Отговори
# 210
2402, верно някой със здрава ръка трябва да ме ошамари.
Утре ще метна една кръв, то ясно.

Ванила, съкрушително е това Heart

# 211
Ванила, същото направих и аз, само дето на 7 ден се тествах по собствено желание, а според докторското трябваше на 10ти. Продължих си терапията до 9 ден, на 10 сутрин пуснах ЧХГ пак. Слагането на циклогеста тези 3 дни беше с ужасно нежелание и под 0,01% надежда, но реших, че щом докторката иска тест на 10 ден, ще изпълнявам, макар да знаех че няма шанс след абсолютна 0 на 7ми. Та, прегръдка от мен и много сили! Hug
Кенди, хайде да приключва тази мъка и този филм вече, амин! Hug

# 212
Аз най- после имам плюс тест за О , незаивисимо от днешния преглед.  Вчера беше по-блед. Ще опитваме утре ,през ден най-добре. Дано до ден два да спадне този пик и да се свърши със следенето този месец .

# 213
Ванила, много съжалявам 🥺 При напълно отрицателен кръвен тест и кървене просто няма никакъв смисъл от повече лекарства. Спри всичко още тази вечер, защото само си тормозиш организма. Гушкам те и моля те, не продължавай с тази агония, а си преживей по свой начин неуспеха и започни да гледаш с надежда към следващите стъпки. ❤️❤️❤️
Аз си правех рано кръвните-на 7ми, 8ми ден. Съответно спирах всичко при отрицателен резултат.

# 214
Само аз ли мисля, че Теди е тук? 😂

# 215
О не, отдавна е ясно според мен. Grinning

# 216
Ванила, съжалявам, момиче! Подкрепям останалите, бих спряла всичко и позволила на тялото ми да си свърши работата....колкото и да е гадно! 😔 Поплачи си.... Намествай короната.... и продължи напред! 🙏

Кенди Радвам се, че подобие на Ц се задава при теб! Дано нещата и при теб се развият по възможно най-благоприятния вариант!

Аз да ви се оплача ..... мрън 😑 Близка приятелка днес роди, обичам я безкрайно, обаче.......вместо да се зарадвам, аз ревнах удома.... Да, в цикъл съм, да, 2-ри ден ми е, върви ми, бошуват ми хормоните, ала това не е нормално! 🤦‍♀️ Трябва да се радвам, мамка му, та тя ми е една от най-добрите приятелки! 😞

# 217
Ох, пак много сте изписали!
Ванила, много съжалявам и за теста, и за физическата болка, и за всичко, дето следва от първите две. Този момент с терапиите май много от нас са го играли под някаква форма и не е готино. Ще мине и после пак отначало, знаеш!
Кенди, айде да се свършва ❤ Аз също гласувам за ЧХГ утре и да мирясаме всички.
Лигия, аз също те помня, тъкмо някъде тогава се появих във форума аз. Надявам се скоро да ни зарадваш и ти, както и всички, дето сме на влакчето.
Билийв, аз мисля, че са нормални емоции. Не се съди прекалено - това, че ти е мъчно, не значи, че не се радваш за приятелката си, просто са различни емоции и едната взима превес. Гуш! ❤

# 218
Теди невър лефт, уважаеми.

# 219
  • На изток от Ада
Абе оставете я Теди! Достатъчно притеснения и грижи си имаме.
Че нов ник  ще направи ...

# 220
  • Замък сред облаците
Аз ще помоля без критики, нападки или осмиване на Теди. Достатъчно случаи доказаха, че българската жена не получава нужната помощ от каквато и да има нужда, нека да не се обръщаме и ние една срещу друга.

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 01:24 от АА

# 221
Believe, не се сразмувай или смущавай от тези чувства. Flowers Hibiscus
За съжаление, както казва АА, в България жените сме научени да се срамуваме от много емоции, мисли и усещание и да се чувстваме виновни.
Има един английски форум Mumsnet, нещо подобно на БгМама е.
Аз там винаги намирам много повече жени, споделящи за тези "срамни" емоции и получаващи подкрепа и разбиране.
Допълнително в чудестранните сайтове има много повече информация по тези въпроси.
За съжаление, ние сме още доста назад в това отношение.

# 222
Ванила, съжалявам за това, което преживяваш физически и емоционално Pensive Не мога да се включа със съвет, но ти пращам прегръдки! Heart

Белийв, напълно те разбирам, колко ти е кофти. Всички мои близки приятелки родиха и забременяването им беше от първия опит и се усетих как започнах да избягвам да се виждаме, защото разговорите са само за бебетата и колко са изтощени, а на мен ми се иска да съм на тяхно място и направо нямам търпение да съм недоспала. Знам, че не е правилното, но си казах, че имам нужда да обработя тези емоции и да приоритизирам моето ментално здраве. Всеки път, в който някоя приятелка ми каже, че е бременна споделям радостта й, а като се върна в нас и си поревавам. Това, че ти е тъжно за теб, не означава, че й мислиш лошо или не се радваш за нея, или поне аз така успокоявам себе си.

# 223
Ванила, съжалявам много, но наистина няма смисъл да продължаваш с лекарствата. Играла съм го този филм- болезнен и безсмислен е! Прегръщам те силно Heart . Аз при Станулов имам 1 замразен бластоцист с грейд 3СБ. Е, какво да очаквам.... Cry Преди него трансфер 3БС- пълна нула.
Раус, аз цветна снимка съм правила преди много години в Майчин дом, после в болницата до "ЩЕРЕВ" (забравих и името Grinning ), и сега м.Май правих в Истанбул (150 евро). Боли много, защото съм с премахнати тръби- но силната болка не съм чувала чак да доведе до спазъм на матката, така че единият рог да не се види. Препоръчвам ти нова цветна снимка или по-добре чинно си изчакай часа при Калчев- той ще ти даде точна насока как и с какво да продължиш.

# 224
  • На изток от Ада
Ами аз помня как ме загризаха тук. Преди 3 -4г.
Понеже нямах тел и пишех от лаптоп . Пък не виждам добре и правех грешки.
Изкараха не едва ли не циганка, че нямам изследвания. Че с ММ сме едва ли не луди в няква секта ....
Намерих и подкрепа тук де.

Общи условия

Активация на акаунт