💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 117 💙

• 24 667
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Диве, разсмя ме от сърце 😀😍
Айра ми направи забележка, че му се карам, но добре, че не го бия 😂 наистина на моменти може да ти скъса нервите.
Обаче в интерес на истината ми върши някои работи перфектно, особено с екселските таблица е топ.
През януари съм се записала на два курса, ако науча някои тънкости ще споделя.

Тази много ми харесва 👏

Не знам дали ако е черно бяло няма да стои още по -добре 🤔

# 631
Добро утро, момичета!
Стефанов ден е! Честит празник на всички,които празнуват днес!
Интересно неща сте споделили!
Прочетох ви!
Пепи, песента беше топ! Hug
И рисунките на Diva!
Аз вчера си направих един маратон и стигнах до 17 та серия на КГ.
Тази вечер мога и нея да изгледам.
Толкова много неща се случват, че не знам кое по-напред да коментирам!
За сега ще кажа само,че Сами бей все повече ми харесва! Особено мъжките му разговори с Кузей.Истинската връзка между баща и син няма нужда от много показност.  Тя си личи с всеки жест, поглед и дума.
За г-жа Хандан не ми се говори!
За разлика от нея Гюлтен с всеки следващ епизод ми се издига в очите! Чувствителна и добра душа е тя. Житейския и опит е горчив, но тя е успяла да подреди живота си и
да стане истинска опора за дъщеря си. А и със Симай и Кузей се държа много добре.
Усещам,че ,освен, ако не направи някой гаф, до края съвсем ще си променя мнението за нея!
Милата Джемре- добра до наивност с всички.
Май започна да осъзнава,че всъщност Кузей за нея е нещо много повече от добър приятел!
Много ми харесва как играят всички, но Къванч отново успя да ме възхити!
Не знам кой подред е в кариерата му този сериал, но определено възхода си личи!
По-късно, ще опитам да се включа пак.
Желая ви прекрасен ден! Hug

# 632
Привет, дружки на Стефановден! Hug Честит празник на всички, които го празнуват! Flowers Bouquet

Благодаря ви на всички за споделеното! Kissing Heart
Аз лично не съм възхитена от рисунките на ИИ, всичко ми е някак ... как да обясня, прекалено идеално, загладено, няма душа, няма живец  ... А бе изкуствена работа Stuck Out Tongue Closed Eyes
Няма как да ми хареса това творение, като почти не ми прилича на Къванч, дори след намесата на Дивето, защото все едно гледам по-скоро портрет на Николай 2, но не и Киво  Stuck Out Tongue Winking Eye
Предпочитам да си гледам реалния Курт Сеит Stuck Out Tongue Winking Eye

Пепи, е щом ти е полезен, използвай го без да го жалиш! Stuck Out Tongue Winking Eye
Нези, благодаря за споделеното за КГ! Kissing Heart Ооо, ти си ме задминала, аз останах в началото на 16 серия, но сега ще си го продължа. Много добре си усетила всички образи. И аз си я харесвам Гюлтен, въпреки, че много пъти ме е вадила от обувките и нататък, докато не и увря и на нея главата, че има много по-важни неща от парите. Най- много ме дразни в нея това, че прекалено се бърка в живота на дъщеря си и е много любопитна. А бе Джемре говори по телефона с Кузей, тя стои и слухти какво си приказват, аууу, не мога Stuck Out Tongue Closed Eyes Ама те всички са любопитни, де. Много ме забавляваше Джемре как се бъзикаше с майка си и я сваляше на земята. За разлика от нея, Джемре не витаеше в облаците и имаше реална представа за това каква е. Ще ми е много интересно да споделиш какво мислиш дотук за Зейнеп, любимката на Мария Smile Как ти се стори реакцията и, когато разбра, че Кузей е женен ? А също и какво мислиш за Али.
КГ е 4- тия в кариерата на Къванч, ако не броим краткото му участие в "Езел" като гост-актьор, където се доказа на всички, че вече е актьор, който може да играе всякакви роли. Разбира се, че ще има възход, той работеше без почивка цели 10 години и с всеки следващ проект ставаше по-добър. Киво винаги влага всичко на което е способен във всяка роля, но, определено в тази се раздаде наистина без остатък, личеше му колко много харесва героя си Кузей, а и самата история.

