Отговори
# 495
# 496
Еми колко дни мина от О? Виждам я,пускай чхг или поне повтори теста ,държи се 5 секунди в урината .

# 497
Днес е 14 ден след инсе.

Стиснете по едно палче, моля! ☺️🙏

# 498
Чакаме хубаво чхг ❤️ кой лекар го прави ?

# 499
Еми, виждам я и аз чертичката, стискам палци за хубаво ЧХГ! Flowers Four Leaf Clover

# 500
