявахме.

С кого все още поддържате връзка?

Батухан: По времето на сериала бях само на 10 години. Следователно не беше като да общуваме извън снимките. След края на сериала имаше моменти, когато се срещахме на снимачната площадка. Тъй като тогава всички сериали се снимаха на едно място. Това е бивша фабрика за обувки в Бейкьоз. Например, срещнахме се с батко  Kъванч, когато снимаха там сериала "Kузей Гюней“ и аз имах снимах. Така,че не прекарвам време с никого от тях извън работата.

Съдейки по снимките ви в Instagram, стилът ви в живота е много подобен на стила на Бехлюл. В живота си също ли следвате примера на Бехлюл, както в сериала?

Батухан: Не съм и мислел да бъда като Бехлюл. Не бих искал съдба като неговата. Ще бъда Батухан, това ми стига.

Има ли незабравима случка, случила се на снимачната площадка?

Батухан: Да. Когато подстригвам косата си. Много се разстроих. Сега ще ви разкажа как стана. С батко Къванч имахме много приятелски отношения. Винаги се шегувахме един с друг. И така, той имаше дълга коса и я носеше на опашка. Тази прическа му отиваше много, още повече, че е толкова красив мъж. Седях в гримьорната и изведнъж влезе батко Къванч, видях, че се е подстригал. Два часа му се смях. Подигравах му се, разбира се на шега и му казах накрая, че с подстригана коса на изглежда добре. Той ми каза: "Смей се, смей се, говорих със сценаристите, скоро и твоята коса ще бъде подстригана. Мислех, че се шегува. Но когато най-накрая трябваше да се подстрижа, бях много разстроен. Между другото, има една сцена, когато скрих косата си под шапка. Така, че не съм участвал в тази сцена. Батухан беше там. Наистина се почувствах зле, защото не исках да се подстрижа.

Кого обичаше най-много?

Батухан: Тъй като тичах там през цялото време и крещях "Бехлюл дойде“, значи това е Бехлюл.
Йелда: Нашият любим герой също е Бехлюл. На цяла Турция. Поне на жените.

Как Бехлюл избяга в последната сцена?

Батухан: Изненадващо е, че хората все още се интересуват от този въпрос. Имам теория, но не знам колко точна може да бъде. Какво мислите за тази сцена?
Йелда: Оставете вашите коментари, Батухан ще сподели тази история по-късно.

Най-впечатляващата сцена?

Батухан: Финалната сцена. Много силна сцена, страхотно написана. Все още настръхвам, когато го гледам. Една от особеностите на финалната сцена беше музикалният съпровод. Музиката в тази сцена беше толкова силна, че все още изпитвате същите емоции, когато слушате.

Как разбрахте за смъртта на Бихтер?

Батухан: Нека ти кажа как Батухан разбра, не Бюлент.
Ние, както и всички телевизионни зрители, с вълнение очаквахме какво ще се случи на финала. Сценарият за последния епизод не беше показан на актьорския състав или екипа. Всеки получи само своята роля в сценария; никой не знаеше какво ще се случи в други сцени или за смъртта на Бихтер. Аз например не знаех. Защото не съм участвал в тази сцена. Разбрах, когато видях снимка на Бихтер от финалната сцена, която е правена зад кадър. Ако си спомняте, имаше снимка на Бихтер с кръв по гърдите. Освен това имаше някои проблеми поради факта, че снимката беше публикувана преди финалната сцена.

Възхищавахте ли се на Бехлюл ?
Йелда: Нямаше ли такава реакция като "Колко е красив“?

Батухан: Батко Къванч наистина е много красив. Сигурно няма човек, който да не му се възхищава. Той е прекрасен човек и актьор.

Кузей Heart

Пепи, ооо, сега в Италия ли са ? Дано отново имаме снимки! Само да не го надушат италианките, че няма отърване , такива като Франческа много Stuck Out Tongue Closed Eyes
Лека вечер, дружки! Hug

# 133
Фени, открили са го вече 😛

Тези шапки му стават вече запазена марка, няма само каскети да носи 😂

# 134
https://www.instagram.com/comocastellodelnero/
мястото е страхотно!! със сигурност се отглежда много грозде и там Wink
https://www.instagram.com/p/DATeIg7p-k1/?img_index=1
щял да пие добро Кианти
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B8%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0% … D0%B8%D0%BD%D0%BE)

Диве, честит ви празник!
Фенче Kissing Heart, мерси за това, което носиш!! това с Батухан като, че ли за 1 път го чета Thinking
клипчето от Айле е много готино!

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 23:07 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт