BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 3 - 21.10.- 27.10.)

• 46 521
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 90
Интересно, че нестандартността на това поколение избива в мързел, секс и егоизъм, няма да отиде да накупи продукти на бедно семейство или да си даде хонорара за да плати тока на човек в нужда. Де гиди сопа, ще си оправи ориентацията веднагически.

# 91
  • somewhere over the rainbow
При Елена разправя, че се е родила БИ. И аха да ѝ повярвам. Как пък всички пикли на по-известни родители със съмнителна семейна стабилност се раждат Би, То, Ние, Вие, Те...

# 92
Интересно, че нестандартността на това поколение избива в мързел, секс и егоизъм, няма да отиде да накупи продукти на бедно семейство или да си даде хонорара за да плати тока на човек в нужда. Де гиди сопа, ще си оправи ориентацията веднагически.
За това бих поспорила, има много свестни хора от джен зи, пък и честно казано нямам спомен ние от по-старите поколения някоха масово да сме се засилвали да плащаме тока на бедните.

Чудя се за кого да гласувам в новата анкета на приложението. Който и да номинира, все едно… Косара ще е номинирана така и така, а искам тя да си ходи. Предполагам самият Петър също ще е номиниран. Мисля, че ще гласувам за Георги, той е третият дразнител.

# 93
За това бих поспорила, има много свестни хора от джен зи, пък и честно казано нямам спомен ние от по-старите поколения някоха масово да сме се юрвали да плащаме тока на бедните.

Чудя се за кого да гласувам в новата анкета на приложението. Който и да номинира, все едно… Косара ще е номинирана така и така, а искам тя да си ходи. Предполагам самият Петър също ще е номиниран.
Аз пък имам спомен от редовните съботници, бригади, уборки на обществени места и поемане на шефство за определени каузи. Тимуровските команди също бяха популярни. Да прибереш дървата на хора в нужда беше нещо обичайно, макар да не се е пишело в социалните мрежи, които тогава ги нямаше. Аз пазарувах на една баба от входа продукти от магазина. Редовно си чистехме сами класната стая. И ако някой се държи неадекватно не викаха психолог, а го изключваха от училище без повече обяснения. Не казвам, че всичко беше перфектно, но сега от свобода до слободия има океан разлика.

# 94
  • somewhere over the rainbow
Гласувах Петър да номинира Ивонне. Ха-ха, много ще ми е интересно какви доводи ще извади.
Те дразнещите сами ще си ги номинират.

# 95
Ами забавен ми е Георги с ланците, искрено се забавлявам с него, само да не избухва за някакви глупости. Също ми се издигна в очите на вчерашния лайф колко стихотворения изрецитира, от ромски произход, на 38г., а Кошмара (твърдящата, че е от интелигенцията) заяви "Ооо, аз не помня такива работи от тогава"

# 96
  • София
Гледахте ли промото? Теодора отряза Виктор и той започна да се заяжда с нея вече. Типичен “мъжкар” 😃

# 97
Много бих искала Косара да ми обясни какви точно са евроатлантическите ценности, понеже тя била категорично против тях. Та за какви точно ценности би работила тя. Вземам повод от визитката й преди да влезе в предаването.

# 98
  • Sofia
Някой се е вдъхновил все пак от тях 😀
Скрит текст:

# 99
Много бих искала Косара да ми обясни какви точно са евроатлантическите ценности, понеже тя била категорично против тях. Та за какви точно ценности би работила тя. Вземам повод от визитката й преди да влезе в предаването.
Като сме на въпроса, всъщност знае ли се с какво се занимава? Представя се като рапърка… Нито някой я е чувал преди предаването, нито мога да намеря неин рап. Предполагам с участието си в Биг Брадър цели да “изгрее”, но има ли някава професия, която да ѝ носи доходи?

# 100
  • USA
Като сме на въпроса, всъщност знае ли се с какво се занимава? Представя се като рапърка… Нито някой я е чувал преди предаването, нито мога да намеря неин рап. Предполагам с участието си в Биг Брадър цели да “изгрее”, но има ли някава професия работа, която да ѝ носи доходи?
Хаха, ако някой иска да чуе неина творба - заповядайте. https://www.youtube.com/watch?v=Gto-IEXUt6E&ab_channel=KOKOLEA

# 101
Първо помислих, че баща ѝ и брат ѝ са някакви бивши или сегашни мутри, нали с тях плашила някого, като излезе от формата. Но вчера, докато дуднеше на Петър и стана въпрос за кантари, тя се изказа като много компетентна и рече  - нали, знаеш, че се занимават с пазари. Я някакви бостанджии , я прекупвачи.
Впрочем при тоя тежък шопски диалект, който има, напълно пасва.

# 102
Като сме на въпроса, всъщност знае ли се с какво се занимава? Представя се като рапърка… Нито някой я е чувал преди предаването, нито мога да намеря неин рап. Предполагам с участието си в Биг Брадър цели да “изгрее”, но има ли някава професия работа, която да ѝ носи доходи?
Хаха, ако някой иска да чуе нейна творба - заповядайте. https://www.youtube.com/watch?v=Gto-IEXUt6E&ab_channel=KOKOLEA
Благодаря. Банално, изтъркано, клише, бездарно или каквото и да напиша още ще е малко. Изтърпях 20 секунди от това недоразумение.

# 103
Пуснах клипчето, послушах 20 секунди, чух ужасния тембър, видях я как клати гол задник и го спрях. Мисля, че си отговорихме и за евроатлантическите ценности. 😁

# 104
  • Буркина Фасо
Като сме на въпроса, всъщност знае ли се с какво се занимава? Представя се като рапърка… Нито някой я е чувал преди предаването, нито мога да намеря неин рап. Предполагам с участието си в Биг Брадър цели да “изгрее”, но има ли някава професия, която да ѝ носи доходи?
знаеш ли само какъв рап ще излезе от цитирания текст ? Smiley
от теб се иска само да можеш правилно да изречеш сричките на дадена дума. музиката е само за фон.
чудесна рапърка става от теб  rotfImbo 

Общи условия

Активация на акаунт