Отговори
# 195
Jaki, мерси. Ембриончето беше 2АА, а аз съм на страшно много добавки от 3 месеца насам по схема на холистичен ендокринолог. Сега допълнителните ми изследвания са пак за ендокриноложката и в понеделник ще видим какво ще ми промени от схемата. ММ е с перфектна спермограма, но въпреки това той също си пие какви ли не добавки.

Flow, да, ще говоря с доктора да включим и Дуфастон. На такава схема бях на втората инсеминация, когато забременях. Иначе на мен утрогестана ми действа като приспивателно - доста часове откарах хоризонтално последните две седмици.

За следващото инвитро ще искаме май без икси изобщо или поне 50-50 да са. Те никакво обяснение не дадоха за слабия резултат, та остава на нас да си го търсим. Но сега първо още една инсеминация ще правя. Дано успеем още този цикъл.

Ванила, а дуфастон пила ли си? На мен утрогестана също не ми понесе и ми се виеше много свят и го сменихме. Не ми и забави цикъла, а с дуфастона го изместих с 2 седмици.

Раус, моята ЦС беше в Токуда при д-р Райков и бях много доволно, но за жалост той вече не работи там и няма какво да ти препоръчам

Ванила аз препоръчвам преди следващо инвитро да пиете витамини и двамата поне три месеца. Съжалявам за резултата. Ембриончето беше оценено 2ББ на външен вид, което не е много добро. Аз имах три трансфера с лоши ембриони. Факт е че има жени забременяват и с по лошо качество ембриони. Доктора не е фен на добавките, но според пийте преди следващ опит.

Използвайте чип. При доста двойки работи. Ние също нямахме лоша спермограма, ама с чип се избират уж най добрите

# 196
Еее, Сиси! Поне свекито ти влиза в положението. Ама какви са тия хора? Вместо да ти се извинят,че ти бъркат в раната , те те топят.
Ванила, правите каквото трябва, ще стане когато стане. Но от мен да знаеш става винаги от последния опит🙂. Важното е да се съберете психически.
Медицински предполагам ще се прави анализ и ще се правят нови опити.
А може и едно пижамено парти да си спретнем, ей тъй да свалим  кортизола.

# 197
Ванила, много съжалявам за неуспешния опит и за преживяването. Прегръдка и силно стиснати палци за скорошен успех!!!
Раус, нямам опит нито с цветна снимка, нито с ПКЯ, но успех и на теб, дано откриеш адекватен лекар!
Аз минах при Сенкова, предложи проверка на тръбите с пяна другия месец, в момента съм пред овулация, 10 ден един ДФ 21,5 мм. При следващо инвитро ще правим PGT и предложи ПРП на ендометриум. За сега това е от мен. Тя не искаше изобщо да коментираме бъдещи стъпки, вярва, че ще я изненадам скоро, ама аз нямам сили за надежди и не вярвам в чудеса вече.
Сиси, приисъединявам се към твоя клуб, но аз не съм сигурна дали няма да набия скоро някой ако го чуя това. Grinning Само дето при мен най-често идва точно от свекърва ми, пък нея някак не върви. JoyJoyJoy

# 198
Като говорим за сок от филм.. като напиша Low hcg levels rupture в Reddit и като скролна ми иде да си направя лапароскопията ей тука на бюрото със зарядното на телефона и капачка от химикал.

# 199
Слънце, при мен е точно обратното. За какво ти е това дете сега - имам син на 23, а моя мъж син и дъщеря. Ами изнервям се точно от свекървата(ама тя жената не го казва с лошо), но не и се сърдя.Познавам си я.
Пробвай с обратна психология - кажи,че за да не го мислиш постоянно темата не трябва да бъде повдигана тъй като ти нарушават баланса на чакрите и затова бебето се бави. Или ги забий в тяхното болно място. Ако искат да те сметнат за груба. Те първи са започнали.
Кенди, чувството ти за хумор е невероятно.

# 200
Според лекаря имам киста или 2 фоликула 1 до друг. Странна работа . Не знае дали съм в О. Тестовете ми са плюс ,а лигавицата 1 см.. ако забрменея или съм забременяла ще е цяло чудо.

# 201
Ох не бях отчаяна до сега, но доктора ми разказа играта току що. Значи излезе резултата и е повече от отрицателен -  стойност под обхвата на измерване (< 0.6 IU/L). Пратих му го и го питах дали мога да спра утрогестана (вече си имам и червена кръв) и не ми дава. Sob Иска да го пия до утре и да повтарям ЧХГ-то. Мразя го този момент да продължавам да тъпча лекарства и терапия, когато тялото ми иска друго.

# 202
Аз това не го разбирам? Защо иска нов кръвен?
Проверява дали нещо все пак не се е закачило ли?

# 203
Не разбирам защо...това няма абс никаква логика

# 204
  • Be realistic - plan for a miracle.
Това никак не ми харесва и на мен. Излишно много.
Съжалявам, Ванила...

# 205
  • На изток от Ада
И за един ден колко ще се вдигне?

Това е причината да не искам инвитро аз.  Лекарствата ...

# 206
Ванила, и в другата тема го коментирахме това преди два дена. Този момент, в който знаеш, че нещата не вървят на добре, но трябва да си продължиш терапията, е много болезнен.. Broken Heart Пожелавам ти скоро всичко това да е зад гърба ти, да се почувстваш готова за инсеминацията и тя да е вашият късмет! Flowers Four Leaf Clover

Наси, не е само при инвитро за съжаление, за КЯ също цяла седмица те бодат с хориомон и те карат да си продължиш утрогестана. Това ми е една от най-черните седмици в живота, дори сравнено и с ИМБ.

# 207
Ванила , спри го и остави тялотоо си да се изчисти ,ако беше брмененна нямаше да кървиш , лекаря ми звучи, все едно изпитва страх ,че се е провалил и не иска да го приеме .  Аз бих го сменила този лекар ! Може ли да споделиш името и клиниката?

# 208
Да долея малко към моя филмотечен сок - почна нещо прилично на менструално кървене, плюс баш типични менструални болки. Докторът мисли, че явно ЧХГ е спаднало още с доста за тия 24ч и телото е решило да приключва с тая тъпотия.
Па дали?

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 17:46 от hardcandy

# 209
И аз мисля, че вероятно почваш да се чисти. Вариант 1 е да пуснеш утре ЧХГ и да ти е мирна главата, вариант 2 е да дойда да ти спра интернета на всички устройства, за да спреш да четеш и да се тревожиш Grinning

Ох, Ванила. Аз при последния трансфер бях сигурна, че е неуспешен от 8ми ден и ми беше много трудно да си следвам терапията докато пусна ЧХГ. После пък въпреки отрицателния тест ММ беше против да спирам каквото и да е докато не ми кажат, щото те щом искали тест по-късно сигурно имало шанс....и още един ден мъка да му угодя. Та добре разбирам колко ти е тегаво в момента.

Общи условия

Активация на акаунт