Център за асистирана репродукция (ЦАР) 39

• 35 087
  • 763
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте! Получих на имейл входящ номер, но като го проверя в системата ми излиза "няма информация". Това при всички ли е така или да звъня да питам какво се случва?
и при нас е така то пише отдолу че заявленията подадени след 21.03 не са качени а са с статус прието заявление …

# 391
Момичетата, които са кандидатсвали през Неовитро, как си получихте входящия номер?
При първата заповед ми го изпратиха от ЦАР на електронната поща. При втората не го получих и им писах мейл, веднага ми го пратиха Simple Smile

# 392
Момичета, сега видях, че информацията в сайта е подновена до 4.04. Аз изпратих документите си на 24.03, като имах липси и ги изпратих към тях на 1.04 и са си взели документите, НО в сайта все още ми дава, че няма намерени резултати. Да им звъня ли сега, да чакам още да се обновява сайта ли, не знам

# 393
mzd1996, аз подадох на 31.03.2025 и при мен изписва "Няма намерени резултати!"
Изобщо не мога да ги разбера..

# 394
Здравейте,
В сайта на ЦАР има обновена информация, която е до 04.04.2025г. Пише, че заявлението ми е прието.
Знаете ли колко време след обновяването ще се проведе заседанието и кога ще излязат решенията?

# 395
Аз подадох документите на 28.03.2025 и статусът ми е прието заявление.

# 396
Звънях им, жената беше леко сърдита, започна да ми обяснява, че заседанието не било минало. Обясних й, че това ми е ясно, просто статус нямам реално, отговора беше "колегите сега работят по сайта най-вероятно, затова".

# 397
Проверих отново и вече съм с променен статус на "прието заявление".
Момичета, проверявайте отново, явно сега въвеждат данните

# 398
Аз подадох на 28.03 като на 31.03 пристигнаха при тях, изпратиха ми номер на имейл и току що за първи път ми изписа "прието заявление". Проверявайте периодично, явно в момента обновяват сайта.

# 399
Няма нужда да проверявате постоянно, според мен. Щом имате входящ номер, значи заявлението е прието, без значение от това какво пише на сайта, обновен ли е или не. Заседанията са всеки месец, по мои наблюдения между десето и петнадесето число. Като мине и издадат заповедите, се разпращат и до края на месеца ще разполагате с тях.
Излишен стрес си причинявате, според мен.

# 400
Момичета, някой има ли информация, дали заседанието ще е тази седмица ?

# 401
Заседанието е минало - вчера или онзи ден. Скоро ще изпращат заповедите.

# 402
Супер ! Дали ако им звънна ще имат информация спрямо входящия номер дали сме одобрени или да чакам да се обнови сайта най-добре?

# 403
На този въпрос ми отговориха, че след понеделник може и да имат информация. Ако звъннете, споделете дали са ви я дали, за да звънна и аз (да не ги притесняваме излишно с един и същ въпрос) 🙂
Супер ! Дали ако им звънна ще имат информация спрямо входящия номер дали сме одобрени или да чакам да се обнови сайта най-добре?

# 404
От тези, които са заявили електронно получаване на заповед, никой ли не е получил известие?

Общи условия

Активация на акаунт