💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 117 💙

• 24 465
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Kivanc в Тоскана - Италия, споделено от Basak Dizer чрез истории в Instagram 🇮🇹

# 136
Добро утро, дружки! Hug

Айре Heart Eyes благодаря ти за споделеното! Kissing Heart Надявам се да излязат още снимки с КБТ!
О, чела си го, но си го забравила интервюто с Батухан.
Пепи, много е готин с тези шапки ашкъма, много му отиват, според мен поне. Дали ще е с такава шапка в сериала, да се готви за ролята ? Smile
Разбрали са нашите италиански дружки, че е в Италия, но още не са го налазили Stuck Out Tongue Closed Eyes Снощи много се забавлявах с техните писания Smile
Скрит текст:
Цитат
E bravo. Sei arrivato in Italia e non hai detto niente. Divertiti!
Е, браво. Пристигнахте в Италия и не казахте нищо. Забавлявай се!
Цитат
Aspettiamo altre foto, finalmente è arrivato in Italia !
Очакваме още снимки, най-накрая пристигна в Италия!
Цитат
tanti attori comprano nella nostra bella Italia.
много актьори купуват в нашата красива Италия.
Цитат
in Toscana è il paradiso.. Kivo compra qui
в Тоскана е рай.. Kivo купува тук
Цитат
infatti... chissà se compra casa pure da noi...!? 😉
всъщност... кой знае дали ще си купи къща и у нас...!? 😉
Цитат
se compra casa li mi trasferisco 🤣🤣
ако си купи къща ще се преместя там 🤣🤣
Жаки, благодаря ти за гифчетата! Kissing Heart
Още спомени:
Скрит текст:
Цитат
Интервю с Kъванч Taтлъту взето от журналистката Лале Билдиричи за списание „Kadıköy Yaşam“ 2006 г.

" Винаги искам да бъда в актьорската игра."
Kъванч Taтлъту, който завоюва възхищението на жените със своите външни данни в модния бизнес, също така привлича вниманието към себе си със своя талант като актьор в много обичания от зрителите телевизионен сериал "Гюмюш".
Taтлъту, който иска да стане добър актьор в бъдеще, продължава своя път под мотото "Водата тече и намира своя път". (бележка на редактора: турска поговорка, която означава, че човек, който постоянно и упорито работи, обезателно постига успех.)

За първи път чухме името на Kъванч Taтлъту през 2002 г., когато той победи в конкурса " Най-добър модел на Турция", а след това спечели и в конкурса " Най-добър модел на света ". В момента той също така успешно се представя в ролята на Мехмет, която играе в един от най-обичаните телевизионни сериали "Гюмюш" и уверено напредва в своята професионална кариера. Kъванч Taтлъту, когото хванахме на снимки в интензивното темпо на сериала "Гюмюш" и който привличайки вниманието ни със своята неразговорчивост и сериозен външен вид, приятно ни изненада със своята топлота, след като започнахме да вземаме интервю с него. Също така от нашето внимание не убягна фактът, че между Къванч и неговите колеги от сериала цареше пълна хармония. Актьорите на снимачната площадка си взаимодействаха един с друг като голямо и задружно семейство. Актьорът, който свързва успеха на сериала с добрия сценарий и приятелската атмосфера в екипа, сподели, че в бъдеще би искал да играе в мистичен филм. Също така той изрази желанието си, че не би имал нищо против да играе различни герои и се стреми към това, за да се усъвършенства в актьорското майсторство и да има хубава кариера. В нашето интервю, което се проведе на снимачната площадка, му зададохме въпроси по всички теми, които ни интересуваха, от актьорския живот до философията на живота му, от отношенията със семейството до любовните отношения.

Научихме за вас през 2002 г., когато спечелихте конкурсите " Най-добър модел на Турция " и " Най-добър модел в света" Как успяхте да се отличите в модния бизнес след конкурса?

- Не положих много усилия да се отличавам. Просто се стараех да използвам по най-добрия начин вратите, които се отваряха пред мен. Постоянно работя върху себе си, за да се усъвършенствам. Освен това, ако имате желание да работите дисциплинирано, ако вършите работата си с любов, то това определено ще ви доведе до успех.

Вие станахте модел по молба на майка си Нуртен Taтлъту. Какво място заема тя в живота ви?

