Отговори
# 480
Аз сякаш имам промяна. Преди мн се дразнех на памперси в магазините и бебешки неща, мляко пюрета ... Сега не се задразних днес .   Замислих се дали ще правя скоро мляко....

Наси, в петък бяхме излезли по женски с група мами от яслата на синът ми. Случайно се заговорихме с една от тях по-подробно. Жената има 10 спонтанни аборта преди да роди здраво момиченце. Сега наскоро роди и втора дъщеричка. Просто нямаше как да не се сетя в този момент за теб. Стискам палци и силно се надявям скоро и твоето чудо да се случи. Съвсем не е невъзможно.🍀🍀🍀
И сега много няма да са съгласни с мен, но за мен дългите паузи са безмислени ако наистина искаш дете. Страхът от неуспех също е лош съветвик, може да не е успешна бременноста, но може и да е. Няма как да дадем шанс да се случат нещата ако не опитваме.Heart

# 481
Дългите паузи са си много смислени ако на човек му е дошло много психически и емоционално.

# 482
  • На изток от Ада
Бисквитке много мило че си се сетила за мен. Аз не съм казвала колко аборта имам тук .
Да и аз днес си мислех че нямам време да отлагам не съм на. 20г .

# 483
Дългите паузи са си много смислени ако на човек му е дошло много психически и емоционално.
Не ми се спори. Това си е моето мнение.
То в този форум или " пееш" в общия хор форумните истини или все се намира някой да те апострофира.
Само ми е интересно ако си с много нисък АМХ или на определени години какво точно ти носи паузата понеже ти било дошло до гуша. Всеки си има глава на раменете да си прецени може ли да си позволи пауза от репродуктивна гледна точка или не може.

# 484
Не споря. Ако казваш, че искаш дете, но чакаш както ти казваш “поради страх от неуспех”, съгласна съм с теб. Но преди няколко дни толкова момичета споделиха как или работят със специалист, или обмислят, защото явно неуспехите ги натоварват. Абсолютно не съм съгласна, че във всеки един случай трябва да се дава зор, когато човек не се чувства добре. За тежки случаи като депресии и прочее, ами да, по-адекватното е човек да се стабилизира преди да забременее, да го завъртят хормоните и кой знае как да се чувства след като дойде беззащитното човече на белия свят.

Това също си е мое мнение, което не налагам. Не всяко мнение, което не изразява съгласие, е нападка.

# 485
Firebird26, има случаи и случаи. Моят коментар беше най- вече към Насито насочен. И нея съм цитирала, а не някои от другите момичета.

# 486
  • На изток от Ада
Ами примерно Мин год приключихме в Надежда и трябваше 1м да изчакаме и опити. Ами не бях готова.

# 487
Аз реших, че говориш по принцип. А аз трудно се съгласявам с мнения, които трябва да са валидни независимо от обстоятелствата - не вярвам, че нещата работят така. Нейния случай не го познавам, не съм от толкова време в темата, възможно е в този случай да е адекватен съвет, разбира се.

# 488
  • На изток от Ада
Firebird, моят случай е няколко спонтанни аборти в малки седмици. Много изследвания ходене на доста док . Имам Б с терапия за НК клетки и инжекции клексан . Нямам тромбофилия... ММ е с астенозооспермия и 1-3%  морфология. Но добра ДНК фрагментация... На 35 г съм .
Първият аборт беше преди 8г. На около 2г ми са бременностите , като 2018г имам 2 .
Последните 2 аборта ги приех мн трудно

Последна редакция: нд, 27 окт 2024, 21:54 от nasito8988

# 489
Наси, кариотип и на двамата пускали ли сте?!
Стискам палци, това да е твоя месец Purple Heart

# 490
Колкото и биохимични да имате и спонтанни ,поне това означава ,че все пак хващате без ин витро. Погледнете го от добрата страна ,аз не вярвам ,че без ин витро ще стане някога ,невъзможно е и въпреки това ще си проверя пак тръбите ако ми дойде.

# 491
Мнееее, колкото и да се опитам да игнорирам- не мога. една българка, грешиш жестоко много и ти пожелавам никога да не разбираш каква е болката от загуба на бременност. А да имаш няколко загуби - дори и аз като човек с мъртвородено дете и извънматочна бременност (и двете след инвитро) не мога да си представя колко им е трудно на жените с по 3, 5, 10 загуби...

Скрит текст:
Аз не пуснах хормони днес. Близкия кандиларов беше затворен, а умирам от глад и не мога да обикалям града. Ще пробвам утре, май ще ми се води без това 3ти ден.

# 492
  • На изток от Ада
Наси, кариотип и на двамата пускали ли сте?!
Стискам палци, това да е твоя месец Purple Heart
Да имаме добри са и двата.

# 493
Днес ми е деня за тест.
Изглежда ли ви отново пренапоен?
Аз виждам чертичка отново...., дано е истинска този път.

# 494
  • На изток от Ада
Еми чгх трябва ! Успех

Общи условия

Активация на акаунт