Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 228 761
  • 2 364
  •   1
Отговори
# 1 290
Ако сте от София - поръчайте с безплатна доставка до магазина в мол Парадайс.
Не винаги има слотове обаче, понякога се запълва капацитета и трябва да дебнете кога ще се отвори място за поръчка.

Прочетох, че вече и доставката до магазина им е платена, ако е под 110 лв. И аз се изненадах, ама не съм пазарувала там от доста време и явно съм пропуснала това. Не е много - 3 лв., просто мразя тези платени доставки на българските търговци, китайците много ме разглезиха Satisfied

# 1 291

За всички бг търговци карам на наложен платеж - щото се е случвало "човекът взе парите и обеща", а така когато дойде, дойде (ако дойде).  А специално за нотино се оглеждам за някой дребен продукт с безплатна доставка (последно беше един сапун с опаковка на дядо Коледа), пак давам пари, но поне получавам и нещо отгоре.
И, аз така правя, но когато е с наложен платеж, се плаща 2 лв.отгоре. Иначе, избрах продукт с безплатна поръчка. Но, от предната такава, преди седмица- поръчах гланц на Катрис, който мирише на старо. Сега ме е страх как ще са комплектите, които взех, че са за подарък.

# 1 292
Какво се случва с  Pirin Hill? Получила съм имейл вчера "20% на всички чорапи", отварям сайта им, намалението е само 15%. Това техен кликбейт ли е? Не го харесвам като техен клиент, защо лъжат в процентите.

Идвам с предупреждение хубаво да гледата какво получавате от ЕМАГ от черния пътък.

Поръчах тази ютия https://www.emag.bg/jutija-tefal-ultimate-pure-3200w-parna-struj … 7e0/pd/DP386LMBM/

А днес ми доставиха тази https://www.emag.bg/jutija-tefal-easygliss-plus-2500w-parna-stru … 7e0/pd/DTXMVVMBM/

Шансът да получите поръчаната ютия е под 10%. Описала съм аналогичен случай от миналия ЧП само няколко страници по-назад в темата.

# 1 293
Pirin Hill пратиха вчера втори имейл - да се извинят за грешката и че намалението е 15%, като дават и още 5% за редовни клиенти.

# 1 294
Аз вчера получих същия имейл и след това втори, с който се извиняват, че първият е объркан. Нямам намерение да поръчвам тази година и не обърнах специално внимание, но мисля, че е това.

# 1 295
Препоръчвам irobot. Включват се в черния петък.
Здравейте аз търся прахосмукачка робот

# 1 296
15 % е направо подигравка без извинение.

# 1 297
  • Beyond the stars
Емаг пратки не можели да се плащат в карта в офис на куриер, ново 20. Никаква логика не намирам аз.

# 1 298
Нали спиди начисляват такса на изпращача(тази която банката взема за преминаването на транзакция през пос терминала всъщност). Не щат да се набутват 😂

# 1 299
Емаг пратки не можели да се плащат в карта в офис на куриер, ново 20. Никаква логика не намирам аз.

Така се оказа и на  фешъндейс, те нали са едно.

# 1 300
Стил 99 с код black friday за 10%……

# 1 301
Здравейте,как стои въпроса с връщането на несполучливи покупки от Емаг?Става въпрос за обувки-ако не ми станат лесно и безпроблемно ли е връщането?🤔Че съм в чуденка дали да ги взимам изобщо като ви чета....

# 1 302
  • Пловдив
Аз съм връщала маратонки - бяха ми малки. Нямаше никакъв проблем, но не помня точно процедурата 😊

# 1 303
Здравейте,как стои въпроса с връщането на несполучливи покупки от Емаг?Става въпрос за обувки-ако не ми станат лесно и безпроблемно ли е връщането?🤔Че съм в чуденка дали да ги взимам изобщо като ви чета....

Да, създавате си връщане през сайта. За препоръчване през Изибокс, защото, ако е с куриер, е възможно да се забавят. Някои хора се оплакват, че чакат куриер по 1 седмица. Та, Изибокс - връщате в автомата и до 1 седмица ви възстановяват сумата.

# 1 304
Това и за офис на Еконт ли важи или само за такъв на Спиди?

Общи условия

Активация на акаунт