💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 117 💙

• 24 677
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Айре Heart Eyes благодаря, мило за споделеното! Kissing Heart
Ами дано ги събере К. Чатай по- нататък, и с Пънар и с Бурджу! Ама ще трябва да почакам, Пънар още не е родила даже, на Бурджу е мъничка още дъщерята.
Благодаря за клипчетата! За теб пък намерих това, знам колко го харесваш!

И още едно старо интервю да споделя, свързано с горния клип :
Цитат
Къванч Татлъту: "Аз не вярвам в любовта от пръв поглед."

За пръв път чухме името му в "Best Model Türkiye", което Kъванч спечели през 2002. Проведохме много интересно интервю с Къванч Татлъту, който в момента радва феновете в ролята на Халил от  сериала "Менекше и Халил". И ето тук е интервюто с Къванч, което ще накара неговите поклонници да се влюбят отново в него

В сериала "Менекше и Халил", в който има любов, страст и вълнение, вие завоювахте отново сърцата на жените. Вашите поклоннички без умора говорят за вашата харизма. Как мислите, защо този сериал е толкова успешен ?

К - Актьорите и целия снимачен екип са много естествени и ние играем истински. Любов, страст, бягство ... Всичко от това го има в сериала. Зрителите харесват този сериал все повече и повече, тъй като  сюжета е много подобен на житейските  истории, които ни се случват  всеки ден.

Преди сериала "Менекше и Халил" вие се снимахте в  сериала "Гюмюш", който също предизвика много шум. Но преди да се снимате в сериала вие живеехте в Америка. С какво се занимавахте там ?

К - Да, преди сериала "Гюмюш " аз бях в Америка заради друг проект. Но, имаше разногласия между канала и режисьора и поради това отложиха този проект за неопределено време. След това стана ясно, че никакъв проект няма да има. Аз мислех над няколко проекта, бяха ми предложени 5, 6 , от които "Гюмюш" беше най- привлекателен.

Какво ви накара да приемете ролята на Мехмет в "Гюмюш" ?

К- Аз избрах Мехмет, тъй като в него има малко и от Къванч

Значи, Мехмет и Kъванч си приличат, правилно ли съм разбрала  ?

К- Да, Мехмет също като мен е спокоен.. Но ако го ядосат, той се сърди не на шега.. За Мехмет, съществуват някои правила, за  Къванч също ... Мехмет също е  малко мачо.

Може би той е мачо, защото  също е от Адана?

К - Aaa, да. Права сте. (Смее се).

Вярвате ли в любовта от пръв поглед?

К - Аз не вярвам в любовта от пръв поглед. От пръв поглед можеш единствено да разбереш, че гледайки  даден човек ти изпитваш топлина, усещаш, че този човек ти импонира. Аз много малко още съм чувствал, не зная какво е това да се влюбиш от пръв поглед. А и въобще ... не бива да се описва любовта. Това чувство няма описание, ти просто го чувстваш с цялото си сърце. Но, моето лично мнение е - аз съм за това, че е хубаво да се влюбиш и да създадеш семейство само след време, когато ти опознаеш човека, постепенно. Така вярвам, че отношенията ще са много по-здрави. Но в обществото има хора, които създават семейство, от любов от пръв поглед и трябва да уважаваме и тях. Много са важни  условията и чувствата, които се изпитват в такъв момент. Ако ти си постъпил така в този момент, значи така е трябвало. Но аз самия съм за това, първо да опознаеш човека, да станете приятели и едва след това да създадеш семейство.

В Париж сте работили с много известни компании, снимките ви красяха обложките на списанията. Например сте работили с "Calvin Clein", "Vogue Home International", "Uomo Vogue", "Vouge", "Alman GQ" ... Но успехите ви в чужбина не са  много известни в Турция, вие не разказвате за това. Защо?

К - Не е толкова важно да се покаже на всички и да дам повод да се говори за нещо. Тъй като аз го направих само за себе си, а не за всеобщо внимание.

