Отговори
# 75
Мел всичко изглежда наред ,и при моята нормална Б сакчето изглеждаше  по същия начин. Юнака ми е на 3 годинки . Не се филмирай и не чети в нета  .❤️

Мен ми пристигна Консейв гела ,ако не помогне няма да навреди . Ще се възползваме тия дни от него пък каквото сабя покаже 😏

# 76
Мel_, подкрепям казаното, че при моларна става дума за ЧХГ в стотици хиляди. A стойностите за всяка седмица са в доста големи граници. Ако потърсиш ЧХГ в 4та седмица ще ти излязат резултати с референти стойности 10 до 708 mIU/mL, 0 - 750 µ/L, 5–426 mIU/mL. Стойността ти е нормална и няма нищо притеснително. Почивай да си се оправя отлепването и не се занимавай с ЧХГ-та.

candy, от снощи те мисля, че ти е ден за ЧХГ. Хубаво пада, след 3 дни пак го виж, ама според мен се разминаха възможни проблеми.

Belive, съжалявам. А какво стана с вариант замразяване на сперма и инсеминации при вас? Не бяхте ли го обсъждали точно, за да не сте обвързани с пътуванията на мъжа ти?

# 77
В Синево, където изследвах, така са го дали като референтни, че влизам в тях, но съм доста над медианата. Предишната ми бременност, която завърши неуспешно, изследвана на същия ден беше около 160, пак в тази лаборатория. Може пък да е добър знак, че е високо.

# 78
Mel, не се филмирай.
Аз снощи разглеждах папката си от предишната бременност, със синът ми.
В дена на очаквата М, ЧХГ е било - 339.
На 2 дена закъснение - 760.
Съвсем нормални са ти стойностите! Heart

# 79
Сега и друго се замислих, че тази точка, остатък от жълтото тяло, която виждат, вероятно говорят за яйчника. Надявам се, че ако някой виждаше каквото и да е съмнително в матката, щеше да назначи ЧХГ. Просто и следяащата ме лекарка, и дежурния от уикенда го споменаха. Аз сега тръгнах да проучвам за пренатална тестове, попаднах на няколко мнения за частична моларна, включително и това на Кенди и си направих филм. Трябва да спра да чета наистина, толкова неща може да се объркат и преди и след раждането, не може от всичко да се презастраховаме.

# 80
Мел, както са те посъветвали момичетата преди мен, изхвърли този сок от филм и бъди спокойна! Лекарите знаят какво гледат и къде да гледат, та ако има място за съмнение за нещо, което не е редно, ще ти споделят или ще назначат допълнителни прегледи/изследвания/проследяване. Много неща могат да се объркат и не трябва да мислим за тях, колкото и да е трудно. Пожелавам ти леко бременеене и по-малко тревоги!

Кенди, браво и за ЧХГто и за пижамата! Grinning Радвам се, че засега вървят нещата добре, пу пу!

Наси, ние след О. си правим почивка, главно заради маратона преди това, но аз също съм чела, че уж не е хубаво в този период.

Аз съм 10 DPO, все още цикъл няма. Реших, че поне до 12-13 DPO няма да препикавам още тестове и ще си чакам чинно. Дано, ако ще идва скоро, поне да е тези дни, че да не трябва да отменям и следващата обливка, която за момента е на 29.10, ама като си знам късмета.

# 81
Ами уж не било ок секса
Мел не го мисли!
Белив съжалявам за МЦ и че ще пропуснете ноември и декември

Е, опити за кеф...пък знае ли човек... 🤣

# 82
  • Замък сред облаците
Хайде да не се правим много на лекари и да си стикваме към по-обикновеното самодиагностициране, а? Ако не го искаш, ще те разбера да търсиш проблеми, ама иначе - не.

# 83
  • На изток от Ада
Ми Мел де тревожи АА! Ние с теб сме ветерани с няколко СА .

# 84
  • Замък сред облаците
Някои тревоги е редно да се изхвърлят като се види ембрион с пулс. За психиката е много ключово, щото още 7 месеца мислене какво може да се обърка не е живот.

Видите ли ембрион с пулс, прегръщате идеята че ще го бъде и ще го чакате. Да, никой нищо не ви гарантира до края, но не се отказвайте от него търсейки проблеми като е още едва няколко милиметра….

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 11:19 от АА

# 85
Запис и от мен в навата темичка 🌺
Кактус , пожелавам ти всичко лошо да остане зад гърба ти и само положителни емоции да те чакат  за напред ❤ Историята ти е направо разтърсваща , пример за това как човек не трябва да се отказва от мечтите си 🌺 Браво , момиче 👏
Честито на всички момичета с положителен тест , стискам палци до финал 🤞
Моята хистероскопия мина вчера . Чапанова не се наема категорично да каже , дали това , което на ехографа се виждаше като миома е миома или аденомиоза 🙄 Ще изчакаме хистологията . Каза , че консистенцията не била на миома . Започнах да чета за тази аденомиоза и съвсем се обезкуражих . Реално не може да се излекува , а само се потиска или с хормонални препарати , или с противоепилептични и кортикостероиди . Ако се потвърди тази диагноза ,  още повече  ми се забавя трансфера .

# 86
  • На изток от Ада
Сън, в Надежда мн имаме адемиозата!
Пиши какво е излязло при теб!

АА така е , но страха си е страх! Гаранция няма за жалост

# 87
  • София
мисля и друг път сме го обсъждали - страх винаги има от дали е станало, дали е на мястото си, дали има пулс; през защо днес не рита, всичко наред ли ще е през раждането, защо пие малко мляко, или пък защо от няма зъб, до защо не се обажда кога ще се прибере.... така, че съм съгласна с АА, трябва да пазим психиката си!

# 88
Наси, то това ще го потвърди хистологията . Не разбрах какво имаш в предвид

# 89
И аз съм съгласна, но много добре знаете, че загнеззди ли се нещо в главата, човек има нужда да чуе странично мнение, за да се успокои. Затова ги има и тези групи. Предпочитам да пиша и да ми кажете, че си втълпявам, отколкото да го бях мислила досега.

Общи условия

Активация на акаунт