💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 117 💙

• 24 671
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
подобриха ми настроението Heart Eyes

Heart Eyes

# 151
Пепи, офф, дай им само клюки на тези големи бели птици ВК , не търси логика Stuck Out Tongue Closed Eyes

Айре Heart Eyes много благодаря, мило! Kissing Heart

Цитат
Много ми е интересно какво ще се случи с проекта за който се говореше? Thinking
Ще чакаме и да се надяваме, че все пак наистина ще има такъв проект, не веднъж и дваж сме били лъгани през годините.

Много вярно нещо прочетох на времето в една книга :
Цитат
Всяка добре изиграна роля е не само чудо на превъплъщението, но и пречупване на собствената индивидуалност. А всяко пречупване, макар и доброволно и щедро възнаградено от успеха и признанието, в действителност е една травма, след която човек трябва да се възстановява. Нима някой помага на актьора за това ? Не. Той трябва да се справи сам
Днес Алперен има РД, жив и здрав да е! Flowers Four Leaf Clover

Еха, какви хубави снимки са се появили междувренно! Благодаря, Терзи, Пепи, Айре Heart Eyes Прекрасна двойка са! Heart А дали е с тях Курт Ефе ?
Отзад все още му е дълга косата Айре Thinking

Ох, тази Франческа наистина е луда по Киво Stuck Out Tongue Winking Eye
Цитат
ho convinto mio marito  ha portarmi a SAN GIMIGNANO,  se riuscivo a vedere il nostro Kivanç,❤️ ho girato in lungo e in largo tutte le vie di questo  meraviglioso borgo che conosco benissimo abitando vicino ma di lui nessuna traccia, però  ne è valsa la pena non potevo perdere questa occasione ...😱tentativo fallito 🤣🤣sono stanca per quanto ho camminato ...
Убедих мъжа ми да ме заведе до САН ДЖИМИНЯНО, ако можех да видя нашия Киванч,❤️ обиколих надлъж и нашир всички улици на това прекрасно село, което познавам много добре, тъй като живея наблизо, но няма и следа от него, но си заслужаваше не можех да пропусна тази възможност...😱неуспешен опит 🤣🤣Уморена съм от това колко ходих ...
Да видим дали тази италианка ще сподели снимката Thinking
Цитат
Stava a 30 km da casa mia...è stato ad un raduno di auto d'epoca,è stato a S.Gimignano, ad Arezzo,Assisi,Gubbio,3 mie amiche lo hanno visto da lontano che c'era tanta folla a vedere le auto,d8ce che è altissimo e si distingueva dalla folla,aveva un cappello marrone e un vestito celeste,hanno fatto una foto ed è bellissimo....se mi permettono la metterò
Беше на 30 км от къщата ми... беше на рали за ретро автомобили, беше в S.Gimignano, Arezzo, Assisi, Gubbio, 3-ма мои приятели го видяха отдалеч, тъй като имаше такава тълпа, вижте колите, d8ce, който е много висок и се открояваше от тълпата, имаше кафява шапка и светло синя риза, направиха снимка и е красив.... ако ми позволят ще я сложа
Лека, дружки! Hug

Последна редакция: нд, 03 ное 2024, 21:49 от queen_fenka

# 152
Добро  утро, момичета!
Благодаря ви за всичко, което сте споделили!
Много хубави снимки и клипчета от красиви места!
Миналата година през декември бях в Тоскана и веднага познах Сан Джиминяно

Много е хубаво! И романтично! Виждам,че са без малкия Ефе. Wink
Със сигурност са посетили и всички места, където може да се дегустира вино, характерно за този регион.
Вчера гледах "Празникът на влюбените".
Много тежък филм. Разстрои ме! Тръпки ме побиват от такива взаимоотношения...
Не можах съвсем ясно да разбера  този баща. Искаше да се прости с всички други, но не и със сина си.
Къванч изигра добре ролята си на ранен от липсата на бащино внимание човек.
Имаше красиви гледки. Но това не беше моя тип филми.
Остани ми горчив вкус в устата...
Желая ви прекрасен ден, момичета и успешна нова седмица!

# 153
Добро утро и от мен, момичета 🤗🤗🤗

Тази снимка така и не разбрах от къде се появи.

Мисля, че открих защо са били точно сега в Тоскана.

