💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 117 💙

• 24 702
  • 738
  •   1
Отговори
# 270

Привеет!! Hug

Къванч от Лондон с фен

в бразилски сайт

https://arteblitz.com/noticia/novelas/aile--lacos-de-paixao-nove … que-voce-vai-amar
само част с ГП, описана е историята в цялата статия.
От Лусиана Маркес

В момента турските сериали и сапунени опери са спечелили бразилците. Фен съм от дълго време... Днес ще говоря за Aile: Laços de Paixão, наличен в Бразилия на платформата Max, с участието на Kivanç Tatlitug и Serenay Sarikaya , имена на първия отбор от звезди в Турция сюжетът първоначално беше показан от 7 март 2023 г. до 30 януари 2024 г. в тази страна, само с името  Aile (семейство на португалски).

Химията на двойката Аслан и Девин.
Къванч и Серенай са сред най-красивите и харизматични актьори в Турция. Но не е само красотата, химията между двамата на сцената като Аслан и Девин е гигантска. Дотолкова, че спечелиха най-добра двойка на наградите Pantene Golden Butterfly Awards през 2023 г., една от най-традиционните награди за сериали в Турция. Въпреки всичките злодеяния на Хулия, престъпленията, съперничещите се мафиоти, когато Девин и Аслан са само двамата, вие се забавлявате и се влюбвате. Единият е луд по другия.
.................
И да ви кажа, че вторият сезон е още по-добър. След това ще говорим за него. Накратко, определено си заслужава да гледате Aile: Bonds of Love . Ще се пристрастите! Този сериал е сред петте ми любими.
Първокласен актьорски състав, красива романтика, силна драма, но и леки и забавни моменти и изненадващи сюжети.

Благодаря за споделеното! - гифчета, колажи, архив. Flowers Hibiscus
Диве, Къванч едва ли отива на почивка в Лондон  за цели 3 месеца, има и нещо друго, но за сега не знаем...
Мехмет Асланту съм го гледала в Bir Istanbul Masali.
Фенче Kissing Heart, сем. Апълтън живеят в Лондон.
Пепи, и аз видях снимката на Зеррин от там, сигурно освен покрай сина й е свързано и с КБТ.

здрава и успешна седмица!! Hug

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 13:18 от Airra

# 271
Привет, дружки! Hug

Благодаря ви за споделеното Пепи, Диве, Айре Kissing Heart
Пепи, всички партньорки на Къванч имат своите заслужени награди, някои доста престижни, някои не толкова, но Серенай е с най - много награди от всички, като само 4 или 5 от тях / не съм сигурна/ са Златна пеперуда Hands Plus1
Айре Heart Eyes благодаря ти за новата снимка, супер е! Kissing Heart

Също и за статията от бразилския сайт!
И аз тъкмо преведох за Айле това от подругите :
Цитат
Безпрецедентен успех в света на сериала "Семейство“ с участието на Серенай Саръкая и Kъванч Taтлъту, в допълнение към колосалния му успех в рейтингите по телевизионните канали, където счупи исторически рекорди, той се появява и на цифрови платформи в 40 различни държави, голям успех в Русия (рейтинг на Kinopoisk -8.4, рейтинг на Ivy 8.4) арабските страни, Бразилия, Латинска Америка, Испания и Италия.

О, супер, че живеят в Лондон сем. Апълтън! Надявам се Питър отново да споделя снимки!
Нямаме идея защо са там, но ще се разбере, защото да са там за готварския му курс хич не ми се вярва.

Намерих си нещо интересно от архива, Едже Йоренч споделя какво мисли за Къванч. Ето, че и тя мисли като нас, че момчето ни е истински хамелеон! Ние може и да сме пристрастни, но е ясно, че не лежим на гол фенски ентусиазъм само Stuck Out Tongue Winking Eye

Цитат
"От енергията, която излъчва, може да ослепееш."
Едже Йоренч, сценарист.

1. За първи път се събрахме с Kъванч през 2006 г., заради работата ни по проекта "Meнекше и Халил" . Когато пишех сценария, вече си представях Халил като Къванч. Работата над ценария беше завършена и ние се срещнахме с него за първи път, за да обсъдим Халил. Получи се любов от пръв поглед (смее се). Когато влезе в стаята и аз го видях за първи път, всъщност осъзнах, че съществува такова нещо като "звездна светлина“. Енергията, която той излъчва, можеш да те ослепи. Срещайки се с него, аз очаквах, че той ще е високомерен човек, но се оказа, че е много добре възпитан и иска да направи само най-доброто, човек, така да се каже от добър материал. Когато започнахме работа, разбрах, че това не е само ефектът от първата среща и го обикнах още по - силно.