Имайте прекрасен ден, дружки! Hug

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 10:42 от queen_fenka

# 633
Привет, момичета 🤗 🤗 🤗

Трябва да излизам, но това видео на Еле толкова много ми хареса, че реших първо да го споделя и после по задачи 😍

https://www.instagram.com/reel/DEE3hryiUtw/?igsh=MXFucGJwZDNsNGlwbQ==

# 634

Хелоуу!
Нези, благодаря, че продължаваш да коментираш КГ Hug с интерес те чета. исках да се включа, но днес не успях.
Пепи, и на мен ми хареса клипчето!!
не ми прилича много на Курт Сеит, но е красиво.

Цитат
Аз днес попаднах на публикацията, на която не знам защо се ядосваш
ядосах се на коментарите във видеото в ютуб . Head Band
бяха много нагли.

Фенче Kissing Heart на мен са ми като мумии или восъчни фигури. Wink

Диве Grinning
......................

https://x.com/KT_Fans/status/1872544937054749140
Когато журналистите се срещнаха с Йозге Йозпиринчи преди няколко дни, те я попитаха за готварските умения на Къванч и Бурак и за ястията, които готвят най-добре и в които се отличават. Тя отговори:
Имат голям успех в кулинарията.
Те правят всичко много добре, каквото поискате, го правят веднага. Вълнувам се, когато Бурак и Къванч влизат в кухнята. например Бурак прави много добър антрекот в тенджера . И Kъванч прави много хубава паста и карбонара и т.н.
Заедно готвят много вкусни неща"
И когато я попитаха за посещението на Къванч и Башак в Лондон и дали им липсват, тя каза:
„да, мисля, че ще се върнат в Лондон днес, говорихме с тях вчера. Разбира се, че ни липсват, възможно ли е да не ни липсват? Когато дойдоха, Курт и Мерджан се срещнаха, те се прегърнаха и играха заедно, те са приятели.

приятна вечер!

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 20:39 от Airra

# 635
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!

За ии-то сте прави. Не, че не го пробвах черно бяло и ...

Къванч не може да го докара никак дори и като карикатура.

Скрит текст:
След Къванч пробвах моя много близка приятелка актриса.
Ама подробно му я описах, ама много подробно, ... Не се получи.
И приятелката ми учителката ми по история на нищо не прилича.
После си викам я да го накарам мен да ме издокара. 
Е, голема убавица ме изкара. Чак ме е яд да се гледам.
Не може красотата на Къванч да направи,
а мен ме изкара тунингована даже в няколко варианта.
Хич няма никаква опасност да разкрия личността си >>>

Обърнах го на майтап.
Викам му я нарисувай детска учителка фенка на Куийн
Лелеееее, само да не ме набиете >>>

После му викам -
Я дай шарж на фенките на Къванч, дето пишат във форум.
Малко съм я ретушинала, че не знае и да пише този тъпчото >>>

Дружки, ще ме извините,
че си позволих си малко да е весело.
Къванч си е Къванч, ама ни липсва!!!
Продължавам за утеха с втори епизод на К/Г.

Приятни занимания, дружки!!!

# 636
Привет, момичета 🤗 🤗 🤗

Новата реклама на Башак 😍

https://www.instagram.com/reel/DEFkeojIluw/?igsh=eDM4MWxoaTV1NjBh

Отпусна се вече и много добре стои на екрана 👏

Надявам се, че вече са свършили за тази година нейните ангажименти и вече ще почне да споделя и малко семейни снимки 😛

Това го видях публикувано от kt-fans, но откъде е, така и не разбрах

Диве, благодаря 😘 толкова добре те разбирам 👍 Мога ли да те помоля нещо. Става въпрос за песните. Ако ви кажа, че сигурно имам над 100 само за Къванч, не знам дали ще ми повярвате.🫣 Мога ли да ти пратя линк, където ги правя и ти да опиташ, че какви ли не стилове му писах //всичко , което бяхте изредили/обаче то едно си знае. Да пробваме дали ти ще можеш да го "излъжеш ", защото на сайта има страхотни изпълнения. Сигурно музикалната индустрия до година -две ще загине 🙄 Само ми дай знак. Фени, трябва да оцени обаче рисунката 😘😘😘 Харесва ми и колажа, я виж какви сме кипри всички 😍😂

Айре, Фени, съгласна съм, че въобще няма никаква жизненост в генерираните картинки, но това, което ни казаха на последното обучение, на което бях / то беше на друга тема, но за един час ни дадоха малко инфо и за ИИ) колкото повече се пише по една тема и го поправяш толкова по добър става. Така че, най-вероятно скоро няма да може да се различи истинска снимка от генерирана.

