💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 117 💙

• 24 660
  • 738
  •   1
Отговори
# 645

Нези, много ти благодаря! Kissing Heart О, колко хубаво, че сте си посрещнали празника на въздух, с много сняг около вас Hands Clap
Аз, аз исках да споделиш какво мислиш досега за Зейнеп Hands Plus1 И отговорът ти напълно ме удовлетвори, мисля за нея по същия начин. И едва ли по- нататък ще си промениш усещанията Thinking
Цитат
нещо в нея ми пречи да я харесам...
Уж е пряма и открита, а скри от Джемре, че харесва Кузей.
Също така за мен реакцията и спрямо него е доста пресилена.
В качеството си на какво той и дължи обяснения за живота си, за  отношенията си?
Той не и е давал никакви поводи,че да се почувства тя толкова засегната от него.
А и от другите.
Може би, ако беше споделила с Джемре, щеше да узнае,че е женен, но тя запази това за себе си,  а после имаше претенции към тях.
Прекалено голямо е самочувствието и, смата, че всички са и длъжни, а тя не си направи труда да опознае никой от тях.
Съмнявам се, че Джемре щеше да сподели тайната на Кузей с нея, та тя дори на Али не каза нищо. А Зейнеп се държа наистина толкова нелепо с Кузей, когато разбра, че е женен, сякаш Кузей я е свалял, / а не тя него Stuck Out Tongue Closed Eyes /, вече са гаджета, а той я е лъгал. Тя действително е с огромно самочувствие, не може и да си помисли, че Кузей може да обича друга, а не нея, ще видиш и по-нататък как ще му държи сметка, сякаш той е трябвало да е монах, докато срещне нея, единствената Smile И тези женски номерца, които прилага адски ме дразнят, а този аптал и се връзва Smile Кузей си я хареса наистина, мислеше си, че по този начин ще престане да мечтае за Джемре. Но, сама ще видиш какво ще се случи, няма да издавам.
Цитат
Още нещо ме смущава- в първите серии привличането между Кузей и Джемре беше по-явно.
А сега се държат като брат и сестра...
Така е, Кузей не иска брат му да излезе прав, въпреки, че умира вътрешно по нея, а Джемре все още не може да признае дори и пред себе си, че обича братът на бившия си годеник. Но, иска не иска, започва да и личи какво изпитва, Кузей се прикрива по-добре. Запаси се с много търпение, тази тяхна любов е трудна като никоя друга, много препятствия и грешки ще трябва да преодолеят.

Цитат
Наистина, впечатляващо включване на Кузей в бизнеса на Гюней и Бану. Дори имах чувството,че Гюней се почувства засенчен от брат си до известна степен.
Гюней наистина доста подценяваше брат си, смяташе се за много по-умен и кадърен от него и това ще му изиграе лоша шега Stuck Out Tongue Closed Eyes
Само Кузей си е виновен за Симай! Защо не каза поне на баща си истината ? Каза, че няма да се развеждат и човека му я доведе, за да почувства и той, че къщата не е на майка му и брат му. И после Кузей пак  напук на майка си я остави в къщата, поредна грешка, но дори и след всичко, което му причини не вярваше, че Симай може още! Изобщо от криворазбрана чест , той сам се вкарваше в много от неприятностите, в които попадаше.
Не зная дали е истинска снимка или е колаж, но много ми харесва! Heart

Диве, Пепи, ще ме уморите от смях с вашите ИИ - ти Smile Прави сте, има още много да учат, ама дано не се научат скоро Thinking
Диве, благодаря за споделеното! Kissing Heart Аз не съм гледала Фатмата и не мога да взема отношение по този въпрос. За Къванч съм съгласна, мина времето, когато ни радваше непрекъснато в продължение на много години, но дано все пак не започне да снима от дъжд на вятър, дългите почивки не се отразяват добре на актьорското майсторство на никого, всеки талант, за да се развива постоянно си е нужна упорита работа, мое мнение. А Къванч има още много какво да предложи като актьор. Иначе да прави и да се занимава с каквото желае, щом го прави щастлив и доволен.
Stuck Out Tongue Winking Eye

Лека вечер, дружки! Hug

# 646
Добър ден, момичета 🤗🤗🤗

Направо слагам обяда, някой да се погрижи за следобедното кафе. 😛

Къванч дали ще ги учи да правят менамет 🤭🤫 Спомням си, че когато публикува това видео имаше много спорове с лук или без лук 😂

Диве, не знам дали продуцентите са имали нещо предвид предварително, но знам как ми подействаха Къванч и Берен като Кузей и Фатмагюл, бях в пълен шок от очевадната промяна, която видях и в двамата.👏👏👏

Фени, смей ни се, мила 😘 обаче на мен отдавна нищо не ми е привличало така интереса. Може би около дистанционно обучение ми беше интересно да науча нови неща и оттогава все едно и също. Сега нямам търпение за двете обучения, които се записах, че тук е море от информация и не мога да се справя сама.