2. През последните години Kъванч Taтлъту показа на всички, че е не само красиво лице, тъй като той просто беше обсебен от актьорското майсторство, трудеше се над ролите си, беше очарован и запленен от героите си и не мислеше за това как изглежда на екрана. Халил, Бехлюл и Кузей изобщо не си приличат, Къванч ги изигра без изобщо да се повтаря. Неговият стил, говор, глас, стойка, походка, смях, усмивка винаги се променят ... В "Кузей Гюней“ за един месец той успя да изиграе безгрижната 17-годишна младост на Кузей и неговата подрастваща възраст, и Кузей след пет години в затвора, които получи и преживя много рани. Той има това телосложение и външност, които дават големи възможности едновременно и на режисьори и на сценаристи.

3. Той е талантлив по рождение и също така се учи много бързо. Той е дисциплиниран, няма никакво високомерие на снимачната площадка, много трудолюбив ... Той е от хората, които обичат да мислят за "нас", а не за "мен"

4. В процеса на работа се случва да имаме и разногласия. В такива моменти той показва характера си на сценариста, но не е упорито инатлив, и когато вярва в теб, ти можеш да го преубедиш. А понякога той убеждава нас, така, че се случва и обратното.

5. У Kъванч Taтлъту има много възможности да се изкачи на върха ... Ще аплодираме таланта му и в международни филми с негово участие някой ден, уверена съм в това. Да, нека така и да бъде, той наистина заслужава това.

Имайте хубав ден и успешна нова седмица, дружки! Hug

# 272
Привет, момичета 🤗 🤗 🤗

В Лондон сме, в Лондон сме 😛

Веднага го хванаха, браво 👏.
Еле е качила и тези снимки, още някой го е заснел.

Става ми все по любопитно за истинската причина да са там 🤔 Къванч там прави и фотосесията за Вог, дали не свързано по някакъв начин?
Гледам тези дни е последвал нови хора в ИГ, но преди новите излизаха най -отгоре, а сега всичко е разместено и въобще не мога да се ориентирам .
Благодаря за статиите, няма какво да допълня.

Ay yapim  са качили много хубаво видео за своята 20 годишнина. Много показателно.

Бях ви подготвила една загадка, но по -късно ще я кача.😛😘

# 273
Здравейте, момичета! Hug
Благодаря за всичко споделено!
И Башак се е показала днес от Лондон.

# 274
Здравейте, момичета!

Ай Япъм празнуват 20 години, а както знаете, много от сериалите на Киво са именно с тях
и са включени в специалният им клип за 20 годишнината им.

„Където и да е историята, ние сме там“ в продължение на 20 години.
🌍🎥❤️ 🎬🎞️Ай Япъм

# 275
Здравейте Благодаря за споделеното

видеото от Лондон

https://x.com/kivanc_kosovo/status/1858439966268752329

# 276
Явно, наистина ще е на готварски курс в Лондон
Тази, как снима и се държи на краката си, се чудя! Аз да съм припаднала, при появата му!
На това му се вика самообладание!

# 277
Явно, наистина ще е на готварски курс в Лондон
Тази, как снима и се държи на краката си, се чудя! Аз да съм припаднала, при появата му!
На това му се вика самообладание!
Grinning
Жената казва, че е видяла  турския актьор КТ, искала е да се снима с него, но за нейно съжаление той е отказал.Expressionless
Накрая се възхищава колко е красив на живо!
Жаки, мерси за клипчето на АЯ, много е готино!!
Нези, мерси за снимката!!

Башак ще има участие с Атасай в Harper’s Bazaar Türkiye.
рекламирала е и турски ресторант

Пепи, мда показателно е!!
разгледах кои е последвал Къванч, които ми се сториха нови, но нищо интересно.
Фенче Kissing Heart, радвам се на успехите на Айле!!
мерси за интервюто с Едже, много го харесвам, ще допълня на 1 стр, там където съм събрала и други отзиви.

лека вечер!

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 19:37 от Airra

# 278
Пепи, Нези, Терзи, благодаря ви! Kissing Heart
Жаки, ох, как само ме разсмя! Благодаря ти! Kissing Heart Ама вярно голямо самообладание е проявила  Stuck Out Tongue Closed Eyes Страхотно гифче!
Благодаря и за клипа на Ай Япъм, супер е! Kissing Heart
Айре Heart Eyes благодаря ти за всичко споделено! Kissing Heart Киво да е отказал на фен да се снима Хмм ... тази мацка явно я е досрамяло, не вярвам Stuck Out Tongue Winking Eye Шегувам се, може да е бързал нашия, запътил се е нанякъде.
А, сега видях какво са превели подругите:
Цитат
от Лондон....
В интернет пишат, че жената, която го е видяла, е казала, че е бил в търговски център в Лондон и е купувал тенджери и тигани. Тя каза, че го е помолила да се снимат заедно, но той е отказал, като учтиво и е обяснил, че ако се снима с нея, няма да може да откаже на други, ако дойдат и те за снимки, а не иска да нарушава реда в магазина.... каза тя. Но тя добави, че той е толкова красив!
Малко стари снимки от партито на екипа на КГ.