Нези, благодаря ти ,че споделяш за КГ.
Тъй като не следиш подробно Къванч, само ще кажа, че образите, които изигра един след друг в Забраненият плод, Езел, Кузей Гюней и Сънят на пеперудата показват само огромния обхват на неговия талант, което всъщност го прави звезда.

Айре, забравих и аз да се изфукам.😛

Днес ми попариха надеждата за автограф от Къванч, няма да е в лондонския Penisula за Нова година. , нали често имат снимки от този в Истанбул, та реших, че и там ще отидат 🫣А толкова много се надявах.😭

Лека, момичета 🤗 🤗 🤗

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 22:32 от pe04

# 637
Пепи, страхотно е клипчето, благодаря ти! Kissing Heart Истинско Коледно рок парти! Hands Clap
Айре Heart Eyes благодаря ти за превода на думите на Йозге! Kissing Heart А бе извадили са двете с Башак късмет с такива оправни мъже в кухнята. Де и на мен някой да не ми позволяваше да влизам в кухнята, ама йок! Stuck Out Tongue Closed Eyes
Именно! Hands Plus1 Красиво, ама почти нищо с действителността Stuck Out Tongue Winking Eye
Цитат
на мен са ми като мумии или восъчни фигури.
На мен ми мина яда вече, нека продължават да се излагат тия клюкари, едва ли някой им се връзва на приказките, освен хейтърите, на които им е сив и скучен живота и обсъждат чуждия.
Скрит текст:
Имате ли ток в града ? По новините казаха, че трети ден в Габровско няма ток, горките хора, страшно весели празници им осигуриха.
Диве, благодаря ти! Kissing Heart Страхотно хрумване, бъди здрава, добре се посмях Stuck Out Tongue Closed Eyes
Твоя ИИ на горната снимка вместо Фреди е изтипосал направо младия Мехмет Гюнсюр, веднага за него се сетих Stuck Out Tongue Closed Eyes И твоята ми напомня на една актриса, особено в носа и устата, но не се сещам името и, но дет. учителка и фенките ме довършиха от смях Stuck Out Tongue Closed Eyes
Няма нищо ново, та отново отворих архива, да ви припомня една хубава статия :
Цитат
Ще уважите огромното развитие на Къванч Татлъту, след като показа, че не е достигнал до това ниво лесно.

Роден през 1983 г.Къванч Татлъту- през 2002 г. е избран за „Най-добрият модел на света“. Сега можем по-добре да разберем колко правилно беше това решение.
По това време мнението е, че от модел не може да стане добър актьор. Може и да сме били съгласни, но да не забравяме онези, които с времето станаха добри актьори.

Първата роля на Къванч беше в сериала Гюмюш.
Той беше изключително красив, но неопитен в изразяването на Мехмет. Тъй като не можеше да използва убедително гласа си, беше дублиран.

След това той игра в "Менекше и Халил". Той даде живот на един наивен персонаж, който избухваше като буре с барут. Продуцентите забелязаха, че се справя много убедително в агресивните сцени и това им даде нови идеи за бъдещата му работа.

Той изигра съвсем различен персонаж като Бехлюл Хазнедар. Един флиртуващ, безгрижен, романтичен характер, който обича да живее нашироко и няма против да бъде в прелюбодейни отношения.

Той продължи да се усъвършенства, като експериментира с неща, които никога не е играл, избягвайки от стереотипа.
Тогава вдигна летвата с отличното си изпълненние на Секиз в Езел. Той се открояваше като незабравим персонаж сред един каст от звезди в дизи индустрията.

Взимайки уроци по актьорско майсторство от голямата театрална актриса - Ипек Билгин, това стана повратна точка за него.
Той отдели време за да подобри актьорските си умения - от един от най-добрите учители.

Резултатът беше отличния портрет на Кузей в КГ. Той ни показа как се живее една роля и как се е усъвършенствал като актьор. Със своите мимики и жестове той остави незаличима следа в Турската дизи история като Кузей Текиноолу.
Знаехме, че ще се задържи за дълго време, играта му беше толкова истинска, че направо ни изцеди.

В същия период го гледахме във филма "Сънят на пеперудата". Той беше признат на церемонии на международни награди.