- Избрах професията на модел по съвет на майка ми. Майка ми е домакиня и е много привързана към децата си. Разбира се, тя заема важно място в живота ми. Тя е моя майка и мой добър приятел. Тя ми помага със съвети във всички отношения, както в работата, така и в личния живот.

След Турция продължихте да работите като модел във Франция. След това започна вашата актьорска кариера. Коя страна на актьорското изкуство ви привличаше повече от всичко ?

- Актьорството е професия, от която се интересувам още от детството си. Има актьори и актриси, на които се възхищавам от дете. В актьорската игра вие получавате възможност да олицетворявате герои, които бихте искали да бъдете през целия си живот. Този аспект пробуди интереса ми към актьорството. Оценявайки възможността, приех предложението и започнах с актьорската работа.

В сериала "Гюмюш" играете ролята на Мехмет. Сериалът успешно продължава вече два сезона. С какво най-вече свързвате интереса на публиката към сериала толкова продължително време ?

- Свързвам това с топлотата, която присъства в сценария и в екипа. Встъпихме в страхотна хармония на актьорско майсторство. Мисля, че я проектираме на екрана.

Какво послание носи сериалът " Гюмюш " на своята публика?

- Най-важното," Гюмюш " е семеен сериал. Сериал с по-малко оръжия и насилие. От време на време се сблъскваме със същите ситуации в живота, както в сериала, но като правило, всяка домакиня, млада или на възраст, която гледа сериала, може да намери някаква част от себе си в него. Мисля, че това е тайната на успеха на сериала.

Защо турските жени толкова обикнаха героя Мехмет?

- Мехмет е емоционален образ,който също така е и малко мачо, освен това, той е привързан към семейството си. Човек с определени правила и забрани. Той много се ядосва, когато чувства натиск от страна на хората. Всъщност той е любим образ на турските жени. Мехмет е персонаж, който възхищава зрителите.

Прилича ли Къванч Татлъту на своя герой Мехмет?

- Имаме някои сходни качества. Основната причина, поради която приех предложението за този проект беше, че имаме подобни черти на характера.

Какъв ще бъде отговорът ви, ако бъдете помолен да играете роля, която е далеч от вашия собствен характер?

- Ще играя. Нямам някакво разделение на ролите. Искам да участвам в някакъв мистериозен филм.

Освен моделиране и актьорска кариера, вие  имате още и богато спортно минало. Играли сте баскетбол в Адана за клубове като Fiskobirlik, Güney Sanayi, Çukurova Kulübü, Devlet Su İşleri и Tarsus Amerikan Kulübü, а също така и за клубовете Fenerbahçe и Beşiktaş в Истанбул  … Защо престанахте да играете баскетбол?

- Получих тежка контузия, играейки в отбора на Бешикташ, така, че трябваше да прекратя професионалната си баскетболна кариера.

Как оценявате турския национален отбор по баскетбол като шести в света ? Какво чувствахте гледайки мачовете за Световната купа?

- Това е едно от най-големите събития, които преживяхме напоследък, когато турският национален отбор по баскетбол излезе за мача в екипите си, без звездни играчи и постигна исторически успех за бъдещите деца. Като бивш баскетболист искам да ги поздравя. Гледах играта и емоционално преживявах с тях всеки миг. Възрастта им е малка, но сърцата им, въпреки младата им възраст, са много големи. Те са много смели, доверяват се и вярват в себе си. Те донесоха този рейтинг за Турция.

Кой баскетболист харесвате?

- Харесвам стила на Хидает Турколу ( Хидает „Хедо” Турколу е турски професионален баскетболист) Той е много добър баскетболист.

Вие сте традиционалист и отдаден на семейството си ...

- Да, имам такива особености. Не се преструвам. Не обичам да играя роли извън сериала " Гюмюш ". Личният ми живот и деловият и така вече са очевидни. Нека хората обсъждат моята работа, но няма да кажа нито дума за моя личен живот. Ако правите нещо за хората, нека те самите да го видят и изхождайки от това да правят добри или лоши изводи.

Вие и вашето семейство сте от Адана. Сред тях има много актьори, певци и писатели. Защо мислите, че жителите на Адана толкова се увличат от изкуството?

