Привеет!!

Къванч от Лондон с фен

в бразилски сайт

https://arteblitz.com/noticia/novelas/aile--lacos-de-paixao-nove … que-voce-vai-amar
само част с ГП, описана е историята в цялата статия.
От Лусиана Маркес
В момента турските сериали и сапунени опери са спечелили бразилците. Фен съм от дълго време... Днес ще говоря за Aile: Laços de Paixão, наличен в Бразилия на платформата Max, с участието на Kivanç Tatlitug и Serenay Sarikaya , имена на първия отбор от звезди в Турция сюжетът първоначално беше показан от 7 март 2023 г. до 30 януари 2024 г. в тази страна, само с името Aile (семейство на португалски).
Химията на двойката Аслан и Девин.
Къванч и Серенай са сред най-красивите и харизматични актьори в Турция. Но не е само красотата, химията между двамата на сцената като Аслан и Девин е гигантска. Дотолкова, че спечелиха най-добра двойка на наградите Pantene Golden Butterfly Awards през 2023 г., една от най-традиционните награди за сериали в Турция. Въпреки всичките злодеяния на Хулия, престъпленията, съперничещите се мафиоти, когато Девин и Аслан са само двамата, вие се забавлявате и се влюбвате. Единият е луд по другия.
.................
И да ви кажа, че вторият сезон е още по-добър. След това ще говорим за него. Накратко, определено си заслужава да гледате Aile: Bonds of Love . Ще се пристрастите! Този сериал е сред петте ми любими.
Първокласен актьорски състав, красива романтика, силна драма, но и леки и забавни моменти и изненадващи сюжети.
Благодаря за споделеното! - гифчета, колажи, архив.

Диве, Къванч едва ли отива на почивка в Лондон за цели 3 месеца, има и нещо друго, но за сега не знаем...
Мехмет Асланту съм го гледала в Bir Istanbul Masali.
Фенче
, сем. Апълтън живеят в Лондон.Пепи, и аз видях снимката на Зеррин от там, сигурно освен покрай сина й е свързано и с КБТ.
здрава и успешна седмица!!

благодаря ти за новата снимка, супер е! 

Страхотно гифче! 

да приложа част от наученото