Отговори
# 150
Не мога да смогна да изчета и се записвам чак на 11 страница. Blush
Накратко, след 1 инсеминация и миссед след нея, чакам да изчистя киста и да продължа с инсеминациите след няколко седмици.
Скрит текст:

АА, би ли споделила по-подробно за изследването за придобити тромбофилии? Дали е Антифосфолипидни антитела(ELISA)/ACL,PS,PI,PA,B2GP/ или нещо съвсем друго?

Благодаря за споменатите имена на психолози. Обмислям и аз да се обърна към такъв, защото поплакването под душа и на тъмни места не ми се струва ок вече. Grinning

# 151
Момичета, благодаря на всички за топлия прием обратно. Не случайно това е една от най-готините теми евър! 💛

Наси, радвам се, че ме помниш с добро. Аз имам спомен, че съм те чела и беше споменала, че мъжа ти не иска инвитро по определени причини. Аз също съм вярваща и ако искаш да споделиш с някой повече или просто да си поговориш за тези неща, може винаги да ми пишеш и на лични. 💛

За пожеланията бързо да се изнасям и отново само да ви чета - хайде, нека да се разберем така - първо вие да се разпишете с положителни тестове, пък аз да загася лампата накрая. 😅

Едитвам се: забравих да честитя на Mel и да кажа, че когато забременях и моето ЧХГ беше бомба, шегувахме се тук с момичетата, че бебетата може да са две и за части от секундата и аз се вкарах във филма за моларна бременност. Беше първия и последния сок от филм, който си сипах! Не си позволявай да се филмираш за всяко нещо - няма на ти казвам, че вреди на бебето и на теб (сигурно и това е вярно), но по-лошото е че момента минава и заминава и тези мисли просто ще ограбят от радостта, която трябва да изпитваш сега и това важи за всичко - от бременност и раждане, до отглеждане и тн. Филмите са много и ако се вкарваш във всеки възможен, просто ще пропуснеш да се насладиш на моментите.

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 00:29 от Lygia

# 152
  • Замък сред облаците
Имунофенотипизиране (Th17/Treg/NK), ANA screening и AFA screening ми е назначила. Това ми е записано на листа, вече като пусна изследванията ще видя кои точно антитела са включени в панелите.

За Александровска и аз чух, че има по-скорошни часове от Калчев (поне лятото беше така), но голям зор със запазването на часове (откъм свързване); та записах и по-скъпия преглед при Калчев (180лв). При Калчев е само 2 дни седмично по график и затова е по-напред във времето запазването.

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 08:36 от АА

# 153
Здравей Lygia, радвам се да се запознаем. Аз не съм била все още във форума като си била в групата. Надявам се кратко да е засичането ни тук и да се виждаме повече по други теми, както и с останалите момичета 😊
Благодаря ти за успокоението!
След аборта ми бях най-ядосана на факта, че вече никога няма да успея истински да се зарадвам и отпусна за това което предстои, когато пак забременея, защото вече за прекалено много неща се бях информирала.
Тогава изкарах до 6та седмица и сега само чаках кога ще започнат проблемите, които не закъсняха, и до голяма степен сигурно сама предизвиках с кофти мисли.
Мъжът ми замина за уикенда, аз нарочно не тръгнах с него, да не се возя на дълъг път и само си съставях план как ще се закарам до дежурен кабинет ако нещо стане. Естествено на следващия ден стана, криво ляво закарах се.
За щастие малкия дявол засега, тъкмо си имам оправдание да съм в болничен и да си лежа, имах нужда.
Наистина този път правим всичко, което зависи от нас. Ако е силно и му е писано, ще просъществува въпреки мен и черните ми сценарии 😃
Сега за капак мъжът ми е болен, дано не лепна и аз нещо.
И с това с лежането даже не ми позволява да се изолираме много в отделни стаи, ама каквото такова.

# 154
  • Замък сред облаците
Биозин мама взимай, помага във вирусния сезон и няма отношение към отлепването и другите ти лексрства.

Аз си редактирах горните назначения, за тези които се интересуваха Simple Smile

# 155
Момичета ,отивам към АГ, стискайте палци да съм в О. 😏🩷🩷🩷

# 156
Да се разпиша и аз в новата тема.
Много са динамични събитията и тъкмо ви наваксам и да напиша нещо и хоп още поне 10-15 коментара.
Та така. Следя ви и стискам палци на всички.
Специално към Мел да се обърна.
Момиче, не го мисли. Няма за пореден път да обяснявам моите драми, но много добре са ти казали дамите тук, толкова много са нещата, които могат да се объркат, че ако всичко го мислим, трябва да се тресем от нерви.
Има ли основателна причина, тогава се шашкай, а аз ти пожелавам да нямаш повече проблеми и да си изкараш една спокойна бременност.
Hardcandy, надявам се при следващо тестване да се движи ЧХГ около 0 и вече наистина да отдъхнеш, а защо не и скоро да започнеш да спиш и без пижама Blush
Lygia, помня те и аз много добре. Един от динозаврите съм в темата все пак Grinning Хайде и този път да ни изненадаш приятно с работещ план А.
Аз съм в дните около О с очакван или не нов цикъл около 7 ноември. Ако изобщо успеем да се разпишем тези дни, че ежедневието е наистина много натоварено и вечер заспивам само докато прекрача спалнята.