Понеже коментирате КГ, да спомена Ойкю, която се завръща на екрана с два нови проекта.

Тук си партнира с Неджет Ишлер, за съжаление пак имаше статии за него свързани с алкохола. Жалко, много жалко за него.
А тук е с нашия Туги

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 647
Привеет!! Hug
благодаря за всичко споделено!! Heart Exl
кафето е от Башак, която рекламира Делонги.

а те заминават нанякъде с влак, дано имаме снимки!!
но най-големия майтап е че в първия момент помислих, че е Петербург Laughing
но е тук

Къванч като дядо Коледа съм го виждала на много колажи, но тоя път е като елха
не съм очарована, ама го слагам за забавление Grinning

ще пиша по-късно повече.

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 13:55 от Airra

# 648
Ето ги мъжете Татлъту ❤️❤️❤️

# 649
Здравейте Пепи благодаря И таткото се отчете Сладурче

https://x.com/TvDunyasii/status/1873355639419736122/photo/1

Medya takip platformu "Teleskop App" 2024 yılı boyunca sosyal medya en çok konuşulan ilk 9 erkek oyuncuyu açıkladı.

1. #KeremBürsin
2. ⁠#BurakÖzçivit
3. ⁠#MertRamazanDemir
4. ⁠#ÇağatayUlusoy
5. ⁠#KıvançTatlıtuğ
6. ⁠#ArasBulutİynemli
7. ⁠#MertYazıcıoğlu
8. #BurakDeniz
9. ⁠#HalilİbrahimCeyhan

# 650
Къванч изглежда страхотно, пу, пу, пу ❤️

Но най ми харесва, че ще качат малкия на влак 🚆😀 Имам си аз слабост към този вид пътуване 😛
За съжаление тази свобода на придвижване  ще могат да си позволяват само в чужбина.

Като че ли отиват при техните английски приятели, защото от предишните им посещения се вижда, че са се отбелязали от този район.

Терзи, не разбрах много за какво е тази класация 🤔

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 17:38 от pe04

# 651
Привет, момичета!
И аз идвам да кажа,че Къванч изглежда супер!

Пепи, права си за влаковете.
Миналата година, пътувах с влак в Италия, направо нямам думи колко приятно, комфортно и бързо беше пътуването.
Ние в това отношение сме много зле.Confused
За класацията:
 Платформата за медиен мониторинг "Теleskop App", обяви топ 9 на  най-обсъжданите мъже актьори в социалните мрежи през 2024 г.

# 652
Нези, аз друго имах предвид 😛 Тази година установих, че огромна част от днешните деца никога не са се качвали и возели с влак.
Също, че не знаят какво означава хартиено писмо 🤭

А присъствието на Къванч в тази класация много ме учудва 🤔 Той е единствения от изброените, без проект тази година, липсват скандали, има едно интервю/ предаване за Мави, липсват снимки всяка седмица, какво толкова са го обсъждали? 🤔

# 653

И аз съм много доволна Heart, дано да продължат!
Пепи, и мен ме учуди тая класация, ама щом така са решили/ изчислили.
а англ. приятели май живеят в Лондон, тогава според мен бяха на разходка.
Нези, благодаря ти за споделеното за Зейнеп, добре я усещаш! Hands Plus1
Фенче Kissing Heart, за коментара ти Hands V Grinning
тая снимка с Киво и Ойкю ако беше истинска, да сме я виждали 100 пъти до сега Thinking, за мен си е колаж.
а Къванч мисля, че в момента е в много добра форма/етап от живота си- от към опит, умения и емоционална зрялост за да прави нови страхотни роли. Жалко ще е ако реши да се отдаде на друго....Expressionless
Диве,
Цитат
А снощи, не е за вярване, но гледах Иво Аръков /Сблъсък/
на мен ми излиза Иво понякога във ФБ/ИГ, скоро го слушах да говори някакви оригинални тъпотии Wink
беше решил да става и певец.

