Отговори
# 15
Благодарим за новата тема❤
Както се похвалих по-рано днес, имам втора чертичка, а преди малко излезе и ЧХГ - 264mIU/ml
5-ти ден от закъснение ми е с по-късна овулация около 16,17-ти ден.
Според вас добре ли е?

# 16
  • Ст Загора
Вики ЧРД на ТМ!

# 17
Запис и от мен.
Кактус,от сърце ти желая да гушнеш най-сладкото бебе след всичло,което си преживяла. Лека бременност! ❤️

# 18
Страхотна темичка! Благодаря на rave още веднъж за страхотното местенце, което ни създава.
Кактусче, твоята история е не просто вдъхновение, тя е пример за силата и борбеност. Не мисля, че всички двойки биха преминали през това, през което вие сте преминали. Пожелавам ви безкрайно щастие оттук насетне!
Вики, да е честит ТМ! Пожелавам същото - догодина да празнува с бебешко повръщано по дрехите 😄

# 19
FBID - мисля,че е много добре. Сега остава да проследиш правилното покачване на хормона и ако имаш ниски стойности на Прогестерон да се консултираш с твоя лекар.
Ви - жив и здрав да твоя мъж-сбъдване на мечтата пожелавам
Rave, благодаря за  новата тема! Прекрасна и позитивна както винаги!
Кактус, много се радвам, че ти си орисницата - имаме нужда от кураж и от чудо.
Поздравления на Еуноиа! Чакаме само добри новини!
На всички останали, които са на стартовата линия - щастлив и сладък финал, наслаждавйте се на пътуването, което може да е не точно по магистрала, а и по някои планински, кози пътечки.

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 08:47 от belma

# 20
Толкова много ви благодаря за милите думи и пожелания. Щастието ми е безгранично 😍🤗❤️😘 Пожелавам ви от цялото си сърце да имате колкото искате дечица.
Вече имаме едно много хубаво ЧХГ в темичката, нека да повече крак! 🙏🩷🩵

# 21
Толкова много ви благодаря за милите думи и пожелания. Щастието ми е безгранично 😍🤗❤😘 Пожелавам ви от цялото си сърце да имате колкото искате дечица.
Вече имаме едно много хубаво ЧХГ в темичката, нека да повече крак! 🙏🩷🩵

Пожелавам наистина от все сърце, да повлека крак❤❤
Нова съм тук и ви се възхищавам за силата, упоритостта и енергията, която имате. Жените сме голяма сила, давайте все така, докато не се случи чудото🌺

# 22
Кактусче, мога само да кажа евала за борбеността, силния дух, куража и положените усилия да извървите този път заедно с ТМ! Докато чета историята ти настръхнах и не искам да знам как сте се събирали и сте продължавали след всеки един неуспех, браво, възхищавам ви се! Вярвам, че трудните моменти са изпитание както за нас, така и за човека до нас, така че щом сте минали през това, ще преминете през всичко, което ви очаква до старини! Заслужавате огромно, огромно щастие и ти пожелавам едно безоблачно небе и път с много късмет, нека лошото е само зад вас!  Леко бременеене и едно сладко, здраво и борбено човече като вас за финал! Heart

V_Ss, да ти е жив и здрав твоя спътник в живота, догодина да духате свещичките заедно с  поне едно човече до вас! Heart

# 23
Забождам се и аз.
Кактус, поплаках си ❤

# 24
Rave , страхотна тема . благодаря
Кактус страхотна вдъхновяваща история и аз се разчувствах много.
Момичета ,мисля да спра с тестовете ,не стават еднакви ,днес 3 направих ,а според фокиуметрията овулацията ще ми е утре ики в Сряда . Продължаваме само опити до Петък без тестове . Отписвам месеца общо взето , а Сряда така се зарадвах два фоликула единия 10 мм ,другия 14. 😭😭😭😭

# 25
V_Ss Да ти е жив и здрав рожденника, нека най съкровената ви мечта скоро бъде реалност 🎂🎂🎂🌟

Кактус 🌵 момиче ❤️ дано дните ти минават бързо , бебока да расте и след някой друг месец детски глъч да огрее твоето сърце.
😇😇😇😇🍀

# 26
  • Ст Загора
Rave , страхотна тема . благодаря
Кактус страхотна вдъхновяваща история и аз се разчувствах много.
Момичета ,мисля да спра с тестовете ,не стават еднакви ,днес 3 направих ,а според фокиуметрията овулацията ще ми е утре ики в Сряда . Продължаваме само опити до Петък без тестове . Отписвам месеца общо взето .
давай опити. И успех!

# 27
  • Замък сред облаците
Анди, в сряда ли чакаме новини от теб?

# 28
Благодаря за прекрасната темичка, rave! Цопвам и аз.
Кактус - лека и безоблачна бременност! Heart
Ние този месец си спретнахме маратон, но нещо не съм обнадеждена. Ще видим каква сме я свършили след две седмици. Макар, че знам, че и тези дни за по-сигурно трябва да действаме, ама Бога ми - изморих се. Grinning Не знам вие как издържате дами, ама на мен нагорно ми идва. Grinning

# 29
Тъййй, приемам че е имало О. LH е надолу, Е2 се е покачило, както и прогестерона. Може би ще да е 5 дни след О, ако приема, че била точно преди предните изследвания. Ама за ЩЖ се чудя малко. За втори път TSH ми е над 1 (предния път беше явгуст), което знам, че пак си оптимална стойност, но в последните 4 години, откакто го изследвам, винаги е било под 1. И FT3 ми е нагоре спрямо предните стойности, които са били под 4,5. Вероятно всичко е ок де, ама се чудя защо има лека промяна в стойностите.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт