💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 117 💙

• 24 469
  • 738
  •   1
Отговори
# 660

Привет на 30 декември! Hug
тур. преса

Пепи,
клипчето с патицата
https://www.facebook.com/100063673173008/videos/235143289616733?locale=bg_BG
https://www.youtube.com/shorts/896HPn9SVxA?feature=share
да видим дали сем. Апълтън са с КБТ. много се надявам на още снимки!
а за влаковете, със сигурност на Курт Ефе ще му е много интересно, а и влаковете в Англия предполагам са си комфортни и подходящи за малки деца.
за споделеното с превод, само мога да кажа- пупу 🧿

Нези,
Скрит текст:
браво на внучката ти!! Blush
о гледала си и пародията на сватба и най-"щастливия" младоженец, после покрай басейна бяха
 много забавни : ))
в края на 20 серия ще се случи нещо интересно.
Джемре милата умира от страх и ревност.
Симай е доста нагла, то не бяха изсценирани опити за самоубийство...и т.н.
но ще си пати от това, че се мисли за много хитра.
а и Саами доста я защитаваше. в тия моменти бях на страната на Хандан.

Фенче Kissing Heart за коментарите ти Hands Plus1 за безхаберието Head Band
и на мен ми се видя, че КЕ е с биберон и се учудих доста.....
а нашите са решили да пообиколят малко...
както Башак е написала в сторито си към снимката с Киво, обичат да пътуват, но това си го знаем. Wink

бях забравила да благодаря на Терзи, за едно видео, което не бях виждала и ми беше доста интересно!
това https://www.youtube.com/watch?v=TG-X975WmUI

хубав ден!!

Последна редакция: пн, 30 дек 2024, 14:36 от Airra

# 661
Айре 😍

И Серенай

# 662
Айре Heart Eyes благодаря ти за споделеното! Kissing Heart
Ами не е лъжа, и за мен Къванч е най - харизматичния мъж, и определено не само сред бащите Hands Plus1

Благодаря ти за споделеното за КГ.
За мен обаче Хандан сама си е виновна за това отношение от страна на Симай, защото още в самото начало се отнасяше отвратително с нея, смяташе я за недостойна за тяхното прекрасно "семейство", така, че изобщо не я съжалявам. Каквото повикало, такова се обадило. Мъчно ми е  най - вече за наивника Кузей, но и той сам се насади на пачи яйца. И с всяко гледане взех да си мисля, че Кузей е такъв, защото нямаше никакво самочувствие, само се правеше на отворен, майка му се беше постарала да го смачка и обяви от малък за негоден Rage И всеки път се удивлявам как успя да не намрази брат си, който беше толериран винаги от нея, обикновено така се случва, но Кузей наистина е с много добро и чисто сърце, защото така и не намрази нито семейството си, нито останалите, които играха важна част в животът му - Гюлтен, Симай, Зейнеб, Хюсюк, Бану ... Заради това си мисля, че беше толкова щастлив, че образовано, интелигентно и хубаво момиче като Зейнеп избра именно него, а не че чак толкова си падна по нея. А вярвам, че Симай все пак го обичаше по неин си начин до края. Но, трябваше да се откаже в момента, когато разбра, че Кузей не държи на нея, не е влюбен, насила хубост не става. Да, спаси се от родителите си, но после, когато Кузей разбра за бебето тя сама трябваше да се махне от него, каквото и да приказваше той. А тя какво направи ? Усети подкрепата на Сами и взе да вярва, че всичко ще стане така, както поиска, буквално се подигра с Кузей, унижи го с тази смешна сватба, това ли заслужаваше той след всичко, което направи за нея ? Ревнува го, обвинява го, че я е лъгал, представи си, рови му в телефона, държи му сметка с кого е въпреки, че няма това право, а на края сама направи това, за което обвиняваше без никакви основания него. Ама, че наглост! Озлоби се към всички и направи куп простотии, за които си плати жестоко, щото е много умна  ...
Мъчно ми е за Джемре, много късно разбра, че е избрала грешния брат, та ще и се наложи и тя да страда така, както Кузей на времето, докато я гледаше заедно с брат си. Ето това много ми харесва в тази история, че всеки образ се разви, кой в по-добра, кой в по-лоша посока, но всеки един научи много уроци и истини за себе си и получи това, което си заслужи.