- Не зная. Вероятно земята им влияе. Значи, хората от Адана са талантливи.

Казвате, че успехът е това, което винаги сте искали да постигнете. Какви са бъдещите ви цели освен успешна кариера?

- Освен успешна кариера, разбира се, искам да се усъвършенствам. В допълнение, живея днес и не правя планове за бъдещето. Защото не е известно какви промени ще има в живота ни утре и какво ни готви живота. Вярвам в поговорката : " Водата тече и намира своя път " И ние хората също по този начин се движим по своя път.

Имахте ли бонуси в актьорската професия поради факта, че имате красиви и пропорционални физически данни?

- Физическите данни към това нямат никакво отношение. Дори и да имате добри външни данни, трябва да знаете как да се въплъщавате в своите роли на екрана. Можете да бъдете много красиви, но ако нямате други качества, тогава ще бъдете просто добри манекени. В случая е важно да си вършите добре работата. Красотата разбира се, също така има своите предимства, но тя е само 20 %. Останалото - вашият талант.

Смятате ли се за успешен?

- Такова нещо никога не бих казал, защото нямам право да го правя. Трябва да предоставя това на хората, които ще оценяват работата ми. Ние предлагаме продукт, харесва ли се той или не, това е избор на публиката.

Каква е житейската философия на Kъванч Taтлъту?

- Аз съм човек, който е отдаден на принципите си и който следва правилата. Правилно и честно. За мен е важно да съм коректен и честен човек, да помагам на хората, доколкото мога, и да правя семейството си щастливо.

Има ли място за любовта в живота ви?

- В дадения момент не. И за брак за сега не мисля. Но в бъдеще разбира се, искам да имам семейство и деца.

Учили сте в частен лицей в Кадъкьой. Какви са спомените ви свързани с това място?

- Да, учих в истанбулски частен лицей. Обичам Кадъкьой. Харесваше ми да ходя заедно с приятелите си в книжарница "Акмар"  и да си купувам книги от там. И още обичах да плавам с ферибот от кея на пристанището в Кадъкьой.
Цитат
Интервюто е с Jordy Cobelens, изпълнителен директор на холандската компания TW Steel. Колекцията от часовници, с циферблат, син като очите на Къванч, бележи отлични продажби. Тя е на името на актьора, а Jordy Cobelens подчертава, че с Къванч са станали и добри приятели.

Гръцкият ни представител щеше да "припадне" от вълнение при името на Къванч!

- Известен ли е Къванч в Холандия ? Как се роди идеята новата серия на TW Steel да е с неговото име?

- На изложение на продуктите ни за Турция и Близкия изток, се уверих колко е популярен Къванч. Бях силно впечатлен. Неговата популярност на Балканите и в Близкия изток е главозамайваща, а силно вярвам, че го очаква и световна слава. Той е звезда. Специалната ни колекция, на която е лице се продава по целия свят, с което се гордея. А всички наши представители се вълнуват от факта, че той е лице на колекцията. В допълнение, с Къванч имаме и много общо ...

- Например?

- Аз  също като Къванч съм на 28 години. Стилът ни е сходен, млади хора с кариера сме / успели, млади хора/. И двамата харесваме марката часовници, които носим и извън проекта по представянето им ... В Турция аз имам един добър приятел.

- Гледали ли сте сериалите на Къванч?

- Направих опит да ги следя, но на турски език се затрудних ... Добре, че има английски субтитри. Но сериалите на Къванч са много популярни и имат много фенове. Дори представителят ни за Гърция щеше да "припадне" от вълнение, като чу името му, защото в Гърция сериалите и Къванч имат много фенове.

- Смятате ли и себе си сред феновете на Къванч?

- Всеки път, щом погледна Къванч, разбирам, че той наистина е звезда. Но въпреки мащабите на своята популярност /слава/, той всъщност е много скромен.

- На представянето с Къванч, показахте и нов дизайн часовници, с голям циферблат, проектиран специално за жените. Как мислите, ще има ли интерес от жените към този нов дизайн?

