благодаря, мило за споделеното! 
Ами дано ги събере К. Чатай по- нататък, и с Пънар и с Бурджу! Ама ще трябва да почакам, Пънар още не е родила даже, на Бурджу е мъничка още дъщерята.
Благодаря за клипчетата! За теб пък намерих това, знам колко го харесваш!
И още едно старо интервю да споделя, свързано с горния клип :
За пръв път чухме името му в "Best Model Türkiye", което Kъванч спечели през 2002. Проведохме много интересно интервю с Къванч Татлъту, който в момента радва феновете в ролята на Халил от сериала "Менекше и Халил". И ето тук е интервюто с Къванч, което ще накара неговите поклонници да се влюбят отново в него
В сериала "Менекше и Халил", в който има любов, страст и вълнение, вие завоювахте отново сърцата на жените. Вашите поклоннички без умора говорят за вашата харизма. Как мислите, защо този сериал е толкова успешен ?
К - Актьорите и целия снимачен екип са много естествени и ние играем истински. Любов, страст, бягство ... Всичко от това го има в сериала. Зрителите харесват този сериал все повече и повече, тъй като сюжета е много подобен на житейските истории, които ни се случват всеки ден.
Преди сериала "Менекше и Халил" вие се снимахте в сериала "Гюмюш", който също предизвика много шум. Но преди да се снимате в сериала вие живеехте в Америка. С какво се занимавахте там ?
К - Да, преди сериала "Гюмюш " аз бях в Америка заради друг проект. Но, имаше разногласия между канала и режисьора и поради това отложиха този проект за неопределено време. След това стана ясно, че никакъв проект няма да има. Аз мислех над няколко проекта, бяха ми предложени 5, 6 , от които "Гюмюш" беше най- привлекателен.
Какво ви накара да приемете ролята на Мехмет в "Гюмюш" ?
К- Аз избрах Мехмет, тъй като в него има малко и от Къванч
Значи, Мехмет и Kъванч си приличат, правилно ли съм разбрала ?
К- Да, Мехмет също като мен е спокоен.. Но ако го ядосат, той се сърди не на шега.. За Мехмет, съществуват някои правила, за Къванч също ... Мехмет също е малко мачо.
Може би той е мачо, защото също е от Адана?
К - Aaa, да. Права сте. (Смее се).
Вярвате ли в любовта от пръв поглед?
К - Аз не вярвам в любовта от пръв поглед. От пръв поглед можеш единствено да разбереш, че гледайки даден човек ти изпитваш топлина, усещаш, че този човек ти импонира. Аз много малко още съм чувствал, не зная какво е това да се влюбиш от пръв поглед. А и въобще ... не бива да се описва любовта. Това чувство няма описание, ти просто го чувстваш с цялото си сърце. Но, моето лично мнение е - аз съм за това, че е хубаво да се влюбиш и да създадеш семейство само след време, когато ти опознаеш човека, постепенно. Така вярвам, че отношенията ще са много по-здрави. Но в обществото има хора, които създават семейство, от любов от пръв поглед и трябва да уважаваме и тях. Много са важни условията и чувствата, които се изпитват в такъв момент. Ако ти си постъпил така в този момент, значи така е трябвало. Но аз самия съм за това, първо да опознаеш човека, да станете приятели и едва след това да създадеш семейство.
В Париж сте работили с много известни компании, снимките ви красяха обложките на списанията. Например сте работили с "Calvin Clein", "Vogue Home International", "Uomo Vogue", "Vouge", "Alman GQ" ... Но успехите ви в чужбина не са много известни в Турция, вие не разказвате за това. Защо?
К - Не е толкова важно да се покаже на всички и да дам повод да се говори за нещо. Тъй като аз го направих само за себе си, а не за всеобщо внимание.
Разбира се, вие сте направили всичко за себе си, но мисля, че не бива да се оставят в сянка успехите ви в Париж.
К - Да, но както казах, аз правя всичко за себе си, не за хората. Аз го направих, за да докажа на себе си, че мога да го направя.
Желаете ли да продължите работата си като модел след всичко?
К - Заради сериалите спрях работата в тази област, но, разбира се, ще продължавам.
Вие два месеца взимахте уроци при Окан Байгюлер, мисля, че и сте работили заедно с него. Какво ?
К -Да, ние работихме с Окан преди сериала върху един проект. Всичко беше отлично, Окан е много сладък човек. В действителност, ние и не работихме толкова много, по време на снимките си общувахме.
-Вие работихте с Окан и в снимането на един каталог.
К - (Изненадан) Вие знаете всичко, Meлике! Да, ние работихме за снимките на един каталог. Както знаеш, той е и фотограф. Той е успешен и в това, както във всичко.. Работихме с Окан само по време на проекта с него.
Аа, разбирам ...
Да преминем към любовта ... Като ви гледа човек му се струва, че сте много чувствителен мъж.
К - Всички мислят така. Да, аз съм такъв, но не съм много чувствителен.
Вие казвате, че не сте човек,който търси отношения само за една нощ.
К - Да ... уважавам себе си и за това тези отношения не са за мен. Аз искам да бъда с хора, които ме правят щастлив. Мисля, че в началото са мислите, а след това любовта. Докато ти мислиш правилно, то и твоята любов ще е красива и нежна.
Когато имахте дълга коса вие приличахте на Дейвид Бекъм.
К - Когато имах дълга коса, никой не знаеше за Бекъм .Този Бекъм изглежда като мен. (Смее се)
След сериала"Гюмюш" вие се снимахте в един филм, а сега отново работите за сериала " Менекше и Халил" Какво бихте искали да направите след това ?
К - Радвам се, че участвам само в хубави проекти. Но ми е мъчно, че едва сега се изправям на краката си. Аз съм още начинаещ ... но мечтая да играя в още един филм, това дори го сънувам. Същото важи и за театъра.
Какво мислите за успеха ?
К - Успех ... това е нещото, към което винаги съм се стремил ... Искам да правя само най-хубавото в сферата, в която работя. Иска ми се, когато хората говорят за мен, да си спомнят моите успешни проекти, искам с уверени крачки да се изкача до върха.
Вие много критикувате себе си, но харесвате очите си. Има ли у вас и други особености ?
К - Обичам да се гмуркам, обичам подводното плуване. И правя това при всеки удобен случай.

Терзи

Това беше отговорът на Башак на неоснователните слухове, които се появиха в мрежата за преместването на семейство Татлъту в Англия.

Да не чакаме нищо скоро

Лека!

/