Пепи, това което си споделила какво означава ? Двамата със Серка да не са спечелили за най-стилни мъж и жена или още не е ясно кой е победил с гласуването ?

# 663
Пепи Hands Plus1 Kissing Heart
Къванч е избран за най- стилен мъж за 2024 от сп. InStyle Türkiye
https://www.instagram.com/p/DENH9aBApTM/?img_index=1
и Серенай за жена.

публикация от Верисимо, Италия

https://mediasetinfinity.mediaset.it/news/mediasetinfinity/veris … bSyZRGIAzV_4DcRbA

Фенче Kissing Heart, сега ще те прочета!

# 664
Фени, точно 👍

Те и миналата година спечелиха.

# 665
Айре Heart Eyes Пепи, благодаря ви! Kissing Heart
Цитат
Те и миналата година спечелиха.
Супер! Hands Clap

# 666
Момичета, понеже остава един ден до началото на Новата година имам следния въпрос към Вас.
Какво за пръв път видяхте от и за Къванч през 2024 г. ?

# 667
Момичета, понеже остава един ден до началото на Новата година имам следния въпрос към Вас.
Ооо, от мен не чакай отговор, изобщо не помня кое от всичките неща видях първо, нали видяхте колко са много ? Stuck Out Tongue Winking Eye Помня със сигурност пътуванията им заедно с Курт Ефе, най-вече празнуването на рождения му ден и наградата им със Серка , това е. А, и тези също, разбира се!

Но, нищо от изброеното не е първо Smile
Ох, аз съм в началото на 23 серия и се смея с глас с Али, ама много развинтено въображение имаше Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 668
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за реакциите и споделеното!!!
Радвам се за новото отличие за стил на Къванч и Серенай!!!
Миналата година бяха отличени Семейство КБТ.
Какво видях първо за Къванч през 2024?
Ами това съм публикувала тогава >>>

Колажите са си по мой стар изпитан метод, без никакво ии.
Може на някой да не му харесат, но за мен
този с влака № 2025 беше удоволствие да го направя.
Затова го повтарям отново, но вече с посланието за всички нас >>>

Мили дружки,
Влак № 2025 се движи по разписание
и ще пристигне на І-ви коловоз в 00:01 часа на 1 януари.
При качване във влака, молим пътниците
да заемат местата си във вагоните,
и да подредят на рафтовете за багаж
само най-добрите спомени от пътуването с влак № 2024.
Останалите спомени могат да бъдат предадени в служба "Загубени вещи".
Билетите ще важат до гара 365,
където пътниците ще направят връзка с влак № 2026.
Нашето пътуване ще продължи 12 месеца.
Ще спираме на 365 гари. Най-големите от които са:
Здраве, Мир, Любов, Късмет, Просперитет, Радост, Хармония, Успех,
Благоденствие, Разбирателството, Щастие, Позитивизъм и Веселие.
Искрено ще се надявам това наше пътуване да бъде незабравимо и приятно.

# 669
Какво красиво пожелание, Diva!
Дано всичко, което си пожелаем за Новата година, да се сбъдне!
Аз не мога да отговоря на въпроса, съжалявам. Confused
Но пък ви нося пожелание за щастлива Нова година от Серенай.

# 670
Диве, много хубаво си го измислила браво, напоследък си на творческа вълна, пу пу! Hug
Фенче Kissing Heart, прочетох ти коментара около нашия любим сериал и много ми хареса. Hands Plus1
Точно Кузей нямаше самочувствие, защото беше смачкан от родителите си.
Нези Hug
Пепи, аз си спомням, че първата снимка, която видяхме с него от 2024 беше с майка му и брат му.

