Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 228 317
  • 2 364
  •   1
Отговори
# 1 470
След онзи черен петък всичко под -50% си е излагация за Лили.

# 1 471
  • Beyond the stars
С Кауфланд кард нямаше ли нещо за удължаване на абонамента, срещу точки.

Не съм засичала, в момента няма.

# 1 472
Да, аз отказах първата кафемашина от амазон и взех този модел за почти същите пари

https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B0CF5Z7VCL?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image

Дано утре не пуснат още нещо по-изгодно Joy
Чудя се се сега за парна ютия, дето глади с пара, вертикална ютия май се води. Гледам ги в амазона, ама те като в тему ми приличат

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 09:53 от Elsi86

# 1 473
Линка не е за кафемашината, а за тракинга й.

# 1 474

Чудя се се сега за парна ютия, дето глади с пара, вертикална ютия май се води. Гледам ги в амазона, ама те като в тему ми приличат

Аз преди години взимах такава вертикална парна ютия от Амазон. Много вода пусна и много слабо изглади. Върнах я. Не беше евтина. В магазините  моделите  да правят мокро под тях не съм видяла, а и изгладени ми се виждат дрехите. Може би да загледаш магазинните уреди /марка, модел/ и тогава да поръчваш.

# 1 475
С Кауфланд кард нямаше ли нещо за удължаване на абонамента, срещу точки.

Не съм засичала, в момента няма.
Сега проверих, че има удължаване с лидъл плюс за Уча.се , може с това да съм се объркала.

# 1 476
# 1 477
  • София
Легото от Емаг дойде в умопомрачителен вид-
Ще прекратя и аз всякакви поръчки от там. Няма да го връщам, защото ще е подарък от баща ми за имения ден на дъщеря ми в неделя, но ако беше за подарък на чужд човек категорично не става.

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 23:18 от sea.sea

# 1 478
Взех да се притеснявам в какъв ли вид ще пристигне моя телефон от емаг, който вече четвърти ден се вози с куриера от сутрин до вечер и така и не може да пристигне при мен.

# 1 479
  • Пловдив
Моят телефон от Емаг дойде още в понеделник в непокътната опаковка и перфектен вид.
Чакам си фотоепилатора още...

# 1 480
  • София
Tom Tailor във физическите магазини:

"Започваме ВИП Черен Петък и сме подготвили специална оферта за членовете на семейството на Tom Tailor! Само до неделя 24.11.2024 се възползвайте от специалната

35% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКО*

И още едно: https://wacaco.bg/black-friday?category_id=152

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 13:50 от molive

# 1 481
Той и моят трябваше да е при мен още в понеделник, ама на, четвърти ден го разнасят като прани гащи из целия град.
Иначе за всичко имат такса - да си насрочиш удобен час, да го пренасочиш към офис, да смениш адрес, а за доставка в събота трябва да си платиш таксата още веднъж.

# 1 482
Днес взех пратка от Емаг в Спиди за 430лв и ме накараха да платя в брой.
А по темата за Грация-проверявайте, какво ви изпращат. Миналата година вместо ботуши ми бяха изпратили бели кецове и връщането беше за моя сметка. На всичкото отгоре не си вдигат и телефоните. Мега зле са тия.

# 1 483
Момичета, има ли актуален код за Моята козметика? Благодаря ви Simple Smile

# 1 484
При мен телевизора дойде с товарителница залепена на курията, но самата кутия си беше съвсем наред. А маратонките бяха опаковани в плик, освен в кутията, с която си вървят. Но бяха до адрес и двете неща.

Общи условия

Активация на акаунт