Може да е можел, може да не е можел, но е факт, че на доста ранна възраст, когато повечето му връстници не само не мислят за дете, ами и връзка с жена не щат, той е приел в уредения си дом жена с детето и от предишна връзка и са си направили и общо. Тежестта на осигуряването на семейството е паднала върху плещите му и се справя. Моят син не би могъл, мъжът ми също. На неговата възраст мислех само в коя дискотека да ида и как изглеждат пътъците ми с новия чорапогащник и дали се връзват с чантата. Още и връзка с мъж не бях имала.
Не мисля, че иска да се чувства фактор. Мъжете по-лесно приемат чуждо дете в дома си и се грижат за него като за свое. Разделената ми майка имаше тонове кандидати, готови да ме приемат гледат, осигуряват, обучават и даже осиновят. Въпросните са ме гледали като писано яйце. На подобна жена разведеният ми баща не попадаше и повечето даже не ме искаха в дома им, който беше ...... на баща ми 🌞.
В момента имат малко бебе. Като се прибере от работа, мъжът трябва да помага с бебето, защото има и друго малко дете, изискващо грижа. И двамата са скапани от дечуря. Не мисля, че можехме да тичаме по оправяне на документи и медицински за брак, рокли и ресторанти, кортежи, пръстени и искания на родата с двете малки деца. Лично аз предпочитах да спя когато мога.
Мъж на неговата възраст едва ли е купил жилището им сам. Вероятно е имало помощ от родители, дядовци и баби, а може и жилището да е прехвърлено от тях. Може като са били в началото на връзката да е искал брак, но после родата да му е обяснила, че жената става наследник и ако нещо се случи с него, наследява половината заедно с детето му, вместо детето да наследи всичко. Любовта си е любов, но интересите на детето са водещи като става дума за гола бюрокрация.