Разбира се, вие сте направили всичко за себе си, но мисля, че не бива да се оставят в сянка успехите ви в Париж.

К - Да, но както казах, аз правя всичко за себе си, не за хората. Аз го направих, за да докажа на себе си, че мога да го направя.

Желаете ли да продължите работата си като модел след всичко?

К - Заради сериалите спрях работата в тази област, но, разбира се, ще продължавам.

Вие два месеца взимахте уроци при Окан Байгюлер, мисля, че и сте работили заедно с него. Какво ?

К -Да, ние работихме с Окан преди сериала върху един проект. Всичко беше отлично, Окан е много сладък човек. В действителност, ние и не работихме толкова много, по време на снимките си общувахме.

-Вие работихте с Окан и в снимането на един каталог.

К - (Изненадан) Вие знаете всичко, Meлике! Да, ние работихме за снимките на един каталог. Както знаеш, той е и фотограф. Той е успешен и в това, както във всичко.. Работихме с Окан само по време на проекта с него.

Аа, разбирам ...
Да преминем към любовта ... Като ви гледа човек му се струва, че сте много чувствителен мъж.

К -  Всички мислят така. Да, аз съм такъв, но не съм много чувствителен.

Вие казвате, че не сте човек,който търси отношения само за една нощ.

К - Да ... уважавам себе си и за това тези отношения не са за мен. Аз искам да бъда с хора, които ме правят щастлив. Мисля, че в началото са мислите, а след това любовта. Докато ти мислиш правилно, то и твоята любов ще е красива и нежна.

Когато имахте дълга коса вие приличахте на Дейвид  Бекъм.

К - Когато имах дълга коса, никой не знаеше за Бекъм .Този  Бекъм изглежда като мен. (Смее се)

След сериала"Гюмюш" вие се снимахте в един филм, а сега отново работите за сериала " Менекше и Халил" Какво бихте искали да направите след това ?

К - Радвам се, че участвам само в хубави проекти. Но ми е мъчно, че  едва сега се изправям на краката си. Аз съм още начинаещ ... но  мечтая да играя  в още един филм, това дори го сънувам. Същото важи и за театъра.

Какво мислите за успеха ?

К - Успех ... това е нещото, към което винаги съм се стремил ... Искам да правя само най-хубавото в сферата, в която работя. Иска ми се, когато хората говорят за мен, да си спомнят моите успешни проекти, искам с уверени крачки да се изкача до върха.

Вие много критикувате себе си, но  харесвате очите си. Има ли у вас и други особености ?

К - Обичам да се гмуркам, обичам подводното плуване. И правя това при всеки удобен случай.
И любим клип за настроение Smile

Терзи Kissing Heart
Цитат
"Ще отидем в Лондон за тримесечен курс по готварство на Kъванч. Ще се върнем, когато курсът приключи."
Това беше отговорът на Башак на неоснователните слухове, които се появиха в мрежата за преместването на семейство Татлъту в Англия.

Да не чакаме нищо скоро Cry
Лека! Hug

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 00:30 от queen_fenka

# 181
Цитат
"Ще отидем в Лондон за тримесечен курс по готварство на Kъванч. Ще се върнем, когато курсът приключи."
Това беше отговорът на Башак на неоснователните слухове, които се появиха в мрежата за преместването на семейство Татлъту в Англия.

Да не чакаме нищо скоро Cry

ох това е поредната измишльотина, която циркулира в момента, според мен Head Band
мерси за останалото споделено! Flowers Hibiscus
Терзи,
тая снимка нали не е нова, въпреки, че сега е постната от Али.....

лека с АсДев Heart

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 00:55 от Airra

# 182
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Минавам само да ви пожелая хубав ден.

# 183
Здравейте Благодаря за споделеното

https://www.instagram.com/p/DCG5NdhMIfJ/?img_index=1

# 184
Привет момичета! Hug
Скрит текст:

Терзи ме изпревари Blush
Къванч е постнал тия снимки /оправи ми настроението........../

Няколко добри мъже и нашата лисица на име „Yakışıklı“

поизрязах го Heart /да ме прощават другите Wink/

.........................
Айле продължава успеха си в ЛА!
https://x.com/GoddessSerenay/status/1854652024316395599
топ 2 при неанглоезичните
топ 2 в 15 държави

всички серии са качени

хубав петък!!

