Нези, много ти благодаря!
О, колко хубаво, че сте си посрещнали празника на въздух, с много сняг около вас 
Аз, аз исках да споделиш какво мислиш досега за Зейнеп
И отговорът ти напълно ме удовлетвори, мисля за нея по същия начин. И едва ли по- нататък ще си промениш усещанията 
Уж е пряма и открита, а скри от Джемре, че харесва Кузей.
Също така за мен реакцията и спрямо него е доста пресилена.
В качеството си на какво той и дължи обяснения за живота си, за отношенията си?
Той не и е давал никакви поводи,че да се почувства тя толкова засегната от него.
А и от другите.
Може би, ако беше споделила с Джемре, щеше да узнае,че е женен, но тя запази това за себе си, а после имаше претенции към тях.
Прекалено голямо е самочувствието и, смата, че всички са и длъжни, а тя не си направи труда да опознае никой от тях.
/, вече са гаджета, а той я е лъгал. Тя действително е с огромно самочувствие, не може и да си помисли, че Кузей може да обича друга, а не нея, ще видиш и по-нататък как ще му държи сметка, сякаш той е трябвало да е монах, докато срещне нея, единствената
И тези женски номерца, които прилага адски ме дразнят, а този аптал и се връзва
Кузей си я хареса наистина, мислеше си, че по този начин ще престане да мечтае за Джемре. Но, сама ще видиш какво ще се случи, няма да издавам.А сега се държат като брат и сестра...

Само Кузей си е виновен за Симай! Защо не каза поне на баща си истината ? Каза, че няма да се развеждат и човека му я доведе, за да почувства и той, че къщата не е на майка му и брат му. И после Кузей пак напук на майка си я остави в къщата, поредна грешка, но дори и след всичко, което му причини не вярваше, че Симай може още! Изобщо от криворазбрана чест , той сам се вкарваше в много от неприятностите, в които попадаше.
Не зная дали е истинска снимка или е колаж, но много ми харесва!

Диве, Пепи, ще ме уморите от смях с вашите ИИ - ти
Прави сте, има още много да учат, ама дано не се научат скоро 
Диве, благодаря за споделеното!
Аз не съм гледала Фатмата и не мога да взема отношение по този въпрос. За Къванч съм съгласна, мина времето, когато ни радваше непрекъснато в продължение на много години, но дано все пак не започне да снима от дъжд на вятър, дългите почивки не се отразяват добре на актьорското майсторство на никого, всеки талант, за да се развива постоянно си е нужна упорита работа, мое мнение. А Къванч има още много какво да предложи като актьор. Иначе да прави и да се занимава с каквото желае, щом го прави щастлив и доволен.

Лека вечер, дружки!

Май и на Башак и харесаха рекламите