💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 117 💙

• 24 675
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Наградите Golden 61, организирани от студенти,
се готвят да открият своите победители за 10-ти път.

Може да се гласува само веднъж.

Общ линк
https://www.altin61odulleri.org/oy-ver

Номиниран за най-добър актьор на годината
Kıvanç Tatlıtuğ
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfKuCuqU931oG5hqkrHJ-vD … wOQrjBFQ/viewform

Номинация за най-добра двойка в телевизионен сериал на годината
Aslan – Devin (Aile)
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScgRvGfB_kaivyH4qpnzfFy … hB93v5TA/viewform

Номинирана за най-добра актриса на годината
Serenay Sarıkaya
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfK5KxqLkAa7sRB3L_Hcjg3 … MF6Bvh0w/viewform

Номинация за най-добър телевизионен сериал на годината
Aile
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeXrNeRvOs0D_fXVsYTAJ1E … 7oDsjThQ/viewform

Номиниран за най-добро рекламно лице на годината
Kıvanç Tatlıtuğ (Mavi)
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfhKYWsTCKpjL0xF1KcarTQ … 4GGO9gyw/viewform

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 14:32 от jackie.

# 166
Привеет!!! Hug

Нези, благодаря отново за споделените ти усещания за филма, разбирам те! Hands Plus1
/"Просто ще запомня този филм с горчивото усещане за самота, което ми остави.
Това е."/

май ще трябва да го изгледам пак, за да видя как ще го възприема след 1 година.
Другия филм е Сънят на пеперудата
https://ok.ru/video/2374569429683
там Къванч е много различен, далеч от красавец, филмът е тежък и се разказва за съдбата на 2 турски поети, живяли около 1920-1940 г.
няма да ти препоръчвам Задушаващата хватка, че съвсем ще се депресираш.....
а  комедията"Organize Isler:Sazan Sarmalı" , която хич не е лоша, може да те развесели Wink играе и Бенсу Сорал и е много сладка.
но това, което ти препоръчвам най-силно е Кузей Гюней/сериала/ въпреки, че за него си трябва време Blush

Още награди

линк за гласуване
https://www.altin61odulleri.org/oy-ver

Фенче Kissing Heart Hands Plus1
за Лондон, Къванч писа в ТТ си, отричайки новината, ама сега пък може да е решил да става продуцент на документални филми там Stuck Out Tongue Winking Eye опитвам се да се шегувам, ама се дразня от неяснотата, в която се намираме покрай него. Angry

Пепи, обожавам снимките, които излязоха по време и след филма!! Heart Exl

Жаки ме изпревари за наградите  Blush

хубав ден!!

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 15:14 от Airra

# 167
Нези, разбирам те, мила, изобщо не си крайна. Kissing Heart Действително никоя от нас не успя да разбере защо баща му е постъпил по този начин, затова мисля, че нарочно е оставена неговата история на въображението на зрителите, всеки да може да се припознае и да завърши собствената си история на оставените празни места Thinking Колкото до бащата, според мен дойде, за да се сбогува най-напред със сина, когото беше изоставил. Помислих си, че явно се е интересувал от него, следил е как се е стекъл животът му, щом знаеше къде живее Thinking Беше ми странно,че не поиска прошка от сина си, така и нищо не му обясни, когато Юсуф го питаше в отчаяние - Защо ??? Но, факта, че носеше снимката им непрекъснато на дъното на кепето си ме наведе на мисълта, че той е обичал синът си и мисля, че Юсуф разбра това. Но твоята гледна точка ме накара да се замисля, май и аз ще трябва да го изгледам отново Hands Plus1
Жаки, благодаря ти! Kissing Heart Гласувах за всички! Smile Много по-честно е да се гласува само по веднъж, иначе някои откачени фенове отново ще залепнат на клавиатурите и вота губи смисъл.
Айре Heart Eyes благодаря ти и за другата награда! Kissing Heart

Цитат
за Лондон, Къванч писа в ТТ си, отричайки новината, ама сега пък може да е решил да става продуцент на документални филми там Stuck Out Tongue Winking Eye
Оф, и аз се дразня, че нищо не се чува около Киво, ама това е положението, ще се чака ...
Ето ти едни сладури за успокоение Heart

И още една статия от архива:

Цитат
Мениджърката по подбиране на актъори, Tümay Özokur :
"Трябва да работите, за да бъдете успешни като Къванч Татлъту.
Може би има имена, които са известни с участието си в конкурси за красота, но те не могат да бъдат толкова популярни. Това не се отнася за Къванч Татлъту. Защото аз действително смятам, че той едновременно и достигаше височини и работеше страшно много. Той не стоеше на едно място. Всеки път създаваше нови образи. Имаме и други добри модели, които са тръгнали от тази позиция, но си стоят на едно и също място. Ние не ги помним и няма да ги помним. Сега има десетки младежи, които искат да станат като Къванч. Но изпитват големи разочарования.
Искам да им кажа, ако искате да се къпете в лъчите на славата, то трябва да заплатите необходимата цена за това. Трябва да се трудите упорито като Къванч. Трябва да положите усилия. Трябва да заплатите материалната и духовната цена за това."