След няколко сериала и филмови проекта/КСШ, ДК, ХС/неговата последна роля беше в Сблъсък.
Представянето му беше такова,че никой да не може да отрече актьорските му умения.
Когато гласът му звучеше и очите му се пълнеха със сълзи, той действаше с такава магия, че ни караше да плачем с него.
А когато поиска, можеше да е и смешен, винаги емблематичен и впечатляващ.

Ипек Билгин казва: "Къванч е ученик, който обича да поема рискове. Той може да играе в няколко романтични комедии. Той лесно може да грабне сърцата ви и може да бъде разпознат и в Европа, в това си амплоа.
Но той е запланувал различен път за себе си."

Той е женен от 2016 г. Живее качествен живот, наслаждавайки се на природата със своята съпруга-елегантната Башак Дизер. Те стоят настрани от медиите, колкото е възможно повече.

Той е такъв тип мъж, който се облича неробувайки на скъпи марки. Приятел е на животните,не използва много новите технологии. Той е мъж, който желае да живее простичко. Не търси обожанието на жените-фенки.

Игра Саръ Сарухан в "ОД 2", независимо от всички рискове.
И спечели достойна награда за най-добра комедийна роля във филм.

Както каза Ипек Билгин: Работих с Къванч по 5,6 понякога по 10 часа на ден. Работила съм с много актьори преди, но никой от тях не стана толкова успешен, колкото Къванч.
Той подобри актьорските си умения значително, невероятен е в Кузей-Гюней. Не можеш да откъснеш погледа си от него. Неговата красота му отвори вратите към актьорството, но сега е истински актьор. Още по-важно е , че той има много високи стандарти. Аз съм сигурна, че той би бил успешен дори и в Холивуд."

Къванч пита: "Имате ли въпроси относно мен?"
Какъвто и въпрос да му зададем, той винаги идва подготвен."

И на когото му е интересно едно интервю с Башак.
Скрит текст:
Интервюто на Пелин Кая с Башак Дизер за сериала "Забранена любов ", Kъванч Татлъту и стилът в него.
Изминаха 12 години от премиерата на сериала " Забранена любов " и 10 години от показването на финалната серия, но сериала и до този момент все още си остава популярен и легендарен. Освен това от тогава на всички актьори се промени живота. Както и на тези, които са участвали в създаването на сериала. Стилистката на сериала Башак Дизер е една от тези, които обличаха главните герои. Тоест Бихтер Зиягил, Фирдефс Йероулу, Бехлюл Хазнедар за своя безупречен стил са задължени на Башак Дизер и Дениз Маршан. Впрочем,  Kъванч Taтлъту и до този момент си остава задължен на нея.
Може да се каже, че сериалът " Забранена любов " отвори всички врати за Башак Дизер. Тя разви и кариерата си  и намери любовта.
Представяме ви откъси от интервюто с Башак Дизер:

" След запознанството ни с Дениз Маршан, през 2008 г. открихме общ бизнес. След това се обърнахме към собственика на филмовата компания " Ay yapım ", нашия приятел Керем Чатай с молба да направи модна програма за нас. Но той каза, че има прекрасен проект, съобщи ни актьорския състав и ни предложи друга работа. Независимо, че Дениз и аз не планирахме да работим в сериала, приехме предложението. Керем Чатай каза, че ще отговаряме за стила на главните герои от сериала " Забранена любов ". Работихме с 5 актьора: Небахат Чехре, Селчук Йонтем, Къванч Татлъту, Берен Саат и Нур Феттахоулу. Освен Хазал Кая. Не зная защо, но героинята Нихал не беше в този списък. Струва си да се отбележи, че сериалът " Забранена любов " беше първият проект, където за снимките бяха използвани маркови неща, такива световни марки като „Ralph Lauren“, „Burberry“ и т.н. Всички скъпоценности, диаманти бяха истински. Бижутата на Небахат Чехре бяха под охрана. Всичко беше истинско: колите, телефоните. Използвани са телефони " Iphone 2 ". Въобще в този сериал бяха представени всички известни марки.
Работихме в екип с режисьора, продуцента и сценаристките. Преди да облечем героите, изучихме, запознахме се с техните роли, характери и въз основа на това съставихме гардероба. Всичко се обсъждаше предварително и се решаваше при пробата на костюмите. Ние с Дениз подготвяхме гардероба и един ден от седмицата го предоставяхме на актьорите. И до ден днешен това продължава така. Общо работихме в 15 сериала. Сред тях са  "Кузей Гюней ", " Черна любов ", " Прилив ", " Каква е вината на Фатмагюл?" " Мръсни пари и любов ", " Джесур и красавицата  ", " 20 минути " ... Всъщност, не останаха актьори които не съм обличала "

