Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 235 854
  • 2 360
  •   1
Отговори
# 1 725
Здравейте! В търсене съм на нов куфар с размери 55/40/20 см. Знаете ли дали Samsonite имат оферти покрай Черен петък или пък Коледа?

Равносметка от Черния петък от мен (засега Stuck Out Tongue Winking Eye):
- комплект четки Philips Sonicare и сешоар Rowenta Maesteria от Зора;
- две чанти Furla от официалния сайт на марката;
- Златна рибка, като днес сутринта взех пратката от Спиди (не очаквах толкова бърза доставка).

# 1 726
Скрит текст:
Не поръчах от рибката аз. Не ми позволи да се логна, грешна ми била паролата. Поисках нова, мейл така и не получих и реших да спестя 100-200 лева. И от barecare се отказах да поръчвам. Каквото ползвам в iherb ми излиза по-изгодно и без код.
Отчетох се в Дука. Купих от там част от коледните подаръци. Не помня някой писа ли. Имат 35 % отстъпка на всичко до полунощ. Не знам кога е стартирала, аз преди час видях.

Iherb български магазин ли са? Колко се чака, ако не са?
Както и Iveta е писала, сайта е американски. За около 7-10 работни дни идват поръчките.  Последната ми съм я направила на 12.11 и пристигна днес, 22.11, като мисля че е в България от сряда, просто аз живея на село и тук куриерите идват три дена в седмицата.

aDream, писала съм за нещата, които аз поръчвам, не за целия им асортимент. Позволи ми да знам как е за козметиката, която аз поръчвам.

# 1 727
  • Washington,USA
Чудя се дали ми трябва нещо от the body shop. Малко ме изразни факта, че точно преди ЧП си промениха безплатната  доставка на 70 лева

# 1 728
Чудя се дали ми трябва нещо от the body shop. Малко ме изразни факта, че точно преди ЧП си промениха безплатната  доставка на 70 лева

Е те нарочно..

# 1 729
# 1 730
Моите от ЗР и BareCare пристигнаха днес в BoxNow и да - кутии на BareCare са топ! 😁

# 1 731
Трябва да поръчам скъп, поне за мен геймърски лаптоп. Имам марка и параметри. Кой сайт да гледам?

# 1 732
От Vera да очакваме ли повече от символичните 11 % намаление, което са пуснали?

# 1 733
  • Варна
Някой може ли да ми препоръча прахосмукачка за пепел (от камина, печка)?

# 1 734
  • Beyond the stars
Barecare поръчката от четвъртък сутрин в петък вечер ми беше в BoxNow. Винаги са чудно опаковани и с мостри.

Gate.shop някой питаше - имам няколко поръчки - за цената на нещата като цяло съм доволна. Има по-ламаринени, има и памучни качествени. Гледам отзивите с реални снимки.

# 1 735
  • Пловдив
И аз снощи получих известие в приложението на H&M, че започва черна седмица, сега като отворя приложението нито има намаления, нито това известие ми е в кутията🧐
Иначе на 15ти направих платени поръчки от зора и Технополис, още ги чакам…петък звъннах на Технополис и жената ми каза, че до неделя щели да ми се обадят, ама силно ме съмнява. Поръчката ми стои на “обработва се” от 100 години 😒

# 1 736
Arte ще имат черен петък на 29.11. Санте и Терме имат в момента.
Спорен chat gp зара ще има на 30.11 черен петък ама странно ми се вижда в събота
В страницата във фб ли пише нещо или къде. На санте само едни 25 про виждам

# 1 737
  • Елхово
Код за Mohito?

# 1 738
Има някакви странни намаления в Алтея.

# 1 739
H&M имат в приложението - 25% на определени продукти за лоялни клиенти.
Но и техните пижами вече гонят 100лв.
Аз не виждам нищо изгодно.
В orange има някои добри продукти за подарък, но като цяло и там си е регулярно скъпо.

Общи условия

Активация на акаунт