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 14:23 от Airra

# 185

,

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 18:37 от dterziiska

# 186
https://www.instagram.com/p/DCHfIgEsVH2/?igsh=MXVpZDlucnJoMW43YQ==

Не знам как са се подредили днес звездите и планетите, но Къванч публикува отново.

Не може да прежали Генч 😢💔

# 187
Привеет! Hug
Благодаря за споделеното и днес! Kissing Heart
Айре Heart Eyes а, дано е измишльотина!
Много хубави снимки!
Страшно се радвам на успеха на Айле! Hands Clap
Терзи, мноого архивни клипчета си споделила, браво!
Аз пък отново идвам с друго интервю на Киво за ролята му на Кузей и една статия :
Цитат
Каква е разликата между Кузей и предишните Ви роли?

К : Това е малко по-различен характер. Не искам да кажа, че е "по-дълбок“ и по този начин да пренебрегна предишните си роли, но бих казал, че Кузей е по-труден за разбиране в сравнение с другите.

Защо е труден за разбиране?

К : Мисля, че е по-трудно да бъде разбран човек с такава култура (поведение).

Историята на Кузей беше ли изненада за Вас ?

К:  Има критични точки в живота. Това е историята на човек, който се намира в такъв критичен период. На човек, който отива в затвора без причина... и защо? За да защити брат си.След това излиза, опитва се да се адаптира, да започне свой бизнес... Ако човек е осъден веднъж, хората винаги го обвиняват, без значение дали е извършил престъплението или не, така че не може да работи на официални позиции.Това е трагично, наистина трагично. Даже не му се дава шанс да се докаже. В същото време като погледнеш този човек, виждаш 17 г. хлапе, което иска да отиде в армията като мъж.

Вие срещнахте ли някакви трудности в разбирането на Кузей?

К : Разбира се, че да. Става инцидент и той отива в затвора вместо по-големия си брат, той го прави заради бъдещето на брат си, за да му позволи да успее. Много е трудно да се разбере такъв характер, но докато работех върху него, разбрах едно нещо - много хора живеят при същите обстоятелства в Турция, и може би някои лежат в затвора вместо други. Опитах се да пресъздам грубия им живот и неприятности чрез Кузей. Не казвам, че "играя“ Кузей, тъй като много често се опитвам да го разбера и всеки ден откривам нещо ново за него. Това няма да свърши. Като пъзел, затова много се наслаждавам да разбирам Кузей.

Поставяте ли Кузей на различно ниво от другите си роли?

К : Не. Всичко, което съм направил, е много важно за мен, самият аз съм много избирателен. Винаги разсъждавам много дали да приема работата или не, дали ще намеря себе си в нея или не. За мен не е достатъчно да бъде просто задоволително, да говорят хората за мен никога не ми е било цел. Но, в Кузей има нещо различно – той е наранено дете. Всъщност, ако има възможност и малко самочувствие, той би направил много хубави неща. Той е много умен, трудолюбив и може да прави всичко. Но хората имат предразсъдъци по отношение на него, към много хора като него, знам това.

Вие и Кузей имате ли нещо общо?

К : Нищо общо нямаме. Но за мен е прекрасно чувство да го откривам.

Получихте много награди за тази роля. Току що получихте наградата за най-добър актьор на Ротари клуб, как се чувствате?

К : Разбира се, че страхотно! Трудно е да го изкажа с думи, но това е много ценно за мен. Мисля, че това е третата или четвъртата ми награда. Не успяхме да отидем на церемонията, тъй като имахме снимки, така че ни донесоха наградите тук, но не това е важно. Благодарността на зрителите е нашата награда, не знам какво може да направи човек по-горд от това неговият филм да бъде избран за най-добър. Няма нищо по-ценно от това, значи си вършим добре работата, направили сме нещо хубаво, на което и ние самите се наслаждаваме и винаги се забавляваме, правейки го.