"Къванч е пред очите на всички. Следя тенденциите в мъжкото облекло. И ако намеря нещо интересно, тогава му казвам: " Ние трябва непременно да купим това ", " Ще вземем това ", " Това много ще ти отива ". И когато го облече, наистина всичко изглежда много красиво. Тъй като винаги съм работила в тази сфера, разбирам мъжкия стил повече от женския."

" Никога не съм ревнувала Къванч. Приятелите ми също се интересуват и задават въпроси " Изобщо ли не го ревнуваш?", " Как така? ". Никога не сме имали проблеми заради ревност. И няма да има, защото нямам такова качество в характера."

"Не съм от хората, които обичат да бъдат в центъра на вниманието. Старая се да остана зад камерата и често отказвам коментари. Също така използвам Instagram и социалните мрежи само за работа. Тъй като с Дениз имаме обща работа, ние участваме в модни проекти, работим в сериали и филми и в разни телевизионни програми. И би било странно да бъдеш в областта на модата и да не използваш социалните мрежи. За това споделям всичко по отношение на работата, но не споделям личния си живот".

"Не обръщам внимание на разни съобщения и коментари по мой адрес. Тоест, въобще не реагирам нито на хубавите, нито на лошите коментари за мен. Лично за мен е странно, когато хората се изказват негативно за тези, които дори не познават. Например, аз никога не бих писала нещо лошо за хора, които не познавам."
Пепи, благодаря! Kissing Heart Интересни неща си споделила! Ама ти явно имаш сериозни връзки Thinking
Колкото до музикалната индустрия за мен тя отдавна не е това, което беше на времето - да показва истински, суров талант! Сега с новите технологии всеки може да стане певец, дори и фалшиво да пее, а ИИ прави дори музика с гласовете на починали отдавна световно известни музиканти, скоро чух една такава песен с гласа на Фреди. Все повече нарастват опасенията относно въздействието на изкуствения интелект върху музикалната индустрия. "Юнивърсъл мюзик груп" призова стрийминг платформи като Спотифай да блокират достъпа на компаниите за изкуствен интелект до песните на лейбъла, за да обучават техните машини. От Асоциацията на звукозаписната индустрия в Америка (RIAA) предупредиха, че това е масово нарушаване на авторските права. Миналия месец голяма коалиция от браншови организации каза, че технологията на изкуствения интелект не трябва да се използва, за да "замени или подкопае" човешкото изкуство. Та така ...
Лекинка, дружки Hug

Добро утро! Hug

Останаха само 3 дни до настъпването на НГ!

Имайте прекрасен ден, дружки! Hug

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 10:55 от queen_fenka

# 638
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Днес е международният ден на киното

Башак и Къванч явно снощи са го отбелязали

Фени, благодаря за статиите, днес като е такъв ден трябва да намериш за някои от филмите на Къванч 😛

И понеже вече всички сте на КГ , малко снимки от мен ❤️

Да попитам, от това списание има ли интервю 🤔

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

# 639

хубава събота!! Hug

Фенче Kissing Heart
Скрит текст:
направо си е бедствено положение, около 100 населени места в района без ток. Постоянно треперя да не ни го спрат, че изобщо не мога да стоя на студено Pensive
а това, което ни чака покрай ИИ въобщее не ми допада и леко ме плаши. Expressionless
Цитат
Миналия месец голяма коалиция от браншови организации каза, че технологията на изкуствения интелект не трябва да се използва, за да "замени или подкопае" човешкото изкуство. Та така ...
Frowning1
но и мен ме развесели снимката с учителката, фенка на Куин Grinning
а Башак и Йозге са си късметлийки, спор няма, пупу!!

Пепи,
Скрит текст:
на мен новото рекламно видео с Башак не ми харесва...... Rolling Eyes
но моето мнение не е важно, да са здрави и да имаме повече новини покрай мъжа й Wink Hands Plus1
на въпроса ти, мисля, че това е само фотосесия с актьорите...... не съм била в темата тогава.
готина е снимката ти с Папи!!

