Рак на белия дроб - тема 12

• 31 806
  • 302
  •   1
Отговори
# 300
Matea2, не се безпокойте, няма да ви отпратят по такива причини. В темата има хора с много положителен опит от консултации на пациентите с психолози, които специализират работа с онкоболни - точно от гледна точка на настройка и желание за лечение. Може да помислите и да пробвате.

# 301
Ще се справите!
И още нещо, ако ми позволите да уточня, при моя баща заради лекарско забавяне в лечението с месеци, се стигна до метастаза в левия бял дроб. И понеже по протоколите, които не им ги разбирам много, щяха да му откажат лъчи, тогава проф.Щерев вдигна телефона и звънна на с-р Георгиев от Софиямед и говориха дали би се съгласил да облъчва и Георгиев се съгласи, и там направихме радио хирургията. Химията и имуното при нас бяха след радио хирургията.
Heart

# 302
Matea2, не се безпокойте, няма да ви отпратят по такива причини. В темата има хора с много положителен опит от консултации на пациентите с психолози, които специализират работа с онкоболни - точно от гледна точка на настройка и желание за лечение. Може да помислите и да пробвате.

Мили хора, благодаря че отговаряте!
Толкова бавно идват тези дни, когато чакаме прегледа с онколога. Преди 4 месеца татко беше с метастазии само в левия надбъбрека и меките тъкани в гръдния кош ( знам, че не е малко и това), но вчера напипах още такива и то големи на поне още четири места. Започват и те да го наболяват. Надявам се на срещата ни с др Панджарова да му назначат пет скенер, за да видим къде са, ще настоявам. Страх ме е много какви дни предстоят, дано не са стигнали до кости и глава. Дано още да може да му вливат химия или имуно. Дано нещо поне да се прави противотуморно, че стоим без никакво лечение вече месец и половина. Според вас това, че има нови мета дали ще попречи на вливанията и изобщо правят ли вливания при множество метастази? Надеждата умира последна, нали така Sad

Общи условия

Активация на акаунт