Отговори
# 165
Ванила, и аз съм имала такива ужасни болки когато ми бяха изписали Дуфастон за задържан фоликул.

# 166
  • На изток от Ада
Съжалявам Ванила

# 167
Ванила, прегръдки! ❤

# 168
Ванила съжалявам .
Този ми говори за операция . Каква операция ? Ще ида на още 1 мнение . Не може да разграничи ДФ и киста на яйчника . Ендуметриума е 1 см.Теста за О ми е положителен  днес . Не знам какво става ,много съм объркана .н

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 12:40 от Ketty1986

# 169
Ванила, съжалявам Heart..но и според мен тестване преди 7ми ден дори и кръвно, няма дати даде надеждно инфо..препарата може да е проблемът, дозата също, или да е изолиран случай и да не вадите някакви радикални заключения, може да е от периода на трансфера или друго..Изпращам прегръдки и дано разговорът със Станулов внесе яснота...

# 170
  • На изток от Ада
Кети иди на 2ро мнение..

Ванила дано изберете друг метод със Станулов, че това пикси нещо бърка нещата

# 171
Ванила, съжалявам ❤️ ! Пожелавам на следващия опит да видиш 💞 в едно!

# 172
Ванила, при мен първия цикъл с утрогестан беше много болезнен също. Основно защото въпреки препарата явно се мъчеше да ми дойде, ама имаше първо ден-два болки и само зацапвания. Но съм имала и по-болезнени, де. При следващите месеци с утрогестан не съм забелязала някаква кой знае каква тенденция, понякога малко по-болезнено, понякога не, но едва ли е само от препарата, явно и от цикъл до цикъл си е различно.

Съжалявам за развоя, не знам колко дневен е бил ембрионът и дали не е рано за тест, но ако не този път - пожелавам следващият опит да е успешен.

# 173
Ванилка , съжалявам 🙁 Следващия път ще стане 🤞

# 174
Привет от мен отново. Аз влизам с ъпдейт за този пуст еднорог.
Вчера посетих моята АГ, припомних и цялата тирада през последната година и изплясках цветната снимка на бюрото. Гледа, гледа, отвори я на компютъра, накрая каза "хайде да видим какво става". И хоп, на ехографа два рога, ама отчетливи, чак аз да ги видя. Не успя да ме види на 3Д ехограф, тъй като сондата му е на ремонт, но Бога ми, тая матка има два рога и това си е.
Пет пъти ме пита дали са ми дали обезболяващо, защото при силна болка матка и тръби могат да контрахират и част от кухината да не се изпълни с контраст, а тръбите да не пропускат и да се заключи, че са запушени. Отделно много се учуди, че имам само една снимка, а не поне две.
Изпаднах в нервен смях, защото чувствам, че това си бяха едни 250 лева в кофата с бонус болка за мен. Повече кракът ми няма да стъпи във Вита. Мислех да запиша един час при Попов и да го питам "wtf, човек", ама тия 90 лева мога да ги дам за нещо по-смислено.

Другото забавно бе как този път, за разлика от всеки преден, в които ми обясняваше как съм нямала поликистоза, сега като ѝ припомних АМХ-то ми каза "ми да, щото имаш поликистоза". Е, мерси, ако беше консистентна до сега, нямаше да ходя на 50 мнения за едно и също.
Докато си задам всичките въпроси, вече беше принтирала амбулаторния лист, така накрая само успях да ѝ кажа, че в крайна сметка смятам, че една лека стимулация след толкова време неуспех може да побутне нещата. Написа ми какво да си взема и ми каза да ида като го купя. Пак мерси, ама няма да отида.

Утре ми предстои преглед при доктора, който ми прави операцията, за да чуя и неговото мнение, макар тотално да ми писна от глупости. Искам просто някой да седне, да разгледа всички тези изследвания и да създаде един план за следващите 3-4 месеца, не смятам, че е особено трудно.
След прегледа утре възнамерявам да запиша час в Неовитро при Бранков, докато чакам за Сенкова и Калчев (ако въобще отида при тях) и да направя лека стимулация там, защото не виждам в момента какво друго мога да направя, а вече отказвам да търся друг АГ.

Ще съм благодарна за логично мнение на тази ситуация, тъй като аз вече логика не намирам. Не намирам и логика в това да не те обезболят за дадена процедура, ако знаят, че силна болка може да смути самото изследване.

# 175
Ванилка, много съжалявам 🥺❤️❤️❤️
Raus, на моята ЦС всъщност направихме 3 или 4ри снимки.....умирах от болки, но беше важно да знаем на 100% дали и останалата ми една тръба е запушена. Пожелавма ти най-доброто развитие и скоро след това хубави новини 🤗❤️
Според мен не е добра идея да се прави каквато и да е стимулация без повторна ЦС или направо хистероскопия.

# 176
Раус, генерално са те подвели да е без пълна упойка тая снимка. Моята ЦС я има и като клип и се вижда динамично какво се случва - тоест са супер много поредни снимки.

За поликистозата - нямам опит с нея обаче имам опит с такива лекари и разбирам гамата от емоции. Дано след тия идиотщини попаднеш на хора, които да разберат ситуацията и да подходят адекватно. Аз както съм се засилила към Вита заради конкретен репро лекар там, малко се притесних след тая история.

Ванила Heart

# 177
Ванила, съжалявам за развоя, все пак чакам ЧХГ-то с притаен дъх, че едно зацапване още не означава М. Heart

Raus, пожелавам ти един от лекарите, при които планираш прегледи, да е твоят, че тази наистина е за смяна. Не може тук 10 момичета без медицинско образование и без да сме те гледали на УЗ да ти кажем, че най-вероятно имаш ПКЯ, а тя за толкова години да не ти го е споменала и сега да го изтърсва като всеобщопризнат факт. Аз моята лекарка също смених тази година заради подобен изтърсен факт след като година и отгоре преди това ми казваше обратното. За ЦС нямам опит, така че не мога да изразя мнение, но наистина несериозно им звучи отношението и те разбирам защо и там не искаш втори път да стъпиш. Успех с плана нататък! Flowers Four Leaf Clover

# 178
Ванила, а дуфастон пила ли си? На мен утрогестана също не ми понесе и ми се виеше много свят и го сменихме. Не ми и забави цикъла, а с дуфастона го изместих с 2 седмици.

# 179
Kactus, hardcandy, Fayona благодаря ви за мненията! Най-нелепото в тази ситуация е, че д-р Попов Е репродуктивен и работи и в инвитро центъра на Вита. Реално получих много добри отзиви за него и отидох конкретно със запитване имам или не поликистоза, както и исках да ми направи цветна снимка, но явно аз не съм имала късмет с това. Приемам и препоръки къде биха могли да ми направят адекватна цветна снимка, макар да не планирам такава в следващите няколко месеца.

За поликистозата изчетох темата тук във форума и съм абсолютно убедена, че такава е налице в някаква форма, макар да нямам кисти, но някак не исках да се самодиагностицирам. Благодаря отново за мненията, за мен са доста полезни!

Общи условия

Активация на акаунт