Отговори
# 30
  • Замък сред облаците
ФТ3 е конверсия на фТ4, добро е фТ3 спрямо това фТ4. ТСХ се вдига зимата, спада лятото (говорим за нормални флуктуации). В добри стойности е. Въобще, пий си кафето, че завиждам 😎

# 31
Мамабеър, ние в началото на “прозореца” сме “о, йе бейби”, след 3 дни нещата са - “имаш точно 2 минути”

# 32
М, при нас като ми свърши Ц е голяма еуфория, която постихва точно преди О, щото то нали като няма мярка, как да е иначе. Сега не сме правили любов от аборта насам и много нямам търпение вече! Направо не знам как ще се пазим, честно.

# 33
2402, и аз като АА мога само да ти завиждам на стойностите😀 ТСХ под 2 не съм имала досега никога..

Кенди, сейм стори 😁

Кети, нали имаш таймираща, би трябвало от нея да настъпи овулация. Моят тест и днес е супер отрицателен, а би трябвало вече да идва тази пуста овулация. Ама ще си правим каквото си знаем и така

Скрит текст:
Беше ми малко тъпо, че тази година освен торта, нямам друг подарък за мъжа. И преди малко видях, че са ни одобрили от фонда! Предвид, че той сложи само 2 подписа, а аз свърших всичко останало, може да мине за подарък от мен.. и от държавата 😁

# 34
rave Heart Hug

Кактусче, много го чаках твоето орисване. Пожелавам ти съдбата да те награди до края на живота с емоции със същия интензитет като тези през последните години, но с позитивен знак. Само щастие, късмет и безмерна любов по много! Много си ми на сърце, ти си ми едно от късметчетата в темата и винаги си ми била пример дори в най-трудните моменти. Леко бременеене и да ни покажеш чудото някой път като излезе на бял свят. Heart Heart Heart Hug Hug Hug

На всички момичета с плюсчета в предната тема пожелавам късмет и спокойна и приятна бременност!

Нека тази тема вдъхновена по примера на Кактусчето да се изпълнени с чудеса за всички които ги очакват или не очакват, но искат и се борят за тях!

V_Ss, да ти е здраво момчето, вече голям мъж. Grinning Да сте винаги сплотени и влюбени един в друг, защото там където има грижа и любов рано или късно (за теб специално рано) поникват и се раждат красиви плодове (за теб специално под формата на най-сладкото бебе).

# 35
Кактусче, благодаря ти, че ни ориса. Много си те харесвам теб и положителната ти енергия, усещам ,че ще си ни на късмет ❤️

# 36
,v_g.G  според мен не е подействала,направих и тест за Б и е отрицателен . На пук ще направя един последен тест за О.

# 37
АА по-скоро другата сряда. Утре живот и здраве ще си прибера снежинката, и ще се въоръжа с търпение...че хич го нямам 🥹

Благодаря, че попита ❤️

# 38
  • Замък сред облаците
Ооо, извинявай мислех че миналата седмица беше. Чакаме и стискаме палци!

# 39
М, при нас като ми свърши Ц е голяма еуфория, която постихва точно преди О, щото то нали като няма мярка, как да е иначе. Сега не сме правили любов от аборта насам и много нямам търпение вече! Направо не знам как ще се пазим, честно.

Не ти ли изписаха противозачатъчни?
След моя аборт, моето АГ ми изписа за 2 месеца да пия.... било с цел да си починат яйчниците и да се възвърне всичко в норма

# 40
  • Замък сред облаците
Това е остарял подход с противозачатъчните….

# 41
Запис и от мен, макар и само да ви чета и да се радвам на положителните тестове.
Рейв, благодаря за красивото оформление.
Кактусче, понеже съм сравнително "нова", не знаех цялата ви история, просълзих се. Имали сте много изпитания и искам да кажа, че ми даваш много надежда! Не знам как си успяла да останеш позитивна, каквато винаги си в темата, но браво! Лек остатък от бременността и пухкав финал накрая! Heart

# 42
Не ти ли изписаха противозачатъчни?
След моя аборт, моето АГ ми изписа за 2 месеца да пия.... било с цел да си починат яйчниците и да се възвърне всичко в норма

Не, не съм фен аз на тая практика, не са ми и предлагали де. Аз още след А имах овулация, лигавицата ми си растеше супер (да спомена, че правих медикаментозен аз) и единствената причина, поради която трябва да се пазим е, за да сработят малко добавките, дето пием.
Иначе аз имам час за репродуктивен за следващата седмица, та ще видим тя какво ще каже по темата.

# 43
Rave, благодаря за темата!

Кактус, просълзи ме! Пожелавам ти леко бременеене. Нека всички неприятни емоции да са останали зад гърба ти и винаги така да се подкрепяте с ТМ!❤❤❤

V_Ss, честит ти рожденик! Нека бъде здрав, а на следвашия рожден ден да сменя памперси! 🥳

# 44
Благодаря за новата тема. Кактус, поздравления за борбеността. Ти си чудесен пример, че не трябва да се отказваме да преследваме мечтите си! 🥰

Общи условия

Активация на акаунт