Ketty, Hands Fist

# 157
Аз започнах да посещавам психолог последните няколко седмици. Ходя при Петя Георгиева (през Супердок запазвам), но е в София и не знам има ли онлайн консултации, ако не живееш тук.
Много я харесах. Дори се оказа, че преди повече от 10 години е минала през репродуктивна борба и инвитро и ми беше ужасно полезна. Направо дишам много по-леко откакто я посетих. Сега ходя, за да обсъдя отношенията ми с родителите, защото там има бая драма и вярвам, че докато не я изчистя, е доста вероятно после да предам някакви грешни модели на поведение и на детето. И ми се отрази направо прераждащо да изместя малко фокуса. В момента почнах много да мисля за личностното си и психическо развитие отколкото да бъда изцяло фокусирана в репродуктивната борба и да дълбая само там. Направо почнах да се чувствам доволна и щастлива от живота си такъв, какъвто е в момента, а не се бях усещала така вече повече от година. Определено дължа голяма част на решението да посетя психолог и самата нея. Най-вероятно и аз по-нататът, живот и здраве бременна, ще имам разни страхове и психози, така че пак ще си я посещавам.

Така че, S.G.G който друг има подобен интерес - давайте смело Simple Smile Често го отлагаме това, защото не толкова видим проблем/болка, както нещо телесно. Но си е не по-малко важно.

# 158
  • На изток от Ада
Лигия благодаря, щ имам на предвид!
А каква е тази таблица?

# 159
Лигавицата ми е 1.06 см не можа да определи дали е имало овулация или не .

# 160
  • На изток от Ада
Кети, дано е имало овулация. И сте я хванали.
Голям сладур имаш

# 161
Не можел да разграничи дали имам 2 фоликула или двукамерна киста ? WTF?

# 162
Аз съм учила психодрама и участвам в групи за личен опит. За мен психиката е нещо за което трябва да се грижим и развиваме постоянно - както спорта за тялото, така и психолога за съзнанието.

И малко драматичен ъпдейт от мен. Аз си почнах с ранното тестване и последно вчера имах отрицателен домашен (7 дни след трансфера), като вчера ми беше и деня за Ц и очаквано си започна зацапване. Значи утрогестан 3x2 не може да ми забави цикъла дори и с ден. Съответно днес сутринта отидох за кръвен, за да мога официално да приключа с прогестерона. Трябваше да ми вземат 2 колби (пусках и други изследвания) - първата едва едва буквално я изцедиха от мен и ми падна кръвното. Свестяваха ме 5 минути и ме набодоха за втората. До тук добре - оцелявам, но излизаме от лабораторията и започват някакви страшни менструални болки. Уж щях да изтърпя до вкъщи, но в средата на задръстването слизах от колата да повръщам от болка и да се крия в храстите до тоалетна. Толкова болезнено не ми е идвало до сега и си го обяснявам с това, че изкуствено удължавам цикъла с утрогестана. Не знам как да подходя следващи път, може би просто трябва да се тествам по-рано.

# 163
  • Be realistic - plan for a miracle.
Ох, ВаНиЛа, съжалявам. Имала съм такива, мега гадните запомнящи се преживявания с "идване", слава Богу не ме е хващало в задръстване, но съм плакала пребледняла и превита на две в Икеа веднъж, ходейки омаломощено по стрелките към изхода... изкарах акъла на две дечица.
Иначе и на мен Дуфастона , който август приемах за ЗФ, грам не ми забави цикъла и си започна зацапване и мега болките по време, когато още имах 2 хапчета.

# 164
Много, много неприятно звучи това, Ванила. Съжалявам... Според мен няма колко по-рано да изместиш тестването. Не може да приемеш за 100% верен резултат кръвен от 5-ти ден след трансфер примерно. Може би при ЗЕТ би било по-добре, не знам сега с пункцията на кой ден ти е бил трансфера. Или друг прогестеронов препарат, ако утрогестан не е достатъчен.
Но наистина се надявах да не стигаш до следващ инвитро опит и съжалявам и за това... Прегръдки!

Общи условия

Активация на акаунт