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 20:58 от Airra

# 654
Пепи, мисля,че едното е следствие на другото.
Цитат
Нези, аз друго имах предвид 😛 Тази година установих, че огромна част от днешните деца никога не са се качвали и возели с влак.
Също, че не знаят какво означава хартиено писмо 🤭
Но само по отношение на влаковете.
За хартиеното писмо са виновни технологиите, но до известна степен и родителите и учителите.
Скрит текст:
В училището на моята внучка,  от общината за втора поредна година организират конкурс за най-красиво написано писмо.
Много съм щастлива, защото първото си писмо, Ани адресира "до баба".
А с второто, което беше до любим автор, спечели.
За всеки празник получавам ръчно направени и написани картички, за което заслугата е на снаха ми, но децата се учат по този начин.

# 655
  • AMS

На добър час и пътят да им е открит!!!

Привет, мили дружки, пишещи и четящи!!!
Благодаря ви за новостите, споделеното и реакциите!!!
Зарязах ии-то и съм му сърдита.
Писах му - изненадай ме, а то ми написа как да се гримирам
и с какво да се облека.  Дори числата от тотото не познава.   
Но това не е всичко.
Пепи,

Скрит текст:
За онова по музиката ии-то ми иска и пари. Без такива номера.
Не аз съм си изчерпала безплатния лимит, а то.
Айре, няма да се бием за Иво.
Скрит текст:
Той ме блокира, и откакто се извини в ефир, не го бях виждала.
Да, говори и глупости, защото е без работа и го е закъсал яко.
Кое куче ме е залаяло,  ... Ама нейсе - Нека да е здрав.
Дружки, тичам след вас към >>>   
Приятни занимания!!!

# 656
Привет, дружки! Hug
Пепи, Айре, Терзи, благодаря ви за споделеното! Kissing Heart
Каква хубава изненада си имаме днес, браво! Страхотен ни е Киво пу, пу, пу, не мисли да остарява този човек, само маха брадата и веднага смъква няколко години. А малкия ни локум отново не се вижда много. Обаче е облечен със същото яке и шапка като на снимката от ноември, само е с други обувки. Ама това в устата му биберон ли е ? Thinking Ааа, ще им се карам, ще му се изкривят зъбките!

Какво ли пък ще правят в Питърбъро ? Да не са решили да обикалят Англия или отиват при приятели ? Thinking
Айре Heart Eyes Май и на Башак и харесаха рекламите Stuck Out Tongue Winking Eye Ми, като я канят, що пък не.

И аз го видях този колаж на Еле на Киво като елха, направо е ужасен Smile
Ами аз и друг път съм виждала тази снимка / колаж, явно някоя друга е била на мястото на Ойкю, защото отзад се вижда актрисата, която играеше Ебру
Пепи, споделя или не споделя Къванч все си го обсъждат явно Smile
Недан ?
За да не ги познаят ли ? Че то и в самолета е същото, даже е по-вероятно от влака.
Цитат
За съжаление тази свобода на придвижване  ще могат да си позволяват само в чужбина.
Нашите деца /някои от тях, де / добре, че се возят поне в метрото, пак е нещо като влак, щото имаме едни железници, майка плаче ... Кой ще тръгне да пътува с дете в тях, пък и сам, през зимата студено, през лятото горещо, чака се с часове както чувам, като всеки вече има кола ? В Испания сестра ми често пътува с някакъв много бърз влак , и до Мадрид и до Сан Себастиан отива за 2 часа при децата си, с всякакви удобства в него. Точно като нашите влакове - реликви  Stuck Out Tongue Closed Eyes
Нези, о, колко мило! Kissing Heart Браво на общината, на учителите и на внучката! Hands Clap И аз преди време всеки ден получавах по няколко картички на ден с обяснения в любов Heart За писма бяха малки, но в 4 група пишеха в нещо като някогашните лексикони за спомен различни пожелания помежду си. Но си ги бяхме научили и да пишат и как се правят картички, не можехме да им смогнем с материалите Smile
Диве, благодаря! Kissing Heart Ехааа ...

Иво Аръков така да ме дразнеше в "Като две капки вода" ... Ами същия лигоч си е останал за мен и с безкрайно самочувствие, хич не искам да го виждам, не ли да го слушам отново как сам си се хвали Stuck Out Tongue Closed Eyes
А, така! Hands Plus1
Цитат
Дружки, тичам след вас към КГ  
Аз съм на края на 18 серия, тази Симай ми идва да я удуша, страшна манипулаторка е тази дребната пираня Smile Ама като са такива наивници и добряци и Сами и синът му, защо да не ги прави на маймуни ... Почесвай се, почесвай се още по главата Кузейка Stuck Out Tongue Closed Eyes

Лека вечер, дружки! Hug

# 657
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Много ми хареса този коментар

Мисля, че причината за пътуването е разкрита 😛 Днес Селен има рожден ден. Дано ни зарадват с още снимки.

