Отговори
# 90
  • На изток от Ада
То зависи от човека!
Аз по принцип съм си притеснителна.
И чувствителна.
Майка ми също е с толкова аборти. Еми говорили сме, каза че не го е мислела. Че не е тъжала за децата /чак толкова вероятно/. Тя има късни загуби.
Каза че е вярвала че ще има дете.

Еми аз не съм като нея. Хем моите са в малки седмици.

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 12:08 от nasito8988

# 91
Мел, разбира се , когато човек си сподели притесненията му олеква . Вярвам , че всичко ще е наред при теб и напълно разбирам страховете ти . Моят съвет е да оставиш нещата да се развият и много внимателно  филтрирай информацията , която четеш в интернет . Успех 🌺

# 92
Аз пък не се сравнявам с други хора ,майка ми е нямала никога проблеми и е хващала от раз и с двете ни ,а аз не забременявам и не забременявам . Кака ми е на 38 и и забременя със зор естетено. Всеки оррганизъм е различен и уникален .

Мойте тестове се доближават вече  до плюс ,почти еднакви са ,ще действаме с Консейва и това е . Намерих го в Ремеодиум . Мисля ,че от Студентски град аптеката е най-добре заредената .

# 93
Аз с майка ми и която и да е жена от рода въобще не се и опитвам да се сравнявам, всички са раждали на 20-21. Аз съм на 33. Нормално е да има разлика заради възрастта.

# 94
Мел, моят случай е толкова особен и рядък, че не ти и трябва да влизаш в тая хипотеза ама грам. Даже аз не бих влязла в нея повторно, нищо че ми се е случила.

Като дойде време за тест, БХС и фетални, отговори на почти всичко ще има. Знам, че всички искаме ей така да ни плеснат на масата цялата информация за бременността ни от тука нататък и да я мислим и проверяваме, че ако може и от сега да знаем дали детето ще го приемат в ДГ Космонавтче, филиал на НАСА или няма, та и това да сложим към тревожността. За съжаление обаче не работи така, а и не е баш напълно нужно.

Дайте да го ядем тоя слон на хапки, хора.

# 95
  • На изток от Ада
Аз с майка ми и която и да е жена от рода въобще не се и опитвам да се сравнявам, всички са раждали на 20-21. Аз съм на 33. Нормално е да има разлика заради възрастта.
майка ражда на 36г . Аз съм на 35г в момента.

# 96
33 си е съвсем нормална възраст да станеш майка. За мен не е адекватно на днешната действителност за интелигентна жена с цели свързани с образование и кариерно развитие да стане планирано майка на 20 години. Не се втелясвай.

Аз съм (все още) на 33, но като гледам как е тръгнало ще съм доволна ако родя на 35. Притеснява ме, че по принцип бих искала поне две деца, а при бременност 9 месеца и неопределено време за бебеправене, животът си минава. Ама каквото, такова, нищо не мога да направя.

Поне някой пита напред за секса след овулация, ние през годините в които сме били заедно винаги сме правили секс почти всеки ден, освен примерно в случай на болест или ако наистина има някаква стресова ситуация и никак не ни е до това. Признавам си, че последните месеци доста разредихме, може би по моя вина, просто защото вече имам само бебета в главата и въобще нямам желание, често казано дори и около овулация трябва да се насилвам. Този месец имахме опити в дена на позитивния тест и на следващия, преди това каквото сме правили не го броя. Минаха три дена и честно ви казвам ГРАМ желание нямам. А моя все ме ръчка да му казвам кога, трябвало “да вършим работа”.

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 13:53 от Firebird26

# 97
Аз не съм казала, че 33 е късно, но не мога да сравнявам с това, че някой на 20 е забременял от раз от мъж също на толкова и няма аборти, а аз съм с 1 аборт и 2 години опити и да се чудя защо при нея е станало, а при мен не става. Ясно е, че има различни фактори, като качество на яйцеклетките,  качество на сперматозоидите, начин на живот, стрес и нормално да има забавяне. Различни организми сме и различен начин на живот водим, въпреки че споделяме някакво ДНК.

# 98
Разбирам, но имам познати, които на 25 бяха по инвитро клиниките заради проблеми също. Имам и позната, която по случайност разбра, че е бременна, когато отиде на лекар да се информира за предменопаузата, понеже нямала цикъл и ѝ било зле 😂 Случаи наистина има всякакви. Нито по-напредналата възраст е гаранция, че няма да стане, нито младата, че всичко ще е наред. Иначе статистиките са ни ясни на всички и разбира се тенденцията е неоспорима. И все пак, на 33 абсолютно не си престаряла. Не търси под вола теле, всичко ще е наред ❤

# 99
Мисля, че във всеки от нас си има някакви притеснения, в доста от случаите свързани с примерите, които сме имали около нас. Майка ми също на ранна възраст си е раждала децата - на 22 и 26 години, но пък преди това има мъртвородено дете, а на 36 години се наложи да й направят хистеректомия. Аз и затова, когато почнахме с опитите се надявах до 36 да съм родила децата, които планирам (представях си, че ще родя на 31 и 34-35), че да знам, че да съм спокойна, ако тръгна по същия път. Сега вече се надявам на 35 да успея да имам детенце, за второ не ми се и мечтае.

# 100
Да, абсолютно е така. Аз може би не се изразих както трябва и оставям впечатление, че казвам това за възрастта като някакъв проблем, който ме притеснява, а не е така. Единствено имах предвид, че не е база за сравнение  как е протекла една бременност между майка и дъщеря, при толкова различни фактори.
Има случаи всякакви и на 20 и на 40. Приятелка на майка ми роди на 52 естествено зачеване.

# 101
  • На изток от Ада
Аз исках да съм родила до 30г тц.
По принцип искам 2 ама...

# 102
Тук в Мама четох една тема Баща на 50- не препоръчвам някоя от нас да я чете. По ужасни мнения не съм чела. Жени,които имайки деца дават мнения до кога е редно мъж и жена да имат деца. Груби, нетактични.
И аз мисля понякога,че съм лекинко позакъсняла, обаче не мисля да се отказвам. Какво губя-нищо!
Щом искаме деца ще направим всичко възможно и голяма част от невъзможното. По пътя ще израснем и като хора и като родители. Чакам бебевалеж!

# 103
Мел, настрой се, че всичко ще е наред до края, ще си съсипеш психиката така. Аз винаги си казвам, че правя каквото зависи от мен, оттам насетне нещата са извън моя контрол. Така че наслаждавай се на периода, давай на мъжа ти да те глези и така ❤
Ние не спираме със секса след О, може наистина някаква естествена пауза да се получи, ма сигурно е 2-3-4 дни. На мен грам не ми е попречило. То накрая ще излязат едни 5 дни в месеца, дето може секс, иначе все нещо има. Аман! 😄
Аз като искам 3 и съм на 37, какво да каже, съвсем не ми излизат сметките😬
Кенди, все по-добре става, и аз съм в отбора на “слагай удобната пижама”.

# 104
Дудъл , да ти кажа винаги има шанс . Една позната на 38 забременя с първото си детенце . В момента е с трички , родени през година и половина 😂 Да са ѝ живи и здрави ❤ Така че не губи надежда , не се знае какво ни е отредила съдбата .

Общи условия

Активация на акаунт