Станахте ли грубиян като Кузей?

К : Не, но мога да бъда Къванч само един ден в седмицата, деня, в който почивам. Опитвам се да разбера Кузей 6 дни в седмицата, нещата, които прави, ходовете му, начина, по който си държи телефона, начина, по който говори, жестовете му, израженията на лицето му. Харесва ли ми или не, тези неща остават с мен, защото съм него през повечето време. Но нямам неговите проблеми.

Като говорим за начина на държане на телефона, представяли ли сте си, че толкова много ще се говори за такъв дребен детайл?

К : За мен това е наистина дребен детайл, помислих си: "Кузей си държи телефона по този начин“ и просто стана. Никога не съм предполагал, че хората толкова много ще го обсъждат.

Вие ли го измислихте?

К : Първо искам да кажа, че сценарият е написан много добре, Едже и Мелек са две големи майсторки в това отношение. Много е важно да се справяш с това, което те са написали. Настрани от сценария, начина по който Кузей сяда, става, говори, думите, които не може да изрече, начина на държане на телефона, всичко това аз го измислих и ми доставяше голямо удоволствие да ги създавам тези неща. Не знам колко далеч ще отидем в следващите епизоди, но аз все още имам много да дам и нямам търпение да ги показвам едно по едно.

Вие казахте: "Аз съм Къванч само един ден в седмицата“. Един ден достатъчен ли е за семейството Ви, за приятелите Ви, за Вас самия?

К : Честно казано не е достатъчно. Човек може да направи много малко нещо за един ден. Има семейство, близки приятели, личен живот... Опитвам да хвана колкото мога. Разбира се нямаше да е лошо да има повече време (смее се).

Имате ли възможност да гледате „Кузей Гюней“?

К : Понякога да, понякога не. Но продуцентската компания ми изпраща всеки епизод на двд, за да мога да го гледам.

Освен сериала ще снимате и филм, но го пазите в тайна...

К : Снимките ще започнат скоро, ще говорим за това когато му дойде времето...
Цитат
Сериалът "Север Юг" е изключително важен за Къванч Татлъту

Каналите представят продукции като Ask i memnu и КГ, които поставят актьорите като пред изпит. По този начин разбираме какво е тяхното развитие.

След Най - добър модел на Турция за 2002 г. и Най - добър модел в света, след успеха на "Гюмюш", Къванч Татлъту извървя дълъг път .

В "Ask i memnu"  за по-пасивната роля на Бехлюл той получи Златна Пеперуда за най-добър актьор , в началото на Север-Юг Къванч колебливо се срещна с емоционалния и невъздържан характер на Кузей и трудностите се отразиха на лицето му. Но постоянството в разработването на ролята и чрез усилена работа Къванч успя да хване характера, да му придаде естественост и да го развие просто уникално.

В края на сезона героят му изглежда съвсем различно и успешно и твърдо стои на екрана. Последната сцена, изиграна с помощта на Ръза Коджаоулу, е съвършено предаване на смес от болка и гняв в чувствата на героя Кузей. Също така за успеха на сцената допринася добре подбраният звук и музика.

Превъплъщенията на Къванч преминаха през романтиката на "Гюмюш",  терзанията на героя в "Ask i memnu" и невъзможността му да се пребори за любовта, за да достигнат сложния и непредсказуем характер на Кузей.

Последното предизвикателство за актьора е филмът на Йълмаз Ердоан "Сънят на пеперудата", в който се разказва животът на болен от туберкулоза талантлив турски поет. Но въпреки трагичната му смърт, творбите му не губят своята мека и нежна красота. Филмът има претенции да се съревновава със заглавия от световното кино.

