Отговори
# 45
Един бърз запис и от мен. Simple Smile Кактус, благодаря за орисването! Много се радвам за теб. Simple Smile Успех на всички в темата! Дано е много бебеносна.

# 46
  • Ст Загора
Ванила чакаме те на 25 10!

# 47
И аз се записвам с цикълче от днес и продължаваме напред! Grinning

Кактус много вдъхновяваща история!
Поздравления за силата на духа ви и само щастие от сега нататък! Heart

V_sS честит да е ТМ и скоро да е щастлив татко!

Успех на всички! Hug

# 48
Записвам се и аз.
Кактус, желая ти лека и успешна бременност! ❤
Чета си ви всеки ден, не се включвам с писане, защото все още няма развитие при нас. Simple Smile

# 49
Кактус, прекрасно орисване, благодаря! Flowers Hibiscus

Believe, тя самата бременност според мен рестартира хормоните ( дори да е кратка).
Аз преди моят СА съм пускала 3 пъти всички хормони и винаги имаше нещо извън норма.
На цикъла след СА пак ги изследвах, за 4ти път, и толкова хубави резултати не бях виждала. Почити като по учебник. LH и FSH ми беха около 6-7, а преди това винаги са  били 10-11, че веднъж и 12.4 (конкретно FSH).

Последна редакция: пн, 21 окт 2024, 21:18 от Rocket

# 50
Честита нова тема!
Благодарности на Rave ❤️
Кактусче,  лек остатък от бременността!
Бъди много щастлива и пръскай яко прашец!
Нека има много +++

# 51
Kactus, боже, колко хубаво си написала вашата история! Макар и с толкова неуспехи, си личи, че сте имали силна вяра в успеха и тя ви е възнаградила. Четох с усмивка, благодаря!

С този коментар си пускам и известията за новата тема. Благодарение на 2404 се свързах със съфорумка със същия проблем като мен (оказахме се 0.4% от жените по света, моят мъж се шегува, че съм "специална" Grinning), която ми даде ценна информация, за което съм благодарна. На фона на тоталната липса на по-подробна информация, си е лукс да срещнеш човек със сходен проблем.

Чакам си прегледа утре, на който се надявам да сътворим някакъв план, докато чакам заветните часове при репродуктивни АГ.

# 52
Кактус, момиче, поздравления за силите и духа, които имаш. Историята ви наистина е дълга, но е и много голям стимул за всяка една от нас, че никога ама никога не трябва да се отказваме. Всяка неутъпкана пътека, която сте изминали си е струвала. От тук нататък бебчето да стои на топло до термин и да се наслаждавате на приятни емоции.
Рейв, благодаря за топлата и уютна тема. Оформлението е прекрасно, както винаги.
На всички момичета с положителни тестове честито, всичко да е наред до финал.
Вики, здрав да е рожденника и до година да посрещне празника като щастлив татко, сменящ памперси.
Мен ми предстои преглед при ендокринолог и хематолог. Очаквам да си получа заповедта до края на седмицата и в Понеделник съм при репрудоктивния, за да обсъдим как и кога ще действаме.

# 53
Кактус, прекрасно орисване! Аз също не бях запозната в детайли с историята ти! Много трудна и дълга борба, но ти пожелавам, а и вярвам, ще всичко това ще ти се отплати с едно прекрасно и здраво бебе!
Любопитно ми е, знаеш ли каква в причината след няколко ембриона с генетичен проблем след това да имате няколко съвсем здрави? Въпрос на късмет ли е при оплождането?
Да е много бебеносна темата и наистина всеки тест да е с втора черта! Flowers Four Leaf Clover

# 54
  • Замък сред облаците
Raus, днес точно си писах и аз с една съфорумка, която диагностицираха с еднорога матка ( не знам 2402 със същата ли те е свързала), но тя каза че членува в 2 групи във ФБ за матки-ендорози Simple Smile ако ще ти е полезно мога да те свържа, ако не е същата мацка. Иначе само давам предположение, че ако си имала уреаплазма, е възможно дясната тръба да е запушена, затова да не се визуализира на ЦС, доколкото разбрах това ти е заключението от епикризата. Пиши после като обсъдиш и с твоята АГ нещата.

