Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 235 917
  • 2 360
  •   1
Отговори
# 1 695
Моята поръчка от barecare щеше да пристигне днес на адрес, но понеже не съм вкъщи уикенда, отложих доставката.

# 1 696
Някой получи ли нещо от barecare?
Аз още не съм, нито известие, нито нищо. Някъде пишеше, че до 10 работни дни ще доставят.

# 1 697

Разбира се, този си избрах. Ясно е, че има риск, но то къде ли няма Simple Smile

https://www.aliexpress.com/item/1005006201191205.html?spm=a2g0o. … .5.31b41802pXB5Lb

# 1 698
  • Тра-ла-ла
Големи маймунки са от Златна рибка. Имах сметка от 93лв. 33лв покрих с ваучер. За останалите 60лв не можело да ми начислят точки, защото съм платила с ваучер....макар и само част от сметката....

# 1 699
Аз получих една от трите си поръчки от Bare Care. Тази до кутия на Box Now. Само с един продукт, на стойност под 30 лв.,опакован в чудесна кутия, с подарък шийт маска и 3 мостри. Бях много впечатлена, като отварих пратката.

# 1 700
Някой получи ли нещо от barecare?

Моята още се обработва, но по групите във Фейсбук вече качват снимки на получени поръчки.

# 1 701
Някой знае ли, до кога е ЧП на Нотино?

И аз се интересувам, защото чакам да свърши Joy
Преди ЧП комплекта на Ариана гранде беше 171 лв, сега уж на Черен петък цената е 214,40. Joy
То като цяло цените в Нотино са фалшиви. Отдолу излизат някакви проценти уж с колко се е намалила цената последните 30 дни.
 Ами цените не са намалели изобщо, а са качени многократно.
Жалко, че не ми се занимава да пиша жалби, иначе да съм ги оправила досега.

# 1 702
Най-добрите цени в Нотино са известно време преди черния петък. Grinning

# 1 703
Получих пратката от емаг. Всичко е екстра. Ама то какво да объркаш на превръзки, маска за коса и коректор за очи ? Wink
Днес в Спиди беше пълно с нотино и гален кутии Wink

# 1 704
Заредих с дезодоранти Dove и сапуни на страхотни цени от Нотино - дезодорантите по 3,66 лв., никъде не съм виждала такава цена.

И по този повод един бърз въпрос, ако някой знае - трябва да взема поръчката от магазина на Нотино със срок до днес, но чак сега се освободих. Дали ще мога да я взема и утре или да тръгвам към мола докато е време Smiley

# 1 705
Днес трябва да я вземеш, защото утре системата ще я заключи и ще започне връщане към склада.
 И отиди с градски транспорт, че е нещо страшно около мола сега.

# 1 706
Офф, значи няма да ми се размине, ами да тръгвам към лудницата Trollface

marinadp, много благодаря за инфото Flowers Hibiscus

# 1 707
Аз получих една от трите си поръчки от Bare Care. Тази до кутия на Box Now. Само с един продукт, на стойност под 30 лв.,опакован в чудесна кутия, с подарък шийт маска и 3 мостри. Бях много впечатлена, като отварих пратката.
Каквото и да съм поръчвала от тях, винаги е идвало красиво опаковано + подаръци. Много съм доволна.
Допълвам се, че преди малко получих имейл, че пратката ми е предадена на куриер. Вероятно няма да чакам още дълго.

# 1 708
Сайтът obui.bg легитимен ли е? Някой поръчвал ли е оттам, коректни ли са?🤔
Да, коректни са.
Благодаря! Впечатленията ти лични ли са, т.е. поръчвала си от този сайт?🙂
Получих си вече две от трите поръчки от Черен петък на Емаг. На 19-ти и 20-то дойдоха със Спиди, не очаквах чак толкова бързо, доволна съм.
Имам казус обаче със Sameday. Въвела съм като адрес за доставка офис на Спиди, а е трябвало да въведа адрес, който не е офис на куриер. Имам да доплащам с наложен платеж сума под 10 лв (останалото беше с ваучер). Сега се чудя какво следва- ще ми звъннат ли по телефона, за да се пренасочи пратката ми до адрес или пък има вариант да я оставят в "кутиите"?🤔 Второто едва ли, защото за другите две пратки ми беше "забранено" плащането с карта, а в брой не мога да си взема /доколкото знам/ пратка от кутия...Най-много се притеснявам да не ми запратят пратката към техен офис без да ми звъннат, че ми казаха, че е на другия край на града. Досега не съм получавала нищо със Sameday, но имам ужасен опит с МБМ (или нещо подобно), които редовно са оставяли пред входа бележка, че уж са ми звъняли, а не съм била на адреса (което не е било вярно в нито един от случаите).🙄

# 1 709
Имам мейл, че НМ почват Black week от утре (странно що от утре?).

Общи условия

Активация на акаунт