благодаря ти за споделеното!
Надявам се да излязат още снимки с КБТ!
Снощи много се забавлявах с техните писания 

От малък си обича герданчета 

Да се заредите с добро настроение 

, мерси, че носиш стари интервюта!
/
"През целия си живот не съм говорил толкова много като тази вечер, все още не съм свикнал. Разтрепервам се, когато трябва да изнасям реч"

благодаря ви за хубавите новини за нашето Айле!
Прави ми впечатление, че последните сериали на Киво, които в Турция бяха само с приличен рейтинг, в чужбина чупят рекордите по гледаемост. Ясно е, че зрителите имат различно усещане за хубав сериал с комшиите, пример КСШ.
Не си отваряй работа, невъзможно е да се сложи всичко за Киво на 1 стр. , ужасно много е, нали си споделяме тук, на който му е интересно ще чете 

Сега вече приоритетите му са други, той постигна много за тези години като актьор, наистина няма на кого повече да се доказва, освен на самия себе си. И аз не мисля, че се е уморил от актьорството и ако намери проект, който да погъделичка сърцето му, както сам се изрази съм сигурна , че ще играе, той обича тази професия. Просто Къванч е човек, който не стои на едно място, него го вълнуват и много други неща, сега е решил да се посвети на продуцентството, след някоя година може да поиска да опита и режисьорство, защо не ? Много ми се иска да продължи да снима, но бих приела всичко, стига да му носи радост и удовлетворение. Но, някак вярвам, че ще продължи да ни радва, макар и не толкова често както бяхме свикнали. Ще ми липсва на екран, определено няма с кого другиго да го заменя, но пък ще следя развитието му в други области, не трябва да съм егоистка. Когато реши да снима, ще го чакам, нямам друга опция 

Препоръчани теми