💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 117 💙

• 24 699
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за всичко споделено!!!

Айре, здраве, спокойствие
и много приятни моменти с любимците!!!

Приятни занимания, дружки!!!

# 256
Както снощи обещах качвам малка част от възторжените коментари от италианките, които вчера се сбогуваха с нашето Семейство . Коментарите са хиляди , защото под всеки пост има стотици .Heartpulse

Скрит текст:
Anna Cin
Красив, много увлекателен сериал, невероятни актьори, красива музика и поздравления за гласовите актьори. Ще ми липсвате всички и се надявам да видя повече от творбите на Kivanc  

Ava Dagostino
Това беше най-доброто за мен. Кара те да разбереш важността на семейството и как то се променя заради любовта. Много плаках, защото и аз бих искала такова семейство или поне малко такова, бях доволна и напротив не съм виждала и имала любов от раждането, което беше следствие от грешки в избора.  

Maria Cassarà

Където е Къванч там е . Любов      Честито на всички.  

Katia K Maron
Красива серия добре изпълнена от всички Kivanc винаги фантастична

Rosa Maria Bevilacqua
Това са приказни, прекрасни, история различна от другите прекрасни предавания, поздравления за всички актьори, наистина добри      

Marinella Folin
Награда Оскар на всички, страхотна работа !
Но преди всичко авторът на текста
Човек с голяма чувствителност, който ни предаде много ценности, които днес се забравят
Браво  🏾        

Luigia Milano
Благодарим за емоциите, че ни накарахте да разберем, че НИКОГА не трябва да съдите, преди да разберете (виж Julia Spinano), че в живота винаги има друг шанс и че промяната е просто трябва да го искаш!!

Mari Barcellona
Красива история актьори и актриси, всички страхотни, но Аслан е Девин, те са върхът на топ супер зрелищни????

Ivana Galante
Надявам се топлината ни да достигне до всички тях.. любов, която почувствахме, гледайки тази приказна история за семейството и любовта.

Rosamunde Pilcher

Беше красив, вълнуващ сериал, със звезден актьорски състав.
Честито на всички и благодарим за красивите емоции, които ни накарахте да почувстваме.
Много голям късмет на всички.
Aslan Devin беше невероятен  

Stella Tivegna
Поздравления, бяхте приказни, разтърси ме до края.

Liquirizia Zucchero Filato
Чиста емоция, благодаря за емоциите, които ме накарахте да почувствам!!! Какви фрази за живота и любовта. Потръпвам. Поздравления, всички вие сте чисти чудеса.

Точно когато си мислех най-лошото, идва най-красивият край на света Heart

Annamaria Bava

Ще ми липсва семейството... Твърде красиво... Пълен с чувства и ценности... Как можем да изкупим злото и да оставим доброто да победи... Щом искаш, можеш всичко... Да искаш е равно на Сила.... През цялото време!!

Уау, какъв удар на сърцето. Завършва... прекрасно  

А миналата година , Айре, на твоя рожден ден се вълнувахме с Къванч и Берен .

https://www.youtube.com/shorts/SLyj0urkFhQ

https://www.youtube.com/shorts/SLyj0urkFhQ

# 257
Пепи, благодаря ти! Kissing Heart Наистина страхотни коментари от италианките, ами има защо Hands Plus1

от фотографа на  сериала  Шинаси Серче

Да, вярно, че миналата година това беше денят на премиерата на филма на Киво и Берен.

Диве Kissing Heart
Да подхвана отново ретро вълната от снимки Two Hearts

Нези, а този колаж е специално за теб! Kissing Heart

Хубава вечер, дружки! Hug

# 258
Мили дружки- Фенче Kissing Heart, Пепи Kissing Heart, Жаки Kissing Heart, Нези Kissing Heart, Терзи Kissing Heart, Дани Kissing Heart, Диве Kissing Heart
благодаря от сърце за прекрасните пожелания и красоти, да сте живи и здрави!!

# 259
Поздрав от мен

# 260
Фени, обожавам това видео за очите на Къванч 😘😘😘

И това, качено от Терзи 😍 от мюзикъла. Ако добре си спомням представлението е било само едно, нали?