- Дизайна на големи часовници е нашата отправна точка. Винаги сме мислили за жените и те наистина, проявяват интерес. Преди мъжете се изненадваха от това, че съпругите и любимите им харесваха и им носеха големите часовници и това даваше поводи за скандал. Ние намерихме начин да прекратим скандалите по този повод.
Скрит текст:
Цитат
Kivanc Tatlitug стана посланик на добра воля на УНИЦЕФ за Турция

http://haberevet.com/haber/20120106/474 ... -oldu.html

Статията отразява пресконференцията, на която официално беше обявен избора на Къванч за посланик на добра воля на Уницеф.
Неочаквано за актьора, е бил запитан за венната служба, което леко го е смутило. Председателят на Националният комитет на УНИЦЕФ за Турция - Prof. Dr. Talat Halman, е излязъл от ситуацията с хумор, като е подчертал, че военната служба за Къванч започва още сега /визирайки ангажиментите му в организацията/ - "Още сега започва службата му...Марш, марш... предстои голямо движение". В същия шеговит стил Talat Halman е съобщил, че е особено щастлив и горд, че Турция ще има за посланик на добра воля именно Къванч, в когото е влюбена ... Турция." Мъжете му завиждат, жените го обожават ... И аз искам да съм като него", шегува се Halman и допълва: "Голямо щастие е за Турция да има такава звезда. С Къванч можем да помогнем на децата по света и в Турция, да се работи от душа и сърце. Благодарим му, че прие каузата"
Съобщава се и инициативата на 5.01.2012 да се проведе благотворителна вечер и търг за кампанията "60 години с децата", където Къванч ще предостави два от часовниците направени за него с неговия подпис.
"Децата са нашето бъдеще. Те ще вземат, каквото им дадем..." Той подчертава, че аукциона не е просто събиране на пари. За него това е духовно дело, защото всички средства са за международните програми на Уницеф и за децата.
Всички са забелязали вълнението на Къванч по време на пресконференцията. " Преди всичко съм щастлив и се гордея, че ще работя за защита правата на децата чрез Уницеф - споделя той. Важното е да сме последователни в целите си. Да се протегне ръка и да се помогне на всички деца, без разлика на религия, възраст, език..без расови предразсъдъци..това е важното. Признавам, винаги благородно съм завиждал на посланиците на добра воля в Турция, защото винаги съм искал да правя същото."
Къванч е отговорил ина въпроси, относно часовниците, които са в синьо и с неговия подпис. " Часовникът е необходим аксесоар за всеки, мъж или жена... Часовникът е чудесен подарък. Аз направих такъв на моята майка, баща, близки...". На аукциона Къванч предоставя два часовника в мъжки и женски дизайн.
Цитат
Вчера вечерта се проведе празненството по случай 60 годишнината на УНИЦЕФ. Екипът на Star Tv Süper Starlife се срещна с домакина на събитието Къванч Татлъту.

Попитан за новогодишната нощ, която той прекара с Азра Акън в чужбина, той каза: "Отпразнувах Нова година като всички, беше хубава, спокойна нощ, трябваше да се върнем в Истанбул на следващия ден заради натоварената ми програма. Предпочетох да отида във Виена, няма някаква специална причина, просто е близо.... През целия си живот не съм говорил толкова много като тази вечер, все още не съм свикнал. Разтрепервам се, когато трябва да изнасям реч"

Къванч изрази радостта си да бъде част от събитието и каза: "Толкова знаменитости бяха събрани тук тази вечер да подкрепят УНИЦЕФ, наистина бяхме щастливи да имаме възможност да помогнем на децата."

Къванч, който стана посланик на добра воля на 28 г. се счита за най-младия посланик на УНИЦЕФ. Той каза: "Преди 2 дни говорихме с майка ми докато ме изпращаше на работа относно това. Напоследък не съм бил толкова щастлив, нейните думи бяха толкова специални и ме накараха да осъзная още веднъж какво съм направил, тя ми е толкова скъпа"

Къванч няма представа, че е най-известната знаменитост през 2011 според центъра за наблюдение на медиите МТМ тъй като не чете вестници. Когато репортерите го информираха, той каза: "Просто се опитвам да си върша работата, аз живея просто, благодаря, че ме избрахте".

Къванч свири на саз и пя в "Кузей Гюней" и много хора изразиха възхищението си. Както обикновено той беше много скромен в коментара си и каза: "Всъщност аз мога да свиря малко на пиано и мисля да се усъвършенствам в това, но свиренето на саз беше само за филма."