# 168
от Умут / в Люлебургаз
пишат, че е от РД

Фенче Kissing HeartHug мерси!!
тя наградата е една, ама не ме вълнува....искам инфо за нещо новоо!!
иначе аркадашите добре се забавляват/а и с такъв мастър шеф/, явно това е новата му компания.

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 00:30 от Airra

# 169
Привет, дружки! Hug

Айре Heart Eyes страхотни нови снимки си донесла с нашия шеф - готвач, благодаря ти! Kissing Heart С такъв приятел никой от компанията няма да остане гладен. Явно с голяма компания са отпразнували РД в Люлебургаз.

Не знаех, че става въпрос за същата награда, която сподели Жаки Kissing Heart, защото не отворих, че ми искаха да ползват личните ми данни, а аз не си ги давам Smile
Цитат
тя наградата е една, ама не ме вълнува....искам инфо за нещо новоо!!
Е, и аз, но все пак ще се радвам да прибави още награди към многото си до сега, това е признание за трудът му в края на краищата.
Харесах си тези колажи от фенове:

Ами, не сме зле тези дни, все капе по нещичко. Дано Пепи познае, и утре да научим нещо съществено.
А докато чакаме някакви новини, бъркам дълбоко отново в архива Smile
Цитат
Статия за Kъванч в Onedio - Sosyal İçerik Platformu за 2019 г
"Ние уважаваме Къванч Татлъту за факта, че той измина толкова труден път, за да създаде кариерата си!!!"

Замисляли ли сте се за развитието на този човек в професията му? Наблюдаваме го 17 години и го виждаме да се развива от модел във велик актьор! Гледали сме телевизионни сериали, филми и рекламни проекти с Kъванч Taтлъту. Сега да проследим пътя му в професията от самото начало.
Къванч Татлъту е роден през 1983 г. За първи път той се заяви гръмко през 2002 г., когато стана "Най-добър модел в света".
Външността на младия Къванч му помогна да бъде забелязан от режисьорите и му предложиха да пробва себе си  и в актьорството. Първият сериал,с  който започна беше "Гюмюш".
Той беше много сладък, но много неопитен, когато играеше героя на Мехмет, но грабна веднага вниманието на зрителите. Той беше дублиран, защото нямаше познания по актьорско майсторство и нямаше сценична реч.
2005 г
Къванч изигра ролята на Халил. Беше много наивен и попиваше всичко като гъба. В режисьорските среди забелязаха, че той е много добър в силни емоционални сцени. В тях той показа буря от емоции.
2007 г
Ролята на Бехлюл му отваря съвсем друга врата в актьорската професия. Той показа различни страни на своя герой: весел, тъжен, флиртуващ, безразсъден, романтичен и носещ бремето на предателството... Kъванч продължи да се подобрява, експериментирайки с неща, които никога не е опитвал.
Това определено е една от най-запомнящите се роли, които е играл. Любовта, която показа в сериала, никога няма да бъде забравена.
2011-2014 г
След това той вдигна летвата с образа си на Секиз. Той блестящо предаде образа на своя мрачен герой.
Изпълнявайки тези роли, Къванч влезе в класацията на най-търсените актьори в Турция.
И като следващ етап в кариерата му: Кузей, който е интересен във всичко. Тази роля беше оценена. Къванч получи много похвали за работата си.
Неговите жестове, мимиките му запечатаха Кузей Текинолу в историята на турските сериали. Днес все още преглеждаме неговите сцени.
След това дойде работата във филма "Сънят на пеперудата“. Филмът получи доста международни награди.
2014-2019 г
Последваха такива роли като Курт Сеит Еминоф, Джесур Алемдаролу и Кадир Адалъ.
В сериала "Сблъсък" Къванч предаде целия трагизъм на ситуацията от загубата на любимата жена. Това заслужава голямо внимание!
През 2016 г. в живота на актьора се случи друго значимо събитие - бракът му със стилиста Башак Дизер.
Къванч Татлъту е човек, който не е обсебен от звездна треска, много приятелски е настроен към животните, не обича социалните мрежи, обича простотата на човешкото общуване и природата.
Въпреки всички рискове в ролята му на Сарухан в "Organized Affairs - 2", той също представи най-доброто представяне и образ във филма.
Йълмаз Ердоган припомня: "Работата с Къванч е истинско удоволствие.Той е великолепен и в "Кузей Гюней”. Не можеш да откъснеш очи от него, започвайки с добрата му физика, високия му ръст и завършвайки с играта му. Дори в Холивуд съм сигурен, че ще успее."
Всички помним и ролята на Али във филма "Хайде, синко". Ролята не прилича на никоя друга досега. Къванч блестящо се справи с ролята на любящ баща на аутистично дете.
Днес Къванч Татлъту има много интересни роли, различни социални и други проекти зад гърба си.
Той е номер 1 на актьорския Олимп на страната си!!!”
източник: onedio.com

