Отговори
# 135
  • Замък сред облаците
На място в МЦ Калчев. Вече резултатите ще коментираме по имейл, което е супер за мен.

# 136
Ligya Добре завърнала се. Пожелавам бързо успех ❤ Дано не стигате до план Б .

АА Радвам се, че ти е допаднала. Дано Ви помогне.

Моя приятелка сподели, че цената на преглед при Михайлова в Александровска е малко по-ниска и имало по-ранни часове в сравнение при Калчев.

# 137
На място в МЦ Калчев. Вече резултатите ще коментираме по имейл, което е супер за мен.

Да, ясно. Аз като стане време да се гласим за инсеминация, ще си запазя час, но онлайн, защото София ми е адски далеч.

Днес съвсем случайно попаднах на моя състудентка, която има детенце благодарение на МЦ в Тутракан. Някоя от вас да има впечатления от там?

# 138
Belive, аз ходя при д-р Л. Бойчев. Доволна съм! Ако нещо те интересува пиши на лично.

# 139
Lygia, добре дошла обратно! Леле как лети времето, спомням си и аз твоите план А и Б, а ето вече си в редиците за второ. Като ти видях ника си помислих, че ще ни се похвалиш с раждането или нещо такова. Grinning Това ми вдъхва надежда по темата дали ще имаме време за второ, трето и т.н. Simple Smile

# 140
  • На изток от Ада
АА аз бих пуснала и  кариотип даже още сега .

# 141

Да, ясно. Аз като стане време да се гласим за инсеминация, ще си запазя час, но онлайн, защото София ми е адски далеч.

Днес съвсем случайно попаднах на моя състудентка, която има детенце благодарение на МЦ в Тутракан. Някоя от вас да има впечатления от там?

Аз си бях записала час за Тутракан с идеята там да правим последния инвитро опит, но така се случи, че забременях точно преди часа и всъщност си го използвах въпреки това за установяване на бременност и после ходих  на още един преглед. Лично аз бях много впечатлена от отношението, притеснявах се, че като съм бременна и леко ще ме гледат лошо, че им заемам само графика, но бяха супер мили, внимателни, подробно мина прегледа, разпитваха ме, направиха ми досие и така. Отделно от това за мен апаратурата беше много добра, щом се видя в 5+5 ембрион и пулс. И наистина изображенията на ехографа бяха много хубави. Исках да продължим там най-вече, защото те работят с Надежда и имат едни от най-добрите преработки за мъжки фактор. Няколко лекари от други места ми казваха, че каквото се купи в Надежда, веднага се купува и в Тутракан като нововъвдение. Следят и много неща, които все още на някои места се отричат, като имунологията например. Мога да кажа, че са малко все едно от школата на Надежда, но със собствен почерк, мило отношение и сякаш повече внимание отделят от в Надежда на пациентите. Аз бях при д-р Л. Бойчев. Единственият и сериозен минус е чакането. И двата пъти чаках 3 часа за преглед, дори първият път беше 3 часа и половина.

Допълвам се че щях да пропусна АА. Много се радвам, че си допаднахте с д-р Михайлова и дано това е разковничето, което да решите заедно. Късмет!

Lygia, сякаш вчера беше този твой план А и Б, много се радвам, че те виждам отново тук и дано  второто бебе стане леко и приятно.

# 142
S.G.C., ние сме много доволни от Александра Петрова, която има опит в работата с хора с репродуктивни проблеми. Единственият минус е, че може да отделя само по 1 час на месец - нас това ни уреждаше, тъй като успя да ни помогне, а и така и финансово не натоварихме много бюджета.

Пълнолуние, цената в Александровска наистина е по-ниска, за записването на по-ранни часове аз по-скоро бях чела обратното в друга тема.

Лигия, толкова се радвам, че се връщаш в редиците ни за второ! Пожелавам ти да издебнете подходящите интервали и да се разпишете със скорошен успех! People Baby

# 143
]

Подкрепям всичко! Само ще допълня, че чакането е само при първите няколко прегледа.
Момичетата в процедури естествено са с предимство. При мен се случи да ме търсят по телефона 5 Мин преди прегледа, а аз още пътувах. 😄

# 144
Братовчед ми правиха инвитро там, тя беше с много проблеми, две премахнати миоми и много много допълнителни неща. Стана от раз - първа стимулация, сложиха 2 оплодени, едното се разви и са много доволни. Моя съученичка пък я бяха вече отписали за бебе (не беше годините, не помня какво точно). Отиде там и даже скоро роди второ заченати естествено.
Едит: аз бях дочула, че са филиал на Надежда. Не знам дали е вярно

# 145
На информираното съгласие при инсе или инвитро на корицата пише и Надежда репродуктив или нещо от сорта.
Бойчев не беше очарован като му казах, че предишен док ми е била Тихомирова.
Но някой от изследванията ги пращат към тяхната лаборатория. Не знам..

# 146
lygia, добре завърнала се. Желая ти доста по-бързо да ви се получи бебе номер 2! Като вчера помня твоя положителен тест.

# 147
  • София
Ligya, добре дошла отново! Твоят Б план е най-помненият в темата Grinning

# 148
АА, бързо оздравяване и дано с доц. Михайлова откриете разновничето и скоро след това да пишеш с най-хубавите новини 🤗❤️☺️
Лигия, много се радвам, че се връщаш за второ 🤗 Спомням си, че имаше смях около план А и план Б, но съм забравила вече 😅
2402, определено вече не гледам много статистиките 😅 Особено както в моя случай ми казаха, че шансът точно аз да имам отклонение в кариотипа.... е под 1%! 😁 Но после пък шансовете ми за биологично детенце бяха паднали доста под 25%, но ето, че чудесата се случват 🙏❤️
Стискам палчета за всички 😍🤗❤️
Стиснати палци и за Анди за добри новини след седмица 🍀🍀🍀🍀🍀

# 149
Здравейте момичета Blush
Записвам се новата темичка Simple Smile Чета ви с интерес от началото на годината, откакто започнахме с опитите.  Аз съм на 36г,  а мъжът ми е на 39г. и за двамата ще е първо дете. Мислех си, че нещата стават много по-лесно и бързо, но уви. Юли месец имах биохимична бременност, този месец също 1:1
Записах се на консултация при репродуктивен и се надявам да получа някакви насоки. Пожелавам успех на всички Nature SunnyAnimal Heart Eyes CatHeart

Общи условия

Активация на акаунт