Прилича като подарък за рождения ден 😛

Хубав ден ви желая 🤗 🤗 🤗

# 154
Привет, дружки! Hug

Нези, благодаря ти за споделеното, особено за филма Kissing Heart
Да, филма не се харесва на всеки, той е от т.н роуд филми, адаптиран по едноименния роман на Кемал Варол. История, разказваща бавното, почти непрестанно 90-минутно пътуване на син и умиращия му баща трубадур, който внезапно се появява пред сина си след цели 25 години. Филм с икономични, но пък емоционални сцени за миналото на бащата, без разкриването на истинската история защо бащата е изоставил сина си, това си мисля, че беше оставено на въображението на зрителите. Много трогателна история за изгубената връзка между син и баща, спомените на сина от детството, докато се опитва да премине по счупения мост на връзката между миналото и днес, знаейки, че не е останало много време за нейното възстановяване. Мен лично много ме развълнува този филм и се радвам, че Къванч го избра. История на едно семейство, разкъсано от лоши решения, лошо родителство, фатални грешки. Малко момче, което губи майка си и е изоставено от баща си, оставено да води самотен живот, пълен с трудности. Момчето се превръща в успял мъж, но душата му остава завинаги наранена. Красотата на историята е да гледаш и слушаш пътя към прошката, изкуплението и любовта. Харесаха ми дори и малкото диалози, турската народна музика и красивите сурови пейзажи като фон на този род филми,  операторската работа беше много добра. Но, най-вече ме грабна филма, благодарение на актьорското майсторство на Сетар и Къванч! Учудих се, че си оценила играта на Къванч само като добра Thinking За мен именно в този филм той показа най- страхотната си игра и за пореден път доказа, че е необичаен, истински актьор. С минимум действия и минимум думи и двамата предадоха толкова истински и искрени всевъзможни човешки емоции, които можеш да видиш дори само в очите им ... Невероятни актьори! Дори само заради тяхната игра си заслужава да се изгледа този необичаен филм. Но , разбира се, това си е моето усещане, нямам намерение да го налагам, само споделям Hands Plus1
Пепи, благодаря! Kissing Heart Възможно е това пътуване да е подарък за РД, да! Hands Plus1 Но, някак не вярвам, че са оставили Ефе вкъщи, да видим Thinking
Прелестни са! Heart

А сега ви предлагам да си припомним интервюто с Мустафа Авкъран:

с превод от Айрето Kissing Heart
Цитат
М-тази сцена стана легенда, наистина стана легендарна тв сцена, за която ще се говори дълго време
Та, на първи ден от снимките сме, с Къванч се разбираме наистина добре, приятно ни е да работим заедно. Той е много уважителен и с добри обноски.
Е, започваме да снимаме сцената, която е една от най-важните за всичките 79 серии, които следват, и за да я снимаме ни отне цял дълъг ден. Както се вижда ние сме много близко един до друг.
И аз не смеех да искам повторения
Той все пак е един много добре изглеждащ мъж ...
Аз го плеснах и тогава той ми каза:
" - Давай, удари ме истински, така не се чува истински звук.
Така не изглежда да е реално”

Ж -Извинявай, че те прекъсвам.
Какъв беше твоя дял??
Каза ли той- на теб ще ти се плати толкова, на мен ще ми се плати толкова?

М -Неее, нищо подобно не каза.
Но дори и реж. на сцената каза - Бате, всички ми казваха Бате
" - Удари го бате, удари го”
И аз се казах- Добре, ще го ударя
Но се почувствах зле заради него.
Казах му- Знаеш ли колко силно мога да удрям?
След това.....в края на вечерта

Ж -Колко пъти повторихте сцената?
М -доста пъти
Ж - и всеки път ли отнасяше плесници?
М - случи се нещо такова

Кой епизод върви в момента ?
М - 70 еп. дават тая вечер
Сигурно най-малко 20 пъти сме гледали сцената като флашбек
Затова беше изключително важна
Да сме я снимали около 10 пъти – и ако съм го удрял по 4 пъти за всяко повторение
Та стават много!!!
Ж - това би нанесло травма и за двете страни.
Но Къванч е бил удрян и в други негови филми.
И може би е забравил тая сцена.
М - в края на снимките ние се прегърнахме един друг
Постоянно му повтарях колко съжалявам.
А Къванч ми казваше-"Бате, стига моля те, не ставай смешен"
Имайте хубав ден и успешна нова седмица, дружки! Hug

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 12:40 от queen_fenka

# 155
Привет!! Hug

Нези, о завид, че си била в Тоскана! Wink
Скрит текст:
е аз съм ходила само във Флоренция....
благодаря ти, че си споделила своите усещания и за следващия филм с Киво, който изгледа, нормално да не допадне на всички. Наистина историята е тъжна и емоционално натоварваща, но на мен ми хареса!
Фенче Kissing Heart, много хубав коментар, който съвпада с моето мнение! Със сигурност се радвам, че Къванч изигра тази роля в тази история! този път го видяхме по-обран, но пак докосваше силно и трогателно.  Hands Plus1
Имахме и страхотни снимки от Мардин...