За настроение Smile

Имайте хубав ден, дружки! Hug

# 170
Привеет!! Hug
Киво какви сторита е постнал Laughing
Собственикът на къщата дойде. Ние сме заедно ден и нощ.
https://scontent-bcn1-1.cdninstagram.com/o1/v/t16/f1/m78/EA4AF7A … FB&_nc_sid=1d576d

.....................
https://scontent-bcn1-1.cdninstagram.com/o1/v/t16/f1/m78/A447EBC … 65&_nc_sid=1d576d

кръстихме го красавеца

нова/Дениз е отворила неин магазин/

Фенче Kissing Heart, мерси, че разнообразяваш темата с разни нещица от архива!! Flowers Hibiscus
а компанията на Къванч са късметлии да си хапват от неговите специалитети. Yum
Не знам какво може да научим точно утре Thinking

хубав ден!

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 13:18 от Airra

# 171
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за всичко
ново и старо за Къванч!!!
Да си призная с филмите съм малко скарана.
Все нещо не ми харесват напоследък.
Голям конокритик се извъдих. Мрън ...
Хайде сине прави изключение от филмите на Къванч.
Сънят на пеперудата трябваше да го гледам няколко пъти,
да намеря хубав превод, за да го разбера, харесам и оценя.

Няма да забравя първата ми мисъл,
когато изгледах Празникът на влюбените.
Точно тогава по време на снимките чакаха Курт Ефе.
Може би и затова първата ми реакцията за Къванч беше >>>
В най-радостния момент от живота си,
да изиграеш най-тъжната роля!!!
Талант!!!

Песента в началото Yaşar Kurt - Ruhum / Моята душа

Кога дойде в душата ми
не те видях
Забравих, докато скачах от самолета
Предполагам
Липсва ми

Прегърни  душата ми
Моля те, прегърни ме
Над мен преминаха писъци
преминаха облаци
И в нашите младежки дни
Ти и ние

Мислех, че умря душата ми
Знаеш ли, че са свикнали да живеят без теб
Предполагам
Липсва ми

Извинете, че малко късно се включих, но ...
Приятни занимания, дружки!!!

# 172
Диве, Айре Heart Eyes благодаря ви за споделеното! Kissing Heart
Страхотни кивчета, Диве! Hands Clap
Айре Heart Eyes четох, че една фенка му е отговорила на Къванч затова, че са кръстили лисунгера Красавец така :
" - Ами нали е Татлъту " Smile
Цитат
Не знам какво може да научим точно утре Thinking
Ами нали Пепи очаква нещо на 07. 11, това Smile Освен това си чакам стипендията  Stuck Out Tongue Winking Eye
Радвам се, че се разнообразявате в тази суша със старите, позабравени нещица Two Hearts
Ето днес си намерих снимките на часовника, направен специално за Къванч, за който ви припомних наскоро.

Както и рекламата за него.

А и видеото след това от партито, където Къванч се забавлява на макс.

Имайте хубава вечер, дружки! Hug

# 173
Привет, момичета!
Благодаря за всичко, споделено! Hug
Diva, специално благодаря за този пост! Heart
Eдна снимка от архива

# 174
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Нови от Башак

Благодаря ви за всичко споделено 😍
Дето Фени е написала все нещо капе като информация, къде навреме, къде със закъснение, но и аз чакам вече с нетърпение информация за бъдещите творчески планове 😀

Джаки, благодаря за линковете, гласувах 😍

Айре, това сближаване с Умут и Алина... дали няма да ни стане партньорка ? Ако си спомням, Неджет Елмаз е имал съпруга 17 години по - млада от него. Мисля, че горе долу толкова е разликата им с Къванч.

