Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 228 742
  • 2 364
  •   2
Отговори
# 465
Следете на best buy офертите, аз моят го купих оттам с 200-300 лв надолу без черен петък в края на лятото.

Аз открих Черния петък с поръчка от Гален. Имаше много добро намаление на любим продукт на Ла Рош, та заредих доволно.
Сега се оглеждам за нов телефон, че моят седемгодишен ветеран плаче за нов.

# 466
Здравейте.Reserved и Mohito имат ли намаления за черен петък?

# 467
Немския Амазон - кога е при него черния петък?
Заслужава ли си да се плаща в Емаг абонат Genius?
За златна рибка всяка година не мога да им устоя и после виждам целогодишни намаления при тях, а аз складирам за година напред... Тази година ще бъда по внимателна.
Миналата купих конвектори, които после се оказа, че съм ги купила на нормални цени, тоест в Емаг % намаление беше лъжа. Същото стана и с лаптопа преди две години. Озон, Ардес и Емаг показаха нереално намаление за този модел и после си го гледах цяла година на цената на която съм го купила.

# 468
Комсед - 15-17 ноември, -30% на касови бонове със стоки на обща стойност над 19.90 лв.
Скрит текст:

# 469
Здравейте!

Знаете ли, кога ще бъде намалението в Емаг?

# 470
# 471
  • Wonderland
Някой пазарувал ли е на ЧП от Технополис предишни години? Предстои ни обзавеждане на апартамент и трябва да купя сума ти уреди - някои от тях в момента са на добри промоции и без ЧП, но се подведох по позната, която ми каза, че миналата година хванала някакви неща с 50% отстъпка?! Възможно ли е или си украсява? Grinning Не искам да чакам и да не си струва...

# 472
  • Пловдив
Аз не съм виждала такива намаления, въпреки че съм ходила в 10ч сутринта. Има някакви намаления, но тях си ги има и през цялата година.

# 473
  • Melmak
Някой пазарувал ли е на ЧП от Технополис предишни години? Предстои ни обзавеждане на апартамент и трябва да купя сума ти уреди - някои от тях в момента са на добри промоции и без ЧП, но се подведох по позната, която ми каза, че миналата година хванала някакви неща с 50% отстъпка?! Възможно ли е или си украсява? Grinning Не искам да чакам и да не си струва...

Чак 50% не съм виждала. Евентуално на някакви дреболии, но сериозно намаление - не. Аз се поднових с готварска печка тази седмица. Следя цените, сега мисля, че е добре и поръчах от Техмарт. Дойде на следващия ден. Не мисля, че цената драстично ще се промени на ЧП. Технополис да имат 10% и то не на всичко.

# 474
За златна рибка всяка година не мога да им устоя и после виждам целогодишни намаления при тях, а аз складирам за година напред... Тази година ще бъда по внимателна.
Миналата купих конвектори, които после се оказа, че съм ги купила на нормални цени, тоест в Емаг % намаление беше лъжа. Същото стана и с лаптопа преди две години. Озон, Ардес и Емаг показаха нереално намаление за този модел и после си го гледах цяла година на цената на която съм го купила.

Има 6 месеца безплатен пробен период в Емаг.
Може да си го активирате.
Не се въвеждат данни от банкова карта.

# 475
  • Beyond the stars

Може да е имало някой пасатор и пак силно се съмнявам.40-50% помня покрай един Великден в Техномаркет и пак беше на дребосъци основно и със сигурност не на всичко.

# 476

Има 6 месеца безплатен пробен период в Емаг.
Може да си го активирате.
Не се въвеждат данни от банкова карта.
Активирах го и изтече без да съм пазарувала.

# 477
Здравейте ,

Някой дали знае ще бъдат ли пускани пречистватели на ЧП ?

# 478
  • в мечтите си
https://www.lcwaikiki.bg/bg-BG/BG
Скрит текст:

# 479
Напомням че днес е черен петък в румънския емаг и може да видите какви оферти ще пуснат и при нас.

Също Therme Bucuresti имат 30% отстъпка на билетите закупени в сайта или апа им днес с валидност 3 месеца. В emag са пуснали и ваучери валидни до 2026, също с 30% надолу.

Общи условия

Активация на акаунт