Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 228 394
  • 2 364
  •   1
Отговори
# 1 440

И аз от тук пазарувам като купувам guess. Това си е официалният сайт за Европа

# 1 441
Да похваля Емаг снощи през нощта канселирах поръчка и днес вече парите ми бяха по картата.
Днес взех пратка от Фешъндейс, която трябва да върна, но още при куриера (при нас е в пощата) я извадих от кашона и взех само плика с дрехата. В пощата ми казаха че връщане не е при тях. Ще попълня в сайта бланката, но къде трябва да я върна и ще я приемат ли само в плика без товарителница? Имам и касова бележка, но тя е обща с други стоки.
И да препоръчам любим мой магазин за бельо
Веднъж в годината е това намаление, а не както фешъндейс например всеки ден фалшив черен петък.

# 1 442
По повод Dolce Gusto-то. Аз поръчах от Емаг на 15.11, днес я доставиха- за 99лв. Все още я има.
https://www.emag.bg/espreso-mashina-s-kapsuli-krups-nescafer-dol … b10/pd/D55H93YBM/

# 1 443
По повод Dolce Gusto-то. Аз поръчах от Емаг на 15.11, днес я доставиха- за 99лв. Все още я има.
https://www.emag.bg/espreso-mashina-s-kapsuli-krups-nescafer-dol … b10/pd/D55H93YBM/

Преди ЧП беше 79 лв, ние тогава я поръчахме.

# 1 444
  • София
За Долче Густо, гледайте да има регулиране на дължината на напитката, иначе трябва да стоите и да гледате, колко кафе ще ви пусне.

# 1 445
Лек офтопик: По повод капсулите за Dolce Gusto, днес видях, че в Метро продават съвместими на марката Rioba

# 1 446
Здравейте,искам да питам тези от вас които са взели пратките си от Емаг от офис на Еконт-имат ли преглед и тест?За обувки става дума...

# 1 447
  • София
Във Фешън дейс работи и код GET10, GET15

# 1 448
Здравейте,искам да питам тези от вас които са взели пратките си от Емаг от офис на Еконт-имат ли преглед и тест?За обувки става дума...

Според условията на сайта - преглед може, тест - не. Но сигурно няма да има проблем и да се пробват, освен ако служителят не е прекалено стриктен..

# 1 449

Преди ЧП беше 79 лв, ние тогава я поръчахме.

Ехааа, доста добра цена!
Следя този модел от доста време и на тази цена съм виждала само Piccolo моделът, но той няма автоматично регулиране на дължината на кафето.
Добро попадение, браво 🙂

# 1 450
  • Някъде по Дунава
Коментираната кафемашина вече не е налична на тази цена за съжаление.

# 1 451
Точно влизам да пиша, че се отказах да я поръчам. Реших, че за има- няма 20лв отгоре не си струва да пътува от Амазон, а ето, че излиза и на по- ниска цена и тази машинка мога да я взема винаги.
Ще отложа покупката, следя и конкретната тема. Искам да си взема нещо по- сериозно, което да работи с различни капсули и с насипно кафе.

# 1 452
По-назад се спомена машина съвместима с много видове капсули и насипно кафе.
Lookperfect имат намаление, както и musecosmetics.

# 1 453
  • Пловдив
Някой търсеше по-назад хубаво спално бельо- препоръчвам Авангард.

# 1 454
Има намаление в сторител, някой беше питал.

Общи условия

Активация на акаунт