Диве, благодаря най-вече за песента, много я обичам тази песен, цялата сцена ми е много любима.
Фактът, че Къванч изигра най-тъжната си роля в най-щастливия си период само говори какъв огромен талант е той. Да не говорим, че само след четири месеца започна снимките на Boga boga, а след още четири Последно повикване за Истанбул. И всичко това се случи по време на бременността на Башак и първите месеци на Курт Ефе 😍.
Разбира се зрителите не са длъжни да знаят всички тези подробности, но пък аз като ги знам ме кара още повече да се възхищавам на таланта на Къванч ❤️

Фени, понеже си публикувала рекламата на часовника, да ви питам с Терзи, знаете ли коя е първата реклама на Къванч 🤔

Лека, момичета 🤗 🤗 🤗

# 175
  • AMS
Скрит текст:
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Нови от Башак

Благодаря ви за всичко споделено 😍
Дето Фени е написала все нещо капе като информация, къде навреме, къде със закъснение, но и аз чакам вече с нетърпение информация за бъдещите творчески планове 😀

Джаки, благодаря за линковете, гласувах 😍

Айре, това сближаване с Умут и Алина... дали няма да ни стане партньорка ? Ако си спомням, Неджет Елмаз е имал съпруга 17 години по - млада от него. Мисля, че горе долу толкова е разликата им с Къванч.

Диве, благодаря най-вече за песента, много я обичам тази песен, цялата сцена ми е много любима.
Фактът, че Къванч изигра най-тъжната си роля в най-щастливия си период само говори какъв огромен талант е той. Да не говорим, че само след четири месеца започна снимките на Boga boga, а след още четири Последно повикване за Истанбул. И всичко това се случи по време на бременността на Башак и първите месеци на Курт Ефе 😍.
Разбира се зрителите не са длъжни да знаят всички тези подробности, но пък аз като ги знам ме кара още повече да се възхищавам на таланта на Къванч ❤️

Фени, понеже си публикувала рекламата на часовника, да ви питам с Терзи,
знаете ли коя е първата реклама на Къванч 🤔
Скрит текст:
Лека, момичета 🤗 🤗 🤗

Благодаря ви, дружки, че навремето помогнахте за уикито!!!
Та от там, ето първата реклама с Къванч 2008 Royal Ceramic >>>

От 2008-ма е и друга реклама за арабска тв >>>

Както и тази >>>

От 2010 вече тръгват - Head & Shoulders, Turkish Airlines и Mavi

Лекинка!!!

# 176
Диве, изненада ме с първата реклама 😍

Хареса ми 👍

Башак се е тагнала от Тоскана 🤔

Сигурно е имало официално събитие. Да беше снимала и съпруга си 😛
Не можем да ги хванем кога къде са.

Лека 🤗🤗🤗

# 177
Добро утро, дружки! Hug

Благодаря ви за споделеното!
Пепи, Дивето вече ти е дала отговор, благодаря ти, Диве Kissing Heart На времето четох, че по времето, когато се е излъчвал Гюмюш в Арабските страни, арабите така били полудели по ашкъма, че му предлагали по 2 000 000 долара за 2 минутна реклама, не зная дали е приел обаче, само един клип с тяхна известна певица съм виждала, споделяли сме го на времето. Наистина бяха полудели по него, канеха го навсякъде.

Аз пък ще споделя рекламата за Head & Shoulders, много ми е любима!

Страхотен клип от Майка Ривера - от къде тръгна и до къде стигна Къванч през тези 21 години / 2002 - 2023 /

Имайте прекрасен ден, дружки! Hug

# 178
Привеет!! Hug

Диве...... да те поздравя, само в нашата Уикипедия има инфо за реклaмите Hands Plus1 в тази на англ. и на турски не открих.
Ако искаш добави и последните му реклами....Blush
Пепи,
и аз се обърках къде е Башак, мисля, че снимката, която постна от новия бутик на Дениз е от вчера...

Цитат
Айре, това сближаване с Умут и Алина... дали няма да ни стане партньорка ?
кой да ти каже...аз почнах да се съмнявам в тоя сериал Rolling Eyes
а сближаването им е покрай Бурак и Йозге, с тях са приятели Умут и Алина, сега по-често виждаме и Биркан С.
има и още един, който пък е адвокат
https://www.instagram.com/p/DCAKvixgL1O/?img_index=1
той е направил тая снимка
https://www.instagram.com/p/DAHdmPQIhCb/

Цитат
Фактът, че Къванч изигра най-тъжната си роля в най-щастливия си период само говори какъв огромен талант е той. Да не говорим, че само след четири месеца започна снимките на Boga boga
Hands Plus1 а и Boga boga не е лесен за игране, имайки впредвид характера на героя.

Фенче Kissing Heart, мерси за клипчетата!!
арабската песен Blush

много любима

виж какво намерих, фенско произведение
може Керем Чатай да ги събере някой ден....
https://x.com/darlingfn1/status/1851213262844575773

хубав ден!!

Последна редакция: чт, 07 ное 2024, 15:11 от Airra

# 179
Здравейте Благодаря за споделеното

Общи условия

Активация на акаунт