Лека вечер, дружки! Hug

# 279
От снимките на Башак оставам с впечатление, че тя ще работи в Лондон Stuck Out Tongue Winking Eye Къванч го е ударил на шопинг Smile

Жаки, жената си е доста развълнувана като говори. Но пък и браво на нея, че го е заговорила,  Много бързо ги разконспирираха, дано успеят да си прекарат спокойно , ама все пак да ни дадат и някаква информация какво се случва Stuck Out Tongue Winking Eye малко искам, нали ?

Клипът на ay aypim  е много хубаво, само не разбрах защо го изтриха , но добре, че пак са го качили. От Къванч има премного. Честно, много се радвам, че отново започна да снима  с тях, след като снима с OGM.

Фени, застъпихме се Heart Eyes

Пускам ви загадката , все пак се изфуках , че съм изкарала отличен Joy да приложа част от наученото Stuck Out Tongue Winking Eye Дано сте любители на такива загадки.

Скрит текст:

# 280
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за новостите, коментарите и реакциите!!!

Днес цял ден "домашното" ми е в главата.
Та с много търсене и сравнения го написах >>>

Пънар Дениз -
Присъда (2022), (2023)
Берен Саат -
ЗП (2009), (2010),  Създателите на чудеса (2017)
Мехмет Астантуг -
взех инфото от imdb, но ми се струва, че не е съвсем вярно.
Серенай Саръкая -
Меджезир(2014), (2015), Fi (2018), Алиса (2020 ), Айле с Къванч (2023)
Халит Ергенч  -
1001 нощ(2007), ВВ (2014), Създатели на чудеса (2017)
Бергюзар Корел -
1001 нощ (2007), Карадйъ (2013), Създатели на чудеса (2017)
Къванч Татлъту -
ЗП (2029), К/Г (2012), Създатели на чудеса (2017), Айле със Серенай (2023)
Кенан Имирзалъолу -
Езел (2010), Карадйъ (2013), Създатели на чудеса (2017),
Кой иска да стане милионер (2022) , (2023)

Но има и други партньорки на Къванч с повече от една пеперуда >>>

Елчин Сангу - Любов под наем (2015), (2016) с Баръш Аандуч.
Йозге Озпиринджи - Aşk Yeniden (2015),  Жена ( 2018 )

Приятни занимания, дружки!!!

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 01:56 от * Diva *

# 281
Диве, благодаря за информацията. Стана ми интересно за тази награда Създатели на чудеса /страхотно са я нарекли 👏/ всички са я получи през 2017 г. само тогава ли е давана?

Редактирам се, открих тази снимка на Серенай, тя има пет Пеперуди , сигурна съм, че едната е за Алиса, но другата , не знам 🤔

Но най-сладката е тази 😘

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 22:23 от pe04

# 282
Пепи, много ми хареса загадката ти! Hands Plus1 Намерих всички думи, а скритото съобщение е :
Скрит текст:
Къванч е роден в Адана
Така ли е ? Smile
Цитат
Стана ми интересно за тази награда Създатели на чудеса /страхотно са я нарекли 👏/ всички са я получи през 2017 г. само тогава ли е давана?
Да, тогава няколко актьори я получиха, но Киво и Берен не бяха на награждаването.
Диве, благодаря за инфото, но мисля, че Серка има повече Златни пеперуди, поне 4, ако не и 5 трябва да са.Thinking
А, Пепи ги е открила Kissing Heart
Лека!

# 283
Серенай има  пеперуди за Алиса, но не съм я следила много по това време.
наградата Създаващи чудеса е само 1 година
има видео на 1 стр, Къванч не присъства.
https://www.youtube.com/watch?v=KWl59OcilRc
останалите наградени
https://www.youtube.com/watch?v=Czbh10w4gNQ
Пепи Wink
не беше много лесно, но е готино!!

Скрит текст:

КЪВАНЧ Е РОДЕН В АДАНА
Диве Hands Plus1
Фенче Kissing Heart о и ти си готова, отличнички сме Stuck Out Tongue Winking Eye

Nature Stars

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 01:20 от Airra

# 284
И наградата за отличничките пристига веднага 😘

Благодаря ви за отговорите 😍
А щом ви харесва ще правя и други. Има около 10 вида игрословици. Утре нова 😛

Лека, момичета 🤗🤗🤗

Общи условия

Активация на акаунт