Цитат
Но, някак не вярвам, че са оставили Ефе вкъщи
и на мен не ми се вярва....

това с Мустафа А. е много забавно...
слагам видео, за коя сцена става на въпрос
Къванч, 2011 г Hands Clap

Пепи, и аз не разбрах от къде се появи тая снимка?
а това, което си намерила е свързано с Ферари, а КБТ са били на рали за ретро автомобили. Thinking
но наистина може да е подарък за РД, Къванч се интересува от такива возила.

отдавна не е бил на такава висока позиция.

успешна нова седмица! Hug

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 13:48 от Airra

# 156
Цитат
, филма не се харесва на всеки, той е от т.н роуд филми, адаптиран по едноименния роман на Кемал Варол.
A,Фенче, не съм казала,че не ми хареса, а че ме разстрои. Стана ми тежко от този филм.
От това,че видях двама души, много нещастни, защото по един или друг начин са пропиляли шанса си да бъдат щастливи, заради любовта, която са си спестили.
Толкова неща(думи) бяха преглътнали през годините, че дори и сега не успяха да ги изрекат и да намерят път един към друг.
Филма те кара да се замислиш, но е е много натоварващ.
И двамата актьори играха прекрасно!

# 157
Айре, тръгнах от тази страница и последвах линка в описанието.

https://www.instagram.com/reel/DB1rqY-uqyj/?igsh=bzVmc25namRxd29i

Не че има някакво голямо значение.

# 158

Цитат
Когато искате да опознаете човек, погледнете го в очите, те са огледалото на душата. Те няма да
лъжат, защото това не им е дадено. Очите не лъжат, винаги са чисти ...
Айре Heart Eyes благодаря ти за споделеното! Kissing Heart
Цитат
този път го видяхме по-обран, но пак докосваше силно и трогателно.
Да, именно защото игра толкова по - обрано и почти без думи, толкова много ме впечатли в тази роля Къванч Hands Plus1
 О, много ти благодаря, че си споделила тази сцена с Кузей и Сами! Hands Plus1 Нямах време да я потърся, че трябваше вече да излизам. Ама вярно, че бая шамари е отнесъл нашия в този ден Smile
Явно доста нови зрители гледайки Семейство са започнали да го търсят по име, за да разберат повече за него, така си обяснявам позицията му в класацията за тази седмица в IMDb без проект в момента Thinking
Нези, ясно! Грешно съм те разбрала, извинявай! Съдейки по това с какво вълнение писа за първия му филм, реших, че не ти е харесал особено, нормално, наистина не се хареса на всички, на някои им беше бавен, на други скучен, трети бяха очаровани, хората сме различни в много отношения. Благодаря ти Kissing Heart
Пепи Kissing Heart
Лека, дружки! Hug

# 159
Фенче Kissing Heart, нямам представа как се определя рейтинга в  IMDb..........
ама Кузей такъв тупаник нанесе на баща си накрая, че можеше да отидат половината му зъби Laughing

а Нези има пълното право да хареса единия филм повече Wink Hands V
радвам се, че гледа и споделя тук!

минавам през ТТ за нещо ново >>

https://www.milliyet.com.tr/magazin/usta-oyuncudan-kivanc-tatlit … m-bir-jon-7225955

Голяма похвала от майсторския актьор към Kıvanç Tatlıtuğ! „Завършен млад мъж“
İzzet Günay, едно от легендарните имена на Yeşilçam, беше видян със съпругата си İpek Günay онзи ден. Майсторът на изкуството описа успешния актьор Kıvanç Tatlıtuğ като "завършен млад мъж".

На въпроса за новото поколение играчи, той каза: „Следя новото поколение играчи и има играчи, които наистина харесвам. Особено ние имаме нашия единствен Kıvanç. Kıvanç Tatlıtuğ е много специален актьор, завършен млад мъж. Много го обичам и ценя. Всички имат своя позиция , представят страната ни по най-добрия начин и ще продължат да го правят. Имам пълна вяра, че те ще дадат пример на новото поколение.” - отвърна той.

лека!

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 00:09 от Airra

# 160
"Празникът на влюбените" ми е много, много на сърце ❤️. Сигурно съм го гледала около десет пъти. Аз по принцип си падам по такива филми.

Свързвам го и с това, че по време и след края на заснемането на филма имахме толкова много снимки, колкото никога до сега.