Физически актьорът преминава през различни метаморфози, от позакръгления плейбой към стегнатата мускулатура на боксьор, до нежния и болнав образ на поета. Въпреки че става актьор на случаен принцип, подбран от модните среди поради физическата си красота, Къванч не се оставя на тази случайност и преминава първо през школата на актьори като Лячин Джейлян, Ипек Билгин, след което учи актьорско майсторство в Истанбулския университет и доказва, че работи здраво.

Сравняван с Крисчън Бейл, особено по постоянната загуба на тегло поради изисквания на ролята, заради която търпи жертви и лишения, по същия начин се превъплъщава в характера на героя си.

Къванч заслужава аплодисменти за твърдостта на характера си и за усилията, които полага, за да се развива успешно. Той може да служи за пример на много от своето поколение.
Киво в Лос Анджелис

И нещо за душата ... нашия сладък танцьор! Heart

Пепи, благодаря! Стана ми много мъчно за Киво Cry Явно Генч му беше най- голямата слабост от всички кучета, които е отглеждал ...

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 19:12 от queen_fenka

# 188

Обичам те толкова много. Винаги си в ума ми и винаги до мен. #EFSANE GENÇ
Cry
много рано го загубиха, беше им като дете, навсякъде с тях....
Терзи, Пепи Hug
Фенче Kissing Heart, благодаря за старите интервюта, които намираш!! Flowers Hibiscus

# 189
Добро утро, дружки! Hug

Много тихо тук ...

Айре Kissing Heart мдаа Cry
Цитат
много рано го загубиха, беше им като дете, навсякъде с тях....
Мноого архивна снимка от 2006

И други , от РД на Джем 2016

И старо клипче за настроение Heart

Имайте хубав ден, дружки! Hug

# 190
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за всичко споделено!!!
Новите реклами с Къванч ги допълних,
но да припомня и една по-стара.

Приятни занимания, дружки!!!

# 191

Фенче Kissing Heart благодаря за споделеното!
аз свикнах да е тихо....но това е положението...за сега.
това клипче, което Терзи беше постнала ми е много любимо

обаче съм забелязала, че Къванч/на 20 г/ си говори с акцент от Адана, мислите ли като мен?
иначе ми е много готин с каскета, дългата коса и тази уникална фигура Heart Eyes

Диве, благодаря!! Hug
...................

спомени от 2018

Broken Heart

хубава събота!!

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 16:08 от Airra

# 192
обаче съм забелязала, че Къванч/на 20 г/ си говори с акцент от Адана, мислите ли като мен?
иначе ми е много готин с каскета, дългата коса и такава уникална фигура Heart Eyes

Леле Киво е като детенце тук, с това каскетче е много сладък, много му отива!
Значи има моменти и като млад, където да ми харесва!
А тия двамата до него кои са? Големи са смешници! От край време се е отличавал от другите!
Какво е предаването?

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 14:27 от jackie.

# 193
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Аз бях на изпит и не съм ви изчела подробно, но ще се върна после на спокойствие. Резултат 15/15 😂 да се изфукам каква съм зубрачка 😛

Разбрах само, че Алина Бос вече има нов проект, така че това ми предположение отпада.🤔

За сериала, за който още чакаме информация.... ами аз мисля, че ще го има, въпроса е кога? Все пак ако не беше вярно, едва ли щеше да стои тази публикация в профила на сценариста във фейсбук.

Жаки, момичета ще ти отговорят точно и вярно 😍

И накрая, Честит рожден ден на Нези 🎂🥂🌹

Хубав ден, момичета 🤗 🤗 🤗

# 194
Пепи, честито, не съм се съмнявала в теб!!
дано ти да си правата за сериала!! на Алина въобще не държа....

Жаки , някакво магазинно предаване да е, тоя по средата не ми харесва, другия е Толгахан/двамата с Къванч се познават от тогава/
Къванч има страхотни снимки като модел...е и доста смешни Wink

Цитат
От край време се е отличавал от другите!
за това, Фенка Kissing Heart може да напише есе : )

Нези, да си жива и здрава и много щастлива!! Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт