Отговори
# 465
А защо референтните стойности в Надежда за АМХ са 1.83-7.53?

Ппц с моя резултат 3,61 е доста прилично май, но и аз съм на 28год, ама тази долна граница 1,83 ме обърква.

# 466
  • На изток от Ада
Аз съм с билки. Кофти че да видим

# 467
Наси що не препишкаш една лентичка ,8 дни минаха.

# 468
  • На изток от Ада
В момента не сме в нас!
Ще изчакам до 31 октомври

# 469
Успех ,аз на 3.11 ще направя .❤️

# 470
Изтичках до лабораторията, така и така съм 24 часа в анцугова готовност. Предното преди 72 часа беше около 70, тогава започна и мини тексаското клане.

И най-важното - не държи брадвичка, а малко бяло агънце!!!

Последна редакция: нд, 27 окт 2024, 15:00 от hardcandy

# 471
Хайде вече да пада до 0.

# 472
  • На изток от Ада
Едно българка,8 ден е мн рано то имплантация може да няма

# 473
Хайде вече да пада до 0.
Поне 1 седмица още го виждам да се батачи.
Четох описан случай - при една жена си е седяло на около 20 маса време, били са и инжекция, спаднало е до 5 и след 2 седмици идва с руптура в болницата.

Къде е 2402 да ми спре интернета.

# 474
Чакай, чакай, не. Твоето си пада, имаш кървене. Нищо няма са руптурира (ако има такъв глагол).

# 475
Кенди, не мога да повярвам, че го казвам, но страхотно ти пада ЧХГ-то! Пенсионирай го накрая тоя анцуг!

Аз уикенда малко се позагубих, благодаря ви на всички за страхотните пожелания! Heart

# 476
  • На изток от Ада
Аз сякаш имам промяна. Преди мн се дразнех на памперси в магазините и бебешки неща, мляко пюрета ... Сега не се задразних днес .   Замислих се дали ще правя скоро мляко....

Последна редакция: нд, 27 окт 2024, 18:27 от nasito8988

# 477
  • София
кенди, 2402 може да я няма ама и аз съм готова да ти спра интернета.... есктра си пада яхг-то дишай вече де....

# 478
Аз пък последните дни все сънувах разни сънища, в които имам бебе(та). Все са момчета. Последно породени момченце и тризнаци момчета 😂 дано поне до догодина по това време да съм забременяла… пък каквото дойде.

# 479
2402 днес беше заета да се съмосъжалява + това имаше мигрена, ама един миг-400 най-накрая я спаси (след 10 часа главоболие и гадене), та candy, идвам да ти го спра и ще забера и shantall по пътя! Пада си самичко ЧХГ при теб, което е важно. Според мен съвсем скоро ще е 0, не си вкарвай филми.

Аз утре ще ходя да пусна всички репродуктивни хормони, които се предлагат в лабораториите, само за DHEA-s се чудя. Уж на места пише, че е константа, но другаде пише, че трябва да се изследва седмица преди или след менструацията. Инсулин обаче няма да изследвам, тези дни се храня ужасно и не спя, та ясно, че ще е висок.
Скрит текст:
И все още няма яснота кога все пак ще имам преглед, утре ще се разправям пак, защото днес жената от кол-центъра явно за пръв път чуваше за такива съвместни прегледи и ми говори пълни глупости

Общи условия

Активация на акаунт