Отговори
# 60
Очаквано за мен (макар и винаги с нотка надежда,но...), разписвам се с Ц от тази сутрин, наранина .... реши, че в 6ч трябва да ме събуди... 🤷‍♀️ теглила, женски....
Лошото е, че с отпуската на ММ няма да ни се получи нито ноември, нито декември, защото и двата пъти като си е вкъщи, аз ще съм в Ц ... и това ако не е късмет, здраве му кажи .... Но, явно тия 2 месеца ще са време за почивка, физическа, психическа и да си правим кекс за удоволствие, в дните, когато няма да съм на червено ..... 🤦‍♀️ просто ужас...

# 61
За събскрайбърите:
ЧХГ:
20.10 - 285
22.10 - 144

Чудя се дали да не мина на следене веднъж седмично, че станах егати донора в тая лаборатория… въпреки, че още ме е бъз.

# 62
  • Замък сред облаците
В петък го виж пак.

# 63
  • Ст Загора
Абе вие след О спирате ли секса? Чета че е добре 10дни да се спре.

# 64
hardcandy , добре спада. Забелязала съм преди като ми слагаха Овитрел ,се чистеше доста бавно 12 дни. Споко,всичко е точно.

Наси , аз като мине ден два след О и спирам до теста .10-12 дни след ову.  Но ,не мисля че пречи.  С успешната ми бременност си го правех и пак се задържа 35 седмици без проблем .

Според АГ днес или утре съм в ову,като утре ще ме прегледа ,да видим какво ще стане . Аз такова не усещам,ако е минала,ще е цяло чудо . Grinning

# 65
Абе вие след О спирате ли секса? Чета че е добре 10дни да се спре.
Ми чак 10 дни не.. ама има едни 3-4-5 дни пауза.. после да има 2-3 включвания през 1-2 дни.. после почват истериите около 9-10-11 DPO и на мъжа му се включва явно инстинктът за самосъхранение и гледа много
-много да не си личи, че е наблизо.

# 66
При мен е нов ден нов филм.
Попаднах на някакви средни стойности на ЧХГ спрямо седмици. Моето последно го мерих в началото на 4-та на първи ден от закъснението и беше 459, а за 4-та го водят около 426. Първото ми беше 56 и по калкулатор излизаше 3.7 пъти увеличение.
Последните прегледи все се споменава за някаква точка, която определят като остатък от жълтото тяло или нещо такова, но никой не изразява някакви притеснения. Дори не се бях заслушвала или обръщала внимание до днес, като попаднах на една тема за моларна бременност и видях, че е възможна и с един жив ембрион.
На този етап има ли какво да се изследва и направи, за да се изключи подобна диагноза.
Чудя се дали да не отскоча да пусна ЧХГ днес и след два дни, ама пък не ми дават да ставам много много и накрая заради един филм, ще си докарам друг.

# 67
Ние обикновено сме толкова уморени от маратона покрай О, та си почиваме между 7 - 10 дена. Не е умишлено с цел да мине имплантация, просто така ни се случва.

Мел, опитай се да се успокоиш. Не ги гледай тези средни стойности, според мен вече няма нужда и от ново ЧХГ щом вече сте го видели бобчето. Щом лекарите ти не се притесняват и ти недей. Пожелавам ти следващите прегледи да ти донесат повече мир и спокойствие и скоро смело да ни ръсиш с прашец! Nature Sparkles

# 68
Мел, моларните са в огромни стойности обикновено по това време. Моята беше частична мола и в 14та седмица ЧХГ беше към 300 000, не се филмирай!

# 69
Кенди, а в началото как ти нарастваше ЧХГ-то, имаше ли индикации или не си го изследвала?

# 70
  • София
кенди, според мен още веднуж може да го проследиш, ама си пада добре, надявам се да спиш с удобна пижама вече Grinning

наси, обикновенно правим пауза 3-4-5 дена поради прекаленото изтощение около О Grinning ама ако правим пауза до Ц и после да го чакаме да свърши.... ехе.....

# 71
  • Ст Загора
Ами уж не било ок секса
Мел не го мисли!
Белив съжалявам за МЦ и че ще пропуснете ноември и декември

# 72
Мел, в сайта на сигридов вижда, че при моларн бременност липсва сърдечна дейност - https://sigridov.bg/molarna-bremennost-prichini-simptomi-i-prognoza/
Вие нали чухте сърчице?

# 73
Кенди, а в началото как ти нарастваше ЧХГ-то, имаше ли индикации или не си го изследвала?
Не съм го изследвала, нямаше индикации за нищо нередно, чак като се появи ясно плацентата се видя, че проблемът е в нея. Но твоите стойности са абсолютно супер в момента, също лекарите знаят какво е мола и частична мола, знаят специфичните ехографски находки и при двете, твърде рано е за паника без факти, тая кутия със сок от филм викам да я засилиш в кофата.

Шантал, снощи за сефте обух пижамата Grinning

# 74
Да, до събота само се виждаха пулсации, вчера ми ги пуснаха и ги чух. Ето и последната снимка. Малко шантава форма е, ама предполагам заради отлепването. Иначе сега и на мен ми се привиждат разни точки по снимката. 

Общи условия

Активация на акаунт