и после пътуването до Китай беше много вълнуващо, имахме снимки! Grinning

лека вечер Hug

# 671
Добро утро, дружки в последният ден на 2024 година! Hug

Диве, благодаря ти за прекрасното послание! Kissing Heart
Дано пътуването ни наистина е приятно и незабравимо!
Да сме здрави, за да изпълним всичките си хубави очаквания от Новата година! Flowers Four Leaf Clover
Нези, благодаря за прекрасната Серенай! Kissing Heart
Айре Heart Eyes браво! Kissing Heart Тази снимка на Киво с брат му и майка му съвсем бях забравила, че беше постната тази година.
Колкото пъти гледам КГ, толкова пъти откривам нови неща за себе си. Снощи изгледах 25 и 26 серия и видях, че Гюней наистина оценяваше каква огромна работа беше свършил брат му за марката. Беше му наистина много гадно, че трябваше да го уведоми, че вече няма нужда от него повече. Но, нали преди това ги видя заедно с Джемре в коридора, и според мен това повлия на начина, по който му го съобщи. Държа се брутално с него, а можеше да му го съобщи по съвсем друг начин. Защото той наистина нямаше вина в случая, нямаше как да не подпишат договора, не зависеше единствено от него. За сетен път се уверявам, че Гюней окончателно намрази брат си, когато разбра, че и Джемре не е безразлична към Кузей. Кузей също му каза, че го мрази, но това бяха само думи, той така и не успя никога да го направи до края. Все го оправдаваше и наивно смяташе, че Гюней му помага, въпреки, че знаеше добре какъв човек е. Установих, че именно 25 и 26 серия слагат началото на непреодолимата вече пропаст между двамата братя ...

Браво на нашето любимо Айле Hands Clap

Цитат
Успех в Съединените щати:
Телемундо обяви, че за първи път в историята на канала е най-гледаната програма в САЩ през 2024 г., както по телевизията, така и в дигиталната платформа „Aile“ е едно от най-успешните съдържания на Телемундо.

Тази снимка никога не съм я виждала, явно е отново дело на ИИ, но пък е готина.

Пожелавам ви прекрасен ден, дружки! Hug

# 672
Здравейте Благодаря за споделеното и пожеланията
Диве прекрасно пожелание

# 673
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Последното утро на 2024 г.

Диве, колажа е невероятен , много ми хареса 😍 но пожеланието е 🔝🔝🔝

Да бъде!

Нещо малко и от мен 🤗

С пожелание да сме здрави, спокойни и да продължаваме да се срещаме и споделяме в нашата виртуална къщичка всичко свързано с нашия любим Къванч ❤️

Момичета, явно грешката е в мен щом никой не е разбрал това, което исках да питам 🫣🫣🫣
Имах предвид какво ново научихте за Къванч през тази година, което до сега не сте знаели.
Започвам аз .

През тази година научих, че Къванч може да прави татуировки 😛

Нези, ти в случая имаш най-много за споделяне 😀

Приятни приготовления, момичета 🤗 🤗 🤗

# 674
Привет от мен, в последния ден на 2024г!
Малко ми е объркано и каращисано в сметките и равносметките. Ще пробвам да тегля калема, макар че не знам мога ли го.Grinning
За Къванч научих много неща- като започнеш от това, че има много татуировки, че е всеотдаен съпруг и баща, че обича да готви, че произвежда вино, че постоянно търсещ, работещ ,човек, който не обича да стои на едно място, а постоянно иска да се развива. Че е скромен, топъл и земен като човек. Че е прекрасен актьор!
Сигурно пропускам  още много, но това са нещата, за които първо се сещам.

И тъй като не знам дали ще успея да мина пак, искам да ви пожелая мното весело посрещане на Новата година!
За мен всичко, всичко, всичко влиза в кутията със спомени. Лошото ще заровя. Болките и непосилните тежки моменти - и тях. И дано не се връщат! Усмивките и радостите ще запомня. Подадените за помощ ръце - и тях.
Нямам очаквания и планове за 2025 та. Имам вяра. И мечти.
Нека си сбъднем всичкото мечтано!
Благодаря на всички, които правят живота ми още по - смислен, по- пълен с любов, по-шарен, радостен и благ. Много сте. В сърцето сте ми. Heart

Весело изпращане на старата година и Наздраве за Новата 2025 та!
По-здрава,
по-успешна,
по-богата,
по-щедра,
по-благополучна,
по-сбъдната,
по-усмихната,
по-радостна,
по-спокойна
по-концертна
по-театрална
по-забавна
по-пътуваща
по-съзидателна
и  по-добра да Е!
Не ща да слагам нищо на везните. Равносметки виждате, че не мога да правя.  Каквото такова, колкото толкова и когато тогава. Че и по-добре може. Бог си знае работата. Ще го живеем живота. Искам да го танцувам,  да пея и да ми е радостно. Така де.
Тегля чертата с калема! След още  малко иде Новата! 🎄🙏❤️🎅🍀

ДА СИ СБЪДНЕМ ВСИЧКОТО МЕЧТАНО!
 С ВЯРА! И ОБИЧ!
HeartHeartHeartHeartHeart

Общи условия

Активация на акаунт