Къванч беше попитан за загубата на тегло, той отговори: "Слава Богу, съвсем здрав съм и нямам проблеми с теглото".
Мамин сладък Heart От малък си обича герданчета Stuck Out Tongue Winking Eye

Да ви припомня и едно сладко клипче от арабките от канала на Айрето Heart Eyes Да се заредите с добро настроение Smile

Имайте прекрасна събота, дружки! Hug

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 10:12 от queen_fenka

# 137
Сериалът Family с участието на Kıvanç Tatlıtuğ и Serenay Sarıkaya разтърси класациите на HBO в Латинска Америка, където започна излъчването му.
Сериалът, който получи възторжени отзиви от зрителите, успя да влезе в Топ 10 на HBO в 16 държави и зае второ място след сериала Penguin.

# 138
Хубава събота!! Hug

Фенче Kissing Heart, мерси, че носиш стари интервюта!
повечето съм се постарала да ги сложа на 1 стр, но май някои не съм..../та ми отваряш работа Stuck Out Tongue Winking Eye /
стана ми смешно от това му изказване Wink "През целия си живот не съм говорил толкова много като тази вечер, все още не съм свикнал. Разтрепервам се, когато трябва да изнасям реч"
и аз четох италианките Grinning

Жаки Hands Plus1
да, Айле се движи доста добре в Латинска Америка!
Цитат
Успехът на
@ailetvdizi продължава ❤️‍🔥
ТОП 1 в НЕАНГЛИЙСКИ сериали
Топ 4 в световен мащаб със 141 точки и средно класиране 3,2 🥳
Топ 3 в 17 държави

КБТ са присъствали на събитие за обиколка на луксозни ретро автомобили в Тоскана.

дано Башак сподели още снимки, ама нещо ме съмнява....

много ми хареса! Heart
Kissing HeartGrinning

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 14:15 от Airra

# 139
Жаки, Айре Heart Eyes благодаря ви за хубавите новини за нашето Айле! Kissing Heart Прави ми впечатление, че последните сериали на Киво, които в Турция бяха само с приличен рейтинг, в чужбина чупят рекордите по гледаемост. Ясно е, че зрителите имат различно усещане за хубав сериал с комшиите, пример КСШ.
Айре Heart Eyes Не си отваряй работа, невъзможно е да се сложи всичко за Киво на 1 стр. , ужасно много е, нали си споделяме тук, на който му е интересно ще чете Hands Plus1
Цитат
стана ми смешно от това му изказване Wink "През целия си живот не съм говорил толкова много като тази вечер, все още не съм свикнал. Разтрепервам се, когато трябва да изнасям реч"
А, на мен не ми е смешно, защото навремето съм чела, че Къванч наистина много се е притеснявал, когато се озове сред непознати хора, какво остава пред голяма аудитория. На външен вид изглежда уверен, но на много места, където е имал изяви съм забелязвала наистина колко се притеснява вътрешно. Даже съм се чудила как е станал актьор, щом е толкова срамежлив ? Явно на сцената забравя всичко и всички, такъв беше в реала и Фреди Heart
Малко хубави стари клипчета, както винаги след тях ми се приисква отново да гледам тези сериали.

Скрит текст:
Сетих се отново за онази статия как в първите си сериали преди Забранена любов се е "старал" да изрази любов и пак ме напуши смях  Интересно тогава с какво, ако не с изразителното си лице и очи, които изразяват всяко емоционално състояние на героите му подлуди толкова зрители още в Гюмюш ? Къванч има много фини жестове, изражения на лицето и други нюанси, които просто го разграничават от останалите. Защото като игра наистина не беше толкова добър както стана след известно време, много ясно. Но, дори и в първия си сериал, още съвсем зелен в тази професия играеше много по-добре от доста наши актьори, учили 6 години актьорско майсторство, не можех да повярвам, когато разбрах, че това му е първи опит.

# 140
Здравейте Благодаря за споделеното
Къванч и Башак щели за де преместят в Лондон заради обучението на Курт Ефе

https://www.turktime.com/haber/kivanc-tatltug-ve-basak-dizer-den … ikal-karar/700362

# 141
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Не съм изчела интервютата, които днес Фени качи, че ме подпират едни задачки днес, но до довечера ще свърша и това.
Терзи, ох, чудят се как да си запълват страниците. Къванч, нали лично опреверга тази информация преди време.