Последна редакция: пн, 21 окт 2024, 23:48 от АА

# 55
АА, интересно предложение за уреаплазмата, не се бях сещала въобще, а миналата година открихме уреаплазма парвум, която по всяка вероятност си е била с мен над 10 години, тъй като от толкова съм само с един партньор. Тогава питах моята АГ какъв е шансът да е направила поразии, на което тя отвърна, че едва ли е станало нещо, тъй като никога не съм имала някакъв дискомфорт, типичен за уреаплазма. Каза, че е възможно да съм си я носила много време, но просто да не е била "активна", но пък на микробиология да са я засекли (не знам дали правилно предавам думите и, но аз така го разбрах). Още тогава четох, че уреаплазмата може да направи поразии по тръбите и точно затова отнесох въпроса си към нея. И така да е, за съжаление няма какво да направя. Благодаря ти за предположението, със сигурност ще я попитам утре, както и другия АГ в четвъртък, че той пък не ме е виждал от 2-3 години и не е в час с моите драми.

Много ще се радвам да ме свържеш с момичето, ако е същото - директно ще я питам за групите. Благодаря отново!

# 56
  • Замък сред облаците
Ами те уреаплазмата, микоплазмата и хламидията са “тихите инфекции”, които могат да правят поразии и без явни симптоми. Колко момичета ги откриват като почнат с препъникамъните покрай бебеправенето, иначе не биха ги търсили, защото нямат симптоми….
Ще ти пиша на лично мацката, че в момента не е активна тук.

# 57
Наистина ме просълзихте, вие сте уникални ❤️❤️❤️ Благодаря на всички 🤗
Eunoia, проблемът не е при оплождането, а кои яйцеклетки ще узреят при съответната стимулация. Иначе самото оплождане беше ИМСИ. По принцип 1 на всеки 6 яйцеклетки с моята мутация трябва да бъде генетично здрава, но СПКЯ влошаваше положението(инсулинова резистентност, хипофункция на ЩЖ, хиперпролактинемия). Разбира се има и доза късмет или е просто съдба, но от изключителна важност за успеха са лекарят, който те следи и назначава стимулацията, след това ембриологията и ембриолозите, начинът на биопсиране на ембриончетата, много са факторите. Когато си открил точния лекар и точното място, остават силната вяра и упоритостта да направиш всичко, което зависи от теб(режим, спорт, добавки). Две сме в България с тази транслокация, като другото момиче не е с български корени. Иначе с моята разновидност на Робертсонова транслокация сме под 10 човека(по спомен бяхме осем) в международната група и ни гледат като изключения 😁. При нас могат да настъпват множество генетични аномалии в ембриончетата, а не само в конкретна хромозома. Обикновено проблемът е в други хромозоми. Аз обичам да се шегувам, че съм специална.....мутант 🤣
Raus и мутантите успяваме ❤️❤️❤️

# 58
Запис в новата прекрасна тема и от мен 😊
Кактус важното е че сте се подкрепяли и сте успяли заедно да стигнете до голямата мечта! Лека бременност! ❤️

Иначе за себе си няма какво да се похваля,тъй като резултатите ми не са добри според диагнозата и хистологията. Доктора беше много притеснен като ми го казваше колко опасно и страшно е. Но пък каква съм късметлийка че навреме сме хванали дисплазията  преди да се превърне в рак..... И сега чакам да ми дойде цикъла да видим и конците ще падат ли скоро и изследвания за папиломавирус. Доцента е убеден че съм със , но ще видим резултата и тогава ще обсъждаме терапии и други изследвания ако се наложи. Преди две години друг гинеколог ме изследва бях отрицателна,ама всеки вярва на определени лаборатории и все пак е минало време.
Та бебеправенето е на заден план за съжаление към момента. Като се възстановя и резултатите дай боже да са добри тогава ще говоря с доктора и по тази тема.....
Плаче ми се, понякога силите недостигат. И си казваш защо точно на мен....
И така... Очаквай неочакваното понякога.

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 00:32 от tinna_st

# 59
Кактусче, чета и рева! Една от най-очакваните теми за мен беше тази, която ти ще откриеш! Знам част от историята, но въпреки всичко не мога да скрия емоциите си! Нека малкия човек да расте и да се развива и да бъде  все така благословен от Бога, както ще е благословено идването му тук и един ден да научи колко е специален!

Момичета, пожелавам ви и тази тема да залеете с плюсчета!

Общи условия

Активация на акаунт