Блефаропластика - 4 тема

• 35 167
  • 474
  •   1
Отговори
# 360
Аз 2 пъти звънях на болницата за час, и двата пъти обещаха да ми звъннат обратно по-късно, и нищо.

# 361
  • София
Здравейте, записвам се в темата, тъй като планирам ДБ.
Пациент съм на д-р Хатър, но индиректно и на д-р Войнов (от времето, когато оперираха заедно) и съм приятно изненадана, че Войнов се е ориентирал към този вид процедури.
На предната страница прочетох цена от 3500 лв. при него, а в сайта видях 4500 лв., което си е разлика. Някой има ли актуална информация?
И двамата доктори са много добри, а и много приятни и внимателни като хора, така че ще огранича избора върху тях.

# 362
Здравейте, записвам се в темата, тъй като планирам ДБ.
Пациент съм на д-р Хатър, но индиректно и на д-р Войнов (от времето, когато оперираха заедно) и съм приятно изненадана, че Войнов се е ориентирал към този вид процедури.
На предната страница прочетох цена от 3500 лв. при него, а в сайта видях 4500 лв., което си е разлика. Някой има ли актуална информация?
И двамата доктори са много добри, а и много приятни и внимателни като хора, така че ще огранича избора върху тях.
Горна блефаропластика е 3500,а долна е 4500.

# 363
  • София
Пуснали са часове за Войнов

# 364
Каква е цената на консултацията?

# 365
  • София
130 лв.

# 366
# 367
  • Варна
Някоя от вас правила ли е лазерна блефаропластика? Уж оздравителният период е по-кратък?

# 368
А ефектът е близък до нулата.

# 369
  • Варна
Не говоря за точките ,които се правят за неоперативна “лазерна блефаропластика”, а разрез с лазер. Има си постоперативен период, няма конци.

# 370
  • в 1001-та нощ
Има, прави една от дамите, които пишат в темата. Вероятно ще се включи, когато види.

# 371
  • София
Бях на консултация при Войнов за блефаропластика, тръгнах си със записана дата за февруари за долна блефаропластика и темпорален браулифт. Изобщо нямах нагласата, а и предположението, че имам необходимост от браулифт, но докторът ме убеди, че няма да изглежда добре, ако се работи само по долния клепач.  Иначе имам нужда от цялостен фейслифт, показа ми невероятни резултати, но не знам дали някога бих се престрашила, а и финансово засега ми е невъзможно. Много ми допадна Войнов като човек, внимателен, подробно обяснява, изслушва, изключително земен.
Между другото, освободих един час за 10 октомври, бях записала първо този час, но се появи по-скорошен и този остава излишен.

# 372
Някоя от вас правила ли е лазерна блефаропластика? Уж оздравителният период е по-кратък?
Аз правих, но си имаше конци. Свалихме ги след седмица.

Нямам база за сравнение с възстановяване след класическа такава. Правих долно блефаро впоследствие, където възстановяването беше кошмар, но като цяло там отоците са повече и е нормално.

# 373
  • София
Кристи, доволна ли си от ДБ? При кого я прави?

# 374
При Таук беше долната. Доволна съм, защото ми смени лицето направо. Други трима лекари ми обясняваха как нямам нужда, но той показа къде са проблемите, което съвпадаше и с моето мнение. Имах ужасно възстановяване, което често се случва, но никой не предупреждава за него 😂 В крайна сметка мина и замина, та не се оплаквам. Честно казано от долната съм по-доволна, отколкото от горната (при различни лекари бяха).

Общи условия

Активация на акаунт