Аз тази вечер успях най-после да изгледам филма за Гунди. Много, много добър 👏 хареса ми, развалнува ме, видях накрая архивни кадри, които много ме впечатлиха.❤️

Айре, големи прегръдки за теб 😍

# 261
Добро утро, дружки! Hug

Да ви разсъня малко Smile

Айре Heart Eyes Пепи, Терзи Kissing Heart
Една статия за премиерата на СП в Берлин
Цитат
Берлин празнува Къванч Татлъту
Концерт от възторжени крясъци за турския "Брад Пит“

Около 2000 души окупираха кино Cinemaxx на Потсдамер Платц. Предимно млади жени, които са напълно екзалтирани и крещят като луди само за един: Къванч Татлъту.

Тъмнорусият актьор с тридневна брада и искрящи сини очи има в Турция статуса на Брад Пит. "Сънят на пеперудата“ е първият голям турски блокбастър с гала-премиера в Германия и е един от най-скъпите филми в турското кино с бюджет от 15 мил.долара.

Нивото на възгласите по боготворения актьор е високо. 29-годишният баскетболист и модел („Best Model Of The World“) е известен и с главните си роли в сериали като "Ask-i Memnu" (Забранена любов) и "Gümüs“ (Перла). Междувременно феновете му се разпростират от Турция, Близкия Изток, през Балканите чак до Германия.

"Сънят на Пеперудата“ пресъздава събития от 40-те години и разказва за двама поети, които със своята поезия се стремят да спечелят сърцето на една жена. Но хаосът на войната променя хода на нещата.

Красивата жена до Къванч се казва Белчим Билгин. Двамата заедно са в момента двойка-мечта в Турция. Белчим е тъй да се каже турската Джулия Робъртс. Тя разкрива пред камерата ни колко е важна любовта: „Да обичаш е вдъхновение за живот – любовта към един човек, към един мъж, към всеки.“

Стотици фенове се стичат към киното, искат да се снимат със суперзвездата Къванч, искат автографи, искат да го докоснат. Бодигардът му му осигурява сигурност. В лично интервю за Тиконлайн турският филмов любимец споделя: "Каквото и да правим, трябва да го правим с любов. Хората искат да гледат любов. Ние всички имаме нужда от любов, каквото и да правим.“

Открих още едно забавно видео с Беяз Grinning

Нези, намерих и за вашата тема едно видео  Kissing Heart
Скрит текст:

Имайте хубав ден, дружки! Hug

# 262
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Фени, благодаря ти много 😍😍😍

Аз да припомня участието на децата в Семейството

От тези на продуцента, актьори, сценариста и актьори.
Сега обаче се замислям, дали имаше някъде в сериала снимки с Курт Ефе 🤔
За сина и съпругата на Керем Чатай си спомням сцената, в последния епизод на първи сезон, но за другите, дали не са били някъде в масовката.

И актьорите получили повече от една пеперуда за най-добър актьор/актриса

Та по този повод влязох в Уикипедия да прегледам за другите...

Диве, огромно благодаря за това, което си направила и продължаваш да правиш , за да има пълна и изчерпателна информация за Къванч 👏👏👏❤️
Вчера отново са качили целия първи сезон в едно видео, а в момента тече серия на живо 😛😘

Хубав ден, момичета 🤗 🤗 🤗

# 263
Здравейте, момичета! Blush
Благодаря на всички за споделеното!
Фенче, благодаря ти за клипчето! Hug
Башар е споделила в Инстаграм стори една сладка ръчичка.

# 264
Аааааа, Башак закъсня този път 😛 Вчера аз я чаках 😀

Дали излитат за Лондон 🤔?

Надявам се Башак да сподели повече.

И да припомня този момент.

Но ние вече знаехме от съобщението на Бирсен на 16.11.😘

# 265
Хубава неделя!! Nature High Brightness

Нези, мерси за новата снимка от Башак!! Hug

според мен летят за Лондон Thinking
новината в оригинал
https://www.sabah.com.tr/yazarlar/gunaydin/cankurt/2024/11/15/lo … ykxywfu5lr6gjlysa

Пепи, нали знаеш, че като са в чужбина и Башак споделя повече, дано тенденцията се запази!! Hands Pray
благодаря за коментарите от италианките, наистина са многоо!
това е написала Еле....
Цитат
В последния епизод на Aile (Семейството) има благодарности в крайните надписи към децата от сериала, децата на актьори и професионалисти, които  участваха в снимките или търпеливо изчакаха зад кулисите родителите си на работа. Хубав жест да благодарим на всички тях, защото благодарение и на тяхната саможертва можеше да се създаде този шедьовър.

