Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 235 863
  • 2 360
  •   1
Отговори
# 1 710
Така е, Bare Care винаги много се стараят и изпращат подаръци. Често поръчвам пт тях. Но тази кутия ми се стори особено симпатична и луксозно изглеждаща 😃

# 1 711
Имам мейл, че НМ почват Black week от утре (странно що от утре?).
Миналата година пак беше така-започнаха от неделя,като всеки ден до четвъртък изреждаха различни категории  с 25 % намаление. В петък ,събота и неделя беше на всичко 20%.Дано тази година им се откъсне повече от сърцето😄🙃!

# 1 712
Здравейте,
търся прохосмукачка робот,дали има намерение все още някъде ще се радвам да споделите мнение и  модел

# 1 713
  • Ланкър, планините Овнерог
Моята от Barecare  си стои все на "обработва се". Не мърда.
От Рибата получих мейл, че е изпратена. Е, не е тръгнала, просто са пуснали товарителницата, но има движение някакво по поръчката поне.

# 1 714
  • Melmak
И при мен стои на “обработва се” поръчката от barecare.

# 1 715
Не поръчах от рибката аз. Не ми позволи да се логна, грешна ми била паролата. Поисках нова, мейл така и не получих и реших да спестя 100-200 лева. И от barecare се отказах да поръчвам. Каквото ползвам в iherb ми излиза по-изгодно и без код.
Отчетох се в Дука. Купих от там част от коледните подаръци. Не помня някой писа ли. Имат 35 % отстъпка на всичко до полунощ. Не знам кога е стартирала, аз преди час видях.

# 1 716
Моите неща от рибката пристигнаха, даже след малко ще ги тествам.

# 1 717
  • Washington,USA
Не поръчах от рибката аз. Не ми позволи да се логна, грешна ми била паролата. Поисках нова, мейл така и не получих и реших да спестя 100-200 лева. И от barecare се отказах да поръчвам. Каквото ползвам в iherb ми излиза по-изгодно и без код.
Отчетох се в Дука. Купих от там част от коледните подаръци. Не помня някой писа ли. Имат 35 % отстъпка на всичко до полунощ. Не знам кога е стартирала, аз преди час видях.

Iherb български магазин ли са? Колко се чака, ако не са?

# 1 718
Не, американски е. Когато не е натоварено като по това време, получавам пратките за 9-10 календарни дни.

# 1 719
Сайтът obui.bg легитимен ли е? Някой поръчвал ли е оттам, коректни ли са?🤔
Да, коректни са.
Благодаря! Впечатленията ти лични ли са, т.е. поръчвала си от този сайт?🙂
Получих си вече две от трите поръчки от Черен петък на Емаг. На 19-ти и 20-то дойдоха със Спиди, не очаквах чак толкова бързо, доволна съм.
Имам казус обаче със Sameday. Въвела съм като адрес за доставка офис на Спиди, а е трябвало да въведа адрес, който не е офис на куриер. Имам да доплащам с наложен платеж сума под 10 лв (останалото беше с ваучер). Сега се чудя какво следва- ще ми звъннат ли по телефона, за да се пренасочи пратката ми до адрес или пък има вариант да я оставят в "кутиите"?🤔 Второто едва ли, защото за другите две пратки ми беше "забранено" плащането с карта, а в брой не мога да си взема /доколкото знам/ пратка от кутия...Най-много се притеснявам да не ми запратят пратката към техен офис без да ми звъннат, че ми казаха, че е на другия край на града. Досега не съм получавала нищо със Sameday, но имам ужасен опит с МБМ (или нещо подобно), които редовно са оставяли пред входа бележка, че уж са ми звъняли, а не съм била на адреса (което не е било вярно в нито един от случаите).🙄
При мен поръчката от Емаг  със Sameday се оказа в клон на пощата. В четвъртък получих съобщение, че пратката е доставена и вечерта, след работа отидох да я взема, като се мислех, че е в кутия. Оказа се в пощата и беше затворено, свършило им работното време. В петък отидох отново и машината им за разчитане на кода не сработи и пак не можах да я взема. Служителката обвини банковата ми карта, но пробвахме и с друга и пак така. Пратката беше с наложен платеж. Та, ще ходя за трети път за тази пратка и НИКОГА повече няма да използвам Sameday.Това е за Благоевград.
Виж къде точно са ти доставили пратката. Излиза някакъв код на мястото на доставка.

# 1 720
Мини Маус, не е така за iherb. Тези дни така бяха надули цените на козметиката, че не е истина. Напоследък и те държат височки цени, които с кодове стават прилични. Специално ги сравнявах с бг сайтове, за да видя къде да поръчам Wink

# 1 721
vili_ili_eva, много благодаря! Чакам още пратката, не ми беше хрумнало, че могат да я оставят в Пощата. За съжаление, късно разбрах с кого ще е доставката...🤪

# 1 722
Аз почти се скарах с Декатлон, защото платена бърза доставка за следващия ден дойде след 3 дни, Декатлон са я изпратили същия ден, но Семдей си се моткат още два дни и идва вечерта в бокса. Едните твърдят, че са си спазили срока, ама защо ми гарантират доставка на следващия ден с този куриер?

# 1 723
Бях по случайност в Парадайс мол днес, защото категорично въобще не стъпвам там уикендите, кошмар е. Ходих до спорт депо да издирвам една тениска, в магазина беше страшно мъртвило, а уж промоционални дни. Служителите скучаеха. Но и намаленията не бяха нищо особено, честно казано. В Златна рибка имаше 2-3 жени, също беше спокойно (бях следобяд, натоварено време). Молът се пръскаше по шевовете както обикновено, куките даже бяха затворили едната част от улицата за влизане.
В Пийк енд клупенбърг също са обявили някакви мижави намаления, Тимбърленд/Норт фейс също, но разбира се не на всичко. Във Фенпойнт има също намалени неща, на Гстар и Скоч енд сода.
Не знам дали има сила, която ще ме закара там другата седмица, ако има намаления. Голяма мъка е.

# 1 724
То попринцип когато няма намаление там е ужас, камо ли другата седмица.
С кола се излиза от мола поне 2-3 часа.
Ако ще ходите, да е с метрото…

Общи условия

Активация на акаунт