А миналата година, пак на 29 декември Къванч е публикувал това

Не мога да открия сладкото видео с патицата 😀

Фени, не. Не става въпрос дали ще ги познаят или не. Става въпрос за преживяванията за тях и за малкия. Едва ли се возят на влак често. А когато не правиш често нещо, лично според мен не е от толкова голямо значение дали ще бъде комфортно или не, все е опит. На никой нищо няма да му стане ако се вози един път в студен или претоплен вагон, но поне тези деца ще имат собствена представа за какво става въпрос. Въобще цялата тази мания всичко да бъде идеално лично аз не я приемам. Това имам предвид, когато писах, че се радвам за това тяхно пътуване.
Хубаво е, че учат малкия на опознава света.

Диве, колажа ако си го направила с ии, моите поздравления, че си го накарала да го направи. Но и да си е твое творение пак, много сполучливо се е получило.👏👏👏

Хубав ден, момичета 🤗 🤗 🤗

# 658
Здравейте, момичета!

Благодаря за всичко споделено!
Колажа на Diva наистина е страхотен!
Пепи, доколкото знам в Европа хората често и с удоволствие пътуват с влак. Hands V
Стигнах до средата на 20 та серия на КГ.
Семай ме шашна! Как успява да манипулира всички и да ги кара да играят по нейната свирка!
Но тя изглежда от хората, които не знаят кога да спрат, така че, мисля, че скоро всички ще видят истинското и лице.
Зейнеб ме дразни все повече с манията си, че всички са и длъжни и най-вече Кузей!
Гюней показва все по-неприятни черти от характера си.
Искам вече Джемре да започне да се бори за любовта си, а не само да страда мълчаливо.
Али много ми харесва- приятел, който всеки би искал да има до себе си.
По-късно ще опитам да се включа отново.
Желая ви прекрасен ден!

# 659
Привет, дружки! Hug
И от мен едно късно кафенце. Нези, благодаря ти! Kissing Heart

Пепи, благодаря за споделеното! Kissing Heart Дано ни зарадват отново с някоя снимка.
Цитат
А когато не правиш често нещо, лично според мен не е от толкова голямо значение дали ще бъде комфортно или не, все е опит. На никой нищо няма да му стане ако се вози един път в студен или претоплен вагон, но поне тези деца ще имат собствена представа за какво става въпрос. Въобще цялата тази мания всичко да бъде идеално лично аз не я приемам.
Е, то е ясно, че няма нищо да му стане на никого един път, но на много хора им се налага често да пътуват и се сблъскват с това постоянно. Изобщо не страдам от мания за нищо, няма как всичко да е идеално, но защо пък трябва да е гадно, когато може всеки път да е приятно едно такова пътуване ? Все пак уж всички хора живеем в 21 век, но у нас за съжаление по нищо не се усеща, че живеем в този век. Да бяха само железниците, а то ... пълно безхаберие за всичко! Ами стотиците хора без ток цяла седмица ???  Абсолютно безобразие! Ама ние сме си виновни, мълчим си, всеки се спасява поединично и затова си правят каквото си поискат с нас. Но, това е много дълга тема и не и е мястото тук.
Нези, благодаря ти за споделеното за КГ! Ох, Симайчето тепърва ще те шашка Smile Такова арогантно и нагло същество рядко се среща, ще видиш. Но да, скоро ще се види от всички истинското и лице, но няма да се отърват от нея още много дълго, пак Кузей ще е причината, мнооого съвестен бе, чак до глупост.
Зейнебчето се мисли за неотразима, само колко убедена беше, че Кузей нарочно е направил така, че да са заедно в Анталия Stuck Out Tongue Closed Eyes Ама и той как ме дразни, че само и се оправдава! Този ахмак ме ядосваше почти през цялото време, че е такъв наивник, мисли, че всички хора са като него - открити и честни. Но, всъщност главно заради това много обичам този герой.
Али е голям сладур, истински приятел и човек! Много го обичам!
Джемре е готова да преглътне всичко, само Кузей да е щастлив! Но, едва когато се убеди, че и тя е също толкова обичана, тогава ще започне нейната дълга борба. Шапка и свалям, че не се отказа и за миг, аз не бих могла.
Аз съм вече на 22 серия, все по-интересно става.

Имайте хубав ден, дружки! Hug

Общи условия

Активация на акаунт