Център за асистирана репродукция (ЦАР) 39

• 31 028
  • 699
  •   1
Отговори
# 15
Момичета, и аз имам заповед. Много се радвам, даже си поплаках! Благодаря на всички ви за подкрепата и за споделянето на информация! Blush
От все сърце пожелавам на всички ви процедурите да са успешни и да се срещаме в бременните теми Heart
Успех, момичета! Прегръдки! Hug

# 16
Здравейте , кога ще се разбере на коя дата ще е заседанието за ноември месец?

# 17
По групи четох, че на 5-6 ще бъде, а като подавах документите от болницата ми казаха, че на 15-16 ще знаем дали сме одобрени.вече дали ще се спазят тези дати не знам...

# 18
Момичета, някоя от чакащите заповед по еконт, получи ли я вече?

# 19
Аз не, нямам и известие по имейл все още.

# 20
И аз все още нямам никакво известие да очаквам пратка. В сайта пише, че до 25.10 (петък) ще бъдат изпратени, което може би означава, че ще пристигнат при нас в събота, най-късно понеделник, надявам се.

# 21
  • Варна
Момичета, някоя от чакащите заповед по еконт, получи ли я вече?
Нищичко още и известие нямам.. 🙄

# 22
Днес би трябвало да обновят сайта, така бяха казали в петък. Няма нищо притеснително, че не сме ги получили, а че някои вече имат изестия. Дали сме одобрени ще разберем като го обновят. Поизнервиха ни, но нищо не означва това, че някой вече има известие за пратка.

Semirra,
Би ли обновила поне малко информацията от първия пост, тази е от 2018 г. Най-съществено е да обновиш сумата, че вече е 6000 лв, лечебните заведения, тъй като някои са отпаднали, а други са нови, както и критериите за МФ.
Телефоните за контакти също са нови. Информациятаня има на сайта на ЦАР, само я копирай.

Имаш право 24 часа да си редактираш мнението.

А как разбирате дали сте одобрени чрез сайта? Моят входящ номер е 76219 от 16.09. За първи път кандидатстваме и аз все още нямам пратка. Получаването ми е чрез куриер до адрес.

# 23
С входящия номер и първите цифри от ЕГН то влизате и виждате дали имате заповед. Иначе и аз постоянно проверявам в приложението на еконт но нямам пусната пратка :/

# 24
С входящия номер и първите цифри от ЕГН то влизате и виждате дали имате заповед. Иначе и аз постоянно проверявам в приложението на еконт но нямам пусната пратка :/

Да да, знам как да проверя, но някои дами споменаха, че са одобрени преди да им бъде доставена пратката и за това попитах как става.

# 25
  • София
Ако имате заповед, на Статус ще пише "издадена заповед за финансиране". После вече се чака човек да си я получи.

# 26
Ако имате заповед, на Статус ще пише "издадена заповед за финансиране". После вече се чака човек да си я получи.

Ясно, благодаря ви. Успех на всички! 🌞

# 27
Момичета, има ли от вас заявили с куриер заповед и да не сте я получили още ?

# 28
Аз не съм я получила, нямам и имейл, че са я изпратили, значи със сигурност няма да е днес. Пише, че ИЗПРАЩАНЕТО ще до петък и се надявам днес вече да ги изпратят.. В понеделник ще звънна в ЦАР, да не са объркали тел.номер в еконт, че и това се е случвало.

# 29
Повечето от нас явно още не са получили заповедите си по куриер. Според информацията в сайта, днес всичко трябва да е пуснато. Но кога ще стигне при нас, друг въпрос...
Момичета, аз звънях в клиниката и оставаме за догодина, тъй като аз съм на хормонално лечение, от което ще ми трябва време да се изчистя Confused Дано при вас нещата се развият по-бързо, аз вече нямам търпение да започнем Hug

Общи условия

Активация на акаунт