За сериите от КГ, които Нези коментира- най-отличително ми беше как Кузей се захвана присърце с новия бизнес на Гюней, той измисли името, концепцията, той уреди щандовете , двамата с Али разработиха разпространението на продукта.
Гюней така ентусиазирано говореше на брат си за новата работа, защото знаеше, че ще му бъде от полза и ще му свърши много голяма част от началните дейности и по-хамалската работа, а после как му се отблагодари.....Confounded
Джемре слушаше с насълзени очи Disappointed Relieved, че Кузей има интерес към Зейнеп и после като ги видя да се целуват......
наглата Симай и лудото й семейство-без коментар.
а Саами си е на страната на Кузей,  чувства се гузен и иска да компенсира, въпреки, че със Симайчето прекали.
...................
ново видео от Еле, страхотно е! Heart
https://www.instagram.com/p/DEHn8tuCzMX/

One year with @kivanctatlitug 💣💥❤💯❤💯❤
Hoping to dream 🗯 again soon with his series and movies... 🎬 🎞

една година с Къванч, надявам се, че ще мечтаем отново с неговите сериали и филми.

.....................
Диве, не се извинявай, а продължавай да измисляш забавни неща!! Wink шаржът Laughing

малко хумор с АсДев Grinning

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 15:23 от Airra

# 640
Здравейте Благодаря за споделеното  Май нямаше интервю

Диве луди фенки Хареса ми

https://vogue.com.tr/moda-haber/cekim-arkasi-kuzey-guney-ekim-2011

https://www.facebook.com/photo/?fbid=10151441998382722&set=a.10151441998157722

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 15:14 от dterziiska

# 641
Пепи, благодаря за споделеното! Kissing Heart
Е, в архива със сигурност има статии за Кивовите филми, но не попаднах на такава, затова пък намерих статия за ДиК и отзиви на журналисти за Сблъсък и за Киво, пак е кино Smile

Цитат
Yuksek Aytug: Къванч Татлъту наистина е много красив мъж. Но, не само красотата му събира зрителите пред екрана.Прибавяйки към нея ума и силата му и зрителите веднага се събират по време на излъчванията на негов проект. Но, трябва да отбележим, че у този талантлив човек, който сега се снима в "Дръзки и красиви" има даже повече качества от тези, които бяха изброени.
Човешкото обаяние / харизмата на човека / може да се забележи и при най-незабележима мимика или при най-незначително движение. Например, да си спомним игривата усмивка на Бехлюл, когато казваше "Бехлюл изчезва" или как Кузей държеше телефона си с един пръст, поведението на привлекателния бандит Секиз ... Къванч обединява всевъзможни варианти на харизмата и предоставя на зрителите себе си. В неговия последен проект той показа талант дори повече от цялата кавалерия, взета заедно!Беше много интересно да се гледа сцената, където Къванч скача на коня, още повече, че тази сцена е снимана след неотдавнашната травма и операция. Във втора серия той вече изпълни такъв трик с коня, че дори Джунейт Акън би могъл да му завиди. Къванч прави всичко това не случайно. Той работи много добре върху своята роля.Той и затова е Къванч Татлъту, защото не разчита само на своята красота.Възхищавам му се!

Цитат
Наистина великолепен сериал, не можах да стана от мястото си от вълнение. Според мен, от последните години най хубавата работа."
Журналистка от изданието  HaberTurk- Севилай Йълмаз

Цитат
" Къванч,ти си удивителен! От две седмици се сблъскваме със Сблъсък, новия сериал.
И от две седмици виждам,че Къванч е създаден за актьор, за превъплъщение в роля.                      
Що за талант притежава той ? Как успява така да вдъхне живот на героите си?                                                            
Добре, съгласна съм, че целият актьорски състав е отличен, сюжетът е добър, но когато Къванч се появи на екрана, не можеш да отместиш очите си от него заради начина, по който изпълва екрана.                                                  
И направо ти се ще да го виждаш на екран във всяка сцена.                                                        
Къванч,ти наистина си брилянтен! Един от онези рядко срещани актьори, които подобряват актьорските си умения с всеки следващ проект,в който участват."
И готини фенски коментари:
Цитат
There is something about this man and the way he does things.
I have, like many others, watched other shows or movies with quite explicit intimate scenes but I have to say I don’t know that anything I have ever watched gets my heart racing or as hot under the collar as when Kivanc as one of his characters, does something as simple as planting a kiss on the female characters.
Има нещо в този човек и в начина, по който прави нещата.
Подобно на много други съм гледала други сериали или филми с доста явни интимни сцени, но трябва да кажа, че не знам нещо, което някога съм гледала да кара сърцето ми да бие лудо или да ме разпалва толкова много, колкото когато Kъванч, като един от неговите герои, прави нещо толкова просто като да целува партньорката си.
Цитат
Но най-чудно ми е как успява да промени изражението на лицето си така, че все едно съвсем различен човек гледаш. Чертите са същите, но друг човек те гледа от познатото лице. Много особено усещане. Сякаш наистина влиза в чуждата кожа и заживява чуждия живот. Аз не се сещам за друг такъв артист.