Ето нещо, което ми направи впечатление 😍

# 142
# 143
Привет, дружки! Hug

Пепи, Терзи, благодаря! Kissing Heart
Мммм ...

Още малко снимки зад кадър

Имайте хубава неделя, дружки! Hug

# 144
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

/след третия опит 😛 не ми даваше да кача тази снимка, заинатих се и накрая я направих на скрийншот 😂/

Къванч и Башак прибраха реколтата , а аз вчера си зазимих цветята. Тази година бяха разкошни и направо ми се плачеше, че трябва да ги орязвам.

Ще се окаже, че почти познах за две в едно, вино и красиви коли. Но и много прекрасни места, които ще посетят.
Надявам се това да е кратко бягство преди началото на усилена работа.

Фени, благодаря за всички стари интервюта, които споделяш. Ако сравня с последното, което четох виждам един спокоен и уверен в себе си човек. Нези, беше споделила, че и се струва леко уморен от актьорството, но моето усещане е друго, поне аз лично така съм усещала нещата за себе си. Къванч вече е напълно наясно със своите възможности, знае какво може, знае и как да постигне това, което иска. Не е необходимо да се доказва пред когото и да е, единственото, което може да бъде негова мотивация е да предизвика себе си, като научава нови неща, да търси и да се развива. Но това е друго ниво на търсене и доказване, защото човек като е млад винаги има този стремеж да се доказва пред другите, винаги има това желание да получи похвали и признание, на определен етап от живота това вече не е необходимо. Единствената мярка ставаш ти самия. Голямата опасност в случая е да не останеш там където си, но Къванч сам казва, че винаги търси нещо, което да го предизвика, нещо, което да го развълнува. Така, че с радост ще проследяваме неговото развитие за напред.

А и очаквам до 7 ноември да излезе вече новината за новия проект 😛

Да си припомним един незабравим образ изигран от Къванч в "Сънят на пеперудата"

# 145
Пепи, мисля като теб за Къванч на този етап Hands Plus1 Сега вече приоритетите му са други, той постигна много за тези години като актьор, наистина няма на кого повече да се доказва, освен на самия себе си. И аз не мисля, че се е уморил от актьорството и ако намери проект, който да погъделичка сърцето му, както сам се изрази съм сигурна , че ще играе, той обича тази професия. Просто Къванч е човек, който не стои на едно място, него го вълнуват и много други неща, сега е решил да се посвети на продуцентството, след някоя година може да поиска да опита и режисьорство, защо не ? Много ми се иска да продължи да снима, но бих приела всичко, стига да му носи радост и удовлетворение. Но, някак вярвам, че ще продължи да ни радва, макар и не толкова често както бяхме свикнали. Ще ми липсва на екран, определено няма с кого другиго да го заменя, но пък ще следя развитието му в други области, не трябва да съм егоистка. Когато реши да снима, ще го чакам, нямам друга опция Smile
Поздрав с един много любим клип Hug

И най-любимото ми интервю с Къванч в Абу Даби, умопомрачителен е тук Heart

# 146
Фени 👍

Забравих да коментирам клюката за Лондон 😛 Според рускините Башак наскоро е последвала някаква детска градина в Англия и затова са се появили тези нови предположения. Да им имам логиката 😂

# 147

хубава  неделя!!

Благодаря ви за споделеното-Терзи, Пепи, Фенче Kissing Heart
Съгласна съм с размислите ви за приоритетите и за бъдещото развитие на Къванч, но чисто егоистично си го искам на екран, дано някой проект го заплени. Надявам се да има приятни изненади...Hands Pray
Много ми е интересно какво ще се случи с проекта за който се говореше? Thinking
През лятото беше с дълга коса, предполагах, че е за него, но вече е подстриган.
Разбирам го, че с появата на Курт Ефе, светоусещането му се промени....
та ще си чакаме и ще се връщаме към прекрасните му роли.

разбъркани гифчета....

Фенче Wink

# 148
Ето ги ♥️

Ето го 😍

# 149

Общи условия

Активация на акаунт