аз не виждам тук да се казва, че бебето не трябва да се кърми след 5-6 м или да се отбие, когато му поникне първия зъб. още по-малко виждам ябълка на раздора. За да свикне с друга храна, бебето се захранва, през този период основно е на мляко, докато премине постепенно на храна.
ако Хам е искала да се изкаже по засегнатия въпрос преди 2-3 стр, може би е щяла преди 2-3 стр да го направи.
изобщо не мисля, че се е изказвала за/против кърменето.
изобщо по принцип този спор е безмислен и дразнещ, когато който и да е убеждава друг да живее според чуждите възгледи. което мисля, че при нас не се случва, така че не виждам проблем.
и аз като съм уморена и недоспала, чета през редовете, и се паля, като си мисля , че съм прочела едно, пък като се наспя и го прочета пак се чудя какво толкова ме е разгневило.

Права си че трябва да си обръщаме много внимание на здравето ,че превенцията си е най-важна. Аз ходих на контролен преглед 6 месеца след като се роди Стела , всичко беше наред и гинеколожката ми каза вече веднъж в годината на контролен преглед. Незнаех че на всеки 6 месеца трябва цитонамазака.
Толкова са отпуснати..
Честит рожден ден на Виктор
Деца, бъдете здрави, весели, щастливи!

толкова ме яд, ама какво да направя като иска хляб детето.
Направо ти се вързхищавам за поведен път каква търпелива майка си