И откъс от интервю с Онур Сайлак
Цитат
Репортер : Аз много внимателно следя за сериала, но има моменти, които още не съм разбрал. Чух, че много важна серия, която ще помогне да се разбере образът на Вели се явява четвърта серия.

Онур : Интересна история и в нея има здрава опора, такава в местните сериали има рядко. На първо място е важно, че имаме сценарист, който пише обикновено сценарии за филми - Али Айдън. Неговото майсторство е абсолютно друго. Режисьорът Улуч Байрактар е начело на всичко това. Всяка сцена, каква трябва да бъде, той я знае предварително. Имаме много добър технически екип и много добре подбран каст. Къванч, който живее в играта, който постоянно се опитва да направи така, че сцените да са още по-добри. Много е приятно да снимаш с него, много весело. Имаме прекрасни млади актьори - Алперен Дуймаз и Мелиса Аслъ Памук. Главната героиня се играе от Елчин Сангу. Тя също много самоотвержено работи и е добър партньор. И с Елчин и с Къванч работим за първи път, но независимо от това ние провеждаме в много приятна и комфортна обстановка снимките. Имаме също така такива майстори като Мустафа Угурлу и Еркан Джан. Когато има събран такъв каст, човек с голямо въодушевление отива на снимки и се старае да прави всичко още по-добре. Понякога се случва краката ти да не искат да ходят на снимачната площадка, а тук всички идваме с удоволствие.

Репортер : Добре, а какъв човек е Вели ?

Онур : Вели е малко луд  / смее се / Може да се счита дори за малко страшен. Въпреки, че не обичам такова определение като "отрицателен образ " но тук то много подхожда дори. В театъра например няма отрицателни образи. У Вели има много изненади от миналото. Защо той е станал такъв човек, ще се разбере в 4 серия. Харесвам такива роли. Да кажем така, това е роля със зъби. Това е роля, в която можеш широко да се разгърнеш, а и заставя да се задават въпроси за причините за лошите постъпки.
Пепи, нямаше интервю за тази фотосесия.
О, Айре Heart Eyes много се надявам, че най- после ще оправят всичко след като спря снега
Скрит текст:
При всеки по-голям валеж от сняг настъпва бедствено положение у нас ... Пълно безобразие и безхаберие царят в страната ни, нямам думи - наглеците ще съветват хората да си купят генератори Rage
И мен ...
Цитат
а това, което ни чака покрай ИИ въобщее не ми допада и леко ме плаши.
Благодаря ти за споделеното за КГ! Kissing Heart Абсолютно мисля като теб!
О, какво страхотно видео е споделала Еле! Hands Clap С толкова много неща ни е зарадвал, ама ние сме все ненаситни Stuck Out Tongue Closed Eyes
И клипчето с АсДев ме развесели Smile
Терзи, благодаря ти! Kissing Heart