Лека, момичета 🤗🤗🤗

# 161
Привет, дружки! Hug

Айре Heart Eyes благодаря ти за споделеното! Kissing Heart Поредното легендарно име с много хубави думи за Къванч Hands Clap Това особено ми хареса, той наистина е специален актьор и човек и за мен Hands Plus1
Цитат
Особено ние имаме нашия единствен Kıvanç. Kıvanç Tatlıtuğ е много специален актьор, завършен млад мъж.
Цитат
а Нези има пълното право да хареса единия филм повече Wink Hands V
радвам се, че гледа и споделя тук!
Много ясно, просто си споделяме усещанията, нали затова сме тук. И аз много се радвам, обичам да я чета Kissing Heart
Пепи, и на мен! Kissing Heart Но не съм го гледала 10 пъти, признавам Smile
Цитат
"Празникът на влюбените" ми е много, много на сърце ❤️
Оставям ви с една много любима сцена от Сблъсък Smile Обострения фарингит на Кадир Stuck Out Tongue Closed Eyes

Хубав ден, дружки Hug

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 10:39 от queen_fenka

# 162
Добро утро, момичета!
"Къванч Татлъту е в дневния ред с Башак Дизер, за която се ожени през 2016 г., и техния син Курт Ефе. Плановете на семейството са те да се преместят в Лондон за образованието на Курт Eфe. В същото време известният актьор подписа споразумение с марката за дънки, с която работи от 14 години, за 40 милиона лири. Завръщането му на екраните е несигурно."
Източник:
https://www.haber.biz/kivanc-tatlitug-un-40-milyon-liralik-rekla … le-planlari-36538

По принцип не вярвам много на подобни писания. Може би, ако имаше такива планове,  Къванч щеше да ги сподели в разговора, който имаше. Как мислите?

Относно двата филма и защо бях по-емоционална след първия филм, ще кажа, че е заради различната емоция, която двата филма ми донесоха.
"Хайде бе, сине" ме разплака, но ми остави едно много хубаво чувство на надежда.
Докато "Празникът на влюбените " ме разплака и ми остави чувство на горчиво разочарование от бариерата, която тези двама мъже имаха помежду си и не успяха да прескочат. Не знам дали ме разбирате, просто ми стана мъчно за тях двамата,  по различен начин, разбира се. Бащата цял живот е търсил любовта в лицето на различни жени, но е загърбил любовта към сина си. Синът пък цял живот е живял без любовта на баща си, а преживя заедно с него края му и дори и тогава пак усети,че там има най-малко място за него.
Да, филма е малко бавен, на места еднообразен, но на мен това не ми пречеше. За мен това беше съзерцателен филм, погледа беше насочен  както към природата, така и към човека, към песните и душевността, която те носят.
Ролята на Къванч не е атрактивна, но със сигурност е много трудна, защото трябваше да изрази състоянието си без много думи.
И той го направи.
Просто ще запомня този филм с горчивото усещане за самота, което ми остави.
Това е.
Сега се сетих, че може би за тази роля говореше Къванч, когато спомена, че от един филм, в който е играл адвокат и любител фотограф, му е останал фотоапарата, с който и до днес обича да снима. Wink
Желая ви прекрасен ден! Hug

# 163
Нези, благодаря ти! Kissing Heart Колко хубаво си изразила и моето усещане за филма ...
Цитат
За мен това беше съзерцателен филм, погледа беше насочен  както към природата, така и към човека, към песните и душевността, която те носят.
Но аз не го приех толкова тежко този филм, въпреки, че си поплаках добре и на него, защото все пак Юсуф разбра, че баща му, въпреки всичко не го е забравил и го е обичал, когато намери снимката с тях двамата в кепето на баща си. Само ми беше мъчно, че нямаха време да възобновят връзката си. Да, за този филм говореше Киво за фотоапарата Hands Plus1

Тази глупост за отиването им в Англия Къванч веднъж вече я опроверга, журналята продължават ... Аз си мисля, че Киво никога не би напуснал Турция, той обича и се гордее със страната си. За какво му е Англия ??? Имаше една приказка " От пръв на село, последен в града " Smile А и Курт Ефе няма още 3 години, какво образование, какви 5 лева ? Stuck Out Tongue Closed Eyes

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 11:04 от queen_fenka

# 164
Не знам....аз го приех много тежко.
Така и не можах да го разбера този баща!
Не знам сина си ли обичаше или спомена за него и тогавашното си аз.
Защото, ако обичаш сина си няма да го оставиш в дом и да не го потърсиш 25 години!
Може и да ви се струвам крайна, но такива са моите усещания. В това последно пътуване сина му беше просто спирка, на която спря за малко.(аз лично не разбрах защо) За мен бащата беше и си остана егоист до края.
Виж, чувствата на сина му преминаха през няколко етапа- гняв, съжаление, дълг,  
дори обич, надежда и безкрайна самота!
Може би,защото нямаше много обяснения за поведението на бащата, всеки може да интерпретира историята според собствените си усещания.

Момичета, кой беше другия филм, който ми препоръчахте?

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 13:37 от NeZ_9

Общи условия

Активация на акаунт