Фенче Kissing Heart, отново ти благодаря за донесеното от архива!!
почерпила си ни и с Макара Blush

Терзи Hug

Nature High Brightness

# 266
Дружки!

Нези, благодаря ти! Kissing Heart И Курт Ефе като баща си явно ще е с големи ръце Heart

Пепи, благодаря, че ни припомни най-хубавата новина! Kissing Heart Помня, че говориха по телефона с анне Нуртен даже.
Айре Kissing Heart благодаря ти за споделеното и хубавия колаж! Kissing Heart
Даа, почерпих ви с малки Макарички от Кузей Smile

Може би КБТ наистина заминават за Лондон, да видим Thinking И аз като теб се надявам, че Башак ще споделя повечко снимки оттам. Надявам се и на приятелите им, не помня дали Ясемин и родителите и живеят в Лондон, но дори да не са там, си мисля, че няма как да не се видят поне веднъж за тези 3 месеца Thinking
За мен е удоволствие да си ровя в архива, доста неща съм забравила. Сега ми попадна тази снимка на Белчим
Не знам за вас, ама за мен е много красива жена, има очарователна усмивка, като Сонгюл.

А бе нашето момче винаги е имал късмет с партньорките, хем красиви, хем талантливи Heart

Нашите в ЛА 2016 г. - Бевърли Хилс

И с Чаго се видяха там и тази снимка веднага влезе в новините. Колко се чудеха тогава, че са си толкова близки, като, че ли не е възможно приятелство между двама много известни актьори Smile

А помните ли тези колажи? Stuck Out Tongue Closed Eyes

Да ви припомня и Киво като студент Heart

още позабравени снимки

Кой може да каже, че тези снимки са от преди 4 години ? Не е мръднал Heart

Колко са млади тук аби Джем и аби Тугай и Фърат Танъш ... снимката е от времето на Менекше и Халил.

Ай стига толкова Stuck Out Tongue Winking Eye

# 267
Айре, сега видях, че Зерин, мениджърката на Къванч е в Лондон.😛 Отпреди 6 дни

Направо ми се развихри фантазията, че е отишла по рано да се види със сина си/той там учи / но и да подготви пристигането на Къванч и Башак.

Фени, Белчин Билгин и аз я харесвам много, има много специално, аристократично излъчване.
За партньорките няма две мнения по въпроса, талантливи са всичките.

Да ви питам, снимката, която качих с носителите на Златната пеперуда, единствения актьор, който има три пеперуди е мъжа горе вдясно, но въобще не ми е познат. Някой знае ли кой е ?

Я да сложа тези сладурковци 😍

# 268
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за новостите,
спомените, коментарите и реакциите!!!
За Лондон и трите месеца не ми е ентусиазирано,
освен ако снима там нещо Къванч.

Иначе спомените са толкова много,
че чак се захласвам кое да сложа.

Всяка снимка или кивче е сцена, събитие, разказ ...

Повече от час слагам и махам изображения.

Приятни занимания, дружки!!!

ПП: За пеперудите вече доста имат повече от една.
Къванч има четири.

Цитат
Да ви питам,
Скрит текст:
снимката, която качих с носителите на Златната пеперуда, единствения актьор, който има три пеперуди е мъжа горе вдясно, но въобще не ми е познат. Някой знае ли кой е ?
Mehmet Aslantuğ -
2004  Bir Istanbul Masali , Sicak Saatler (1998), Sicak Saatler (1998),Yalanci (1994)

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 20:09 от * Diva *

# 269
Диве, благодаря за отговора 😍

Под снимката беше изрично уточнено, че това са актьори и актриси спечелили повече от един път в категория "Най-добър актьор/актриса" И с две от актрисите Къванч вече е играл 😛 Това в потвърждение на написаното от Фени за партньорките😍

Лека, момичета 🤗 🤗 🤗

Общи условия

Активация на акаунт