# 642
Здравейте, момичета!
  Тези дни имам внуци на гости и не ми остава много време за форума.
Сега се връщаме от Боровец, толкова много сняг не бях виждала скоро! Като зима от детството ми!
Толкова много интересни неща сте споделили!
Прочетох ви с удоволствие!
Айрето е споменала нещата, които аз не успях да спомена от КГ.
Наистина, впечатляващо включване на Кузей в бизнеса на Гюней и Бану. Дори имах чувството,че Гюней се почувства засенчен от брат си до известна степен.
Симай се оказа голям манипулатор, но само за тези, които не я познават.
Кузей няма да падне отново в капана и.
Искате да кажа мнението си за Зейнеб.
Зейнеб е симпатична и талантлива, това, че е живяла в Европа се е отразило на мисленето и поведението и. Но нещо в нея ми пречи да я харесам...
Уж е пряма и открита, а скри от Джемре, че харесва Кузей.
Също така за мен реакцията и спрямо него е доста пресилена.
В качеството си на какво той и дължи обяснения за живота си, за  отношенията си?
Той не и е давал никакви поводи,че да се почувства тя толкова засегната от него.
А и от другите.
Може би, ако беше споделила с Джемре, щеше да узнае,че е женен, но тя запази това за себе си,  а после имаше претенции към тях.
Прекалено голямо е самочувствието и, смата, че всички са и длъжни, а тя не си направи труда да опознае никой от тях.
Може би по-нататък ще  променя отношението си към нея, но засега е такова.
Още нещо ме смущава- в първите серии привличането между Кузей и Джемре беше по-явно.
А сега се държат като брат и сестра...
Това много ми хареса!

# 643
Да ви кажа, влязох в Chatgpt  да го питам за тази фотосесия и направо си е преписал от Терзи 😍. Ама точно както ти си го написала с линковете и видеото. 👍😍

Оооо, и на мен много ми хареса видеото от Еле. Но единствено като се събере всичко на куп се вижда, че имаме доста снимки и видеа, но те никога не са достатъчни.

# 644
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря за споделеното и реакциите!!!
Радвам се за изявите на Башак!!!

Няма начин да харесам ии-то.
Отдавна съм си написала дипломната работа.
Искам просто да рисува за отмора, а то ...

Скрит текст:
Захванах се и защото прочетох, че много сме назад с него,
а другите ехехее постигнали чудеса.
Като го цъкнеш и то хоп - С какво мога да ви помогна?  
А после хитрува като малко дете.
Върти, суче и все се измъква, и никога не казва - не знам.
Завършва винаги, че е на мое разположение и ...
Синчето го изпитва на няколко езика да пише и говори.
Справя се с езиците. Гласът не е дразнещ.
Ама резултата пак същия не е задоволяващ.
Днес исках да ми направи клип
и то ме прати в сайтовете "направи си сам".
Глупаво е, та има още мноооого да го учат.
Нали знаете, че от мен учителка не става.
Ама то си има хора за тази работа.
Илон Мъск иска да купува уикито за 1 милиард
и да го преименува, защото ...
Значи имало и там пари, ама явно не за всеки.
Сефте -  за лудо работи, за лудо не стой.
А да си призная, че когато работех, шефът ми пишеше
и издаваше книги за богати личности.
И написа книга - Да мислим като Марк Зъкърбърг.
Нямах идея тогава кой е този къдравелко  на корицата.  
По-късно като имах проблеми с фб, се сетих за книгата.
А снощи, не е за вярване, но гледах Иво Аръков /Сблъсък/
в един подкаст. И той продуцент го раздава вече.
Ще прави сериали и ако нещо така ..., може и да играе в тях ...
Видял как става като снимал и в Истанбул.
Поумнял ми се видя, свил е малко перките.
Разбрал, че с баклава само не става.
Много е дълго видеото в YT.
Водещият не ми хареса, но го изгледах до края.
Та  си мисля, че на Къванч вече е му е  дошло времето
за бизнес начинания, а на нас остава все по-често
да си спомняме старите му проекти.
Ако има нещо ново интересно и изключително в киното и тв-то,
само тогава ще се появи.
Така, че по-полека с припомнянето. Имаме време.
С К/Г още имам да ви настигам, но бавно ми върви.  
Прави ми впечатление, че по строеж, по похвати, по музика дори,
двата сериала К/Г и Фатмагюл, си личи ,
че са правени от един и същи продуцент и сценаристи.  
И друг път съм казвала, че ако Берен и Къванч
не бяха изиграли Бихтер и Бехлюл,
нямаше да бъдат Фатмагюл и Кузей.
За тях явно е мислено от продуцента AY в перспектива.
И честно казано не им се сърдя, че вече не снимат толкова често.
Десет години скачаха от проект в проект.
А сетих се и за Езел. Къванч се вписа
с много важната роля в този легендарен проект.
Целият екип на сериала са горди, че са участвали в него.
Своеобразната спойка беше Тунджел Куртиз.
Ей, много се увлякох днес. Извинете!!!

Приятни занимания, дружки!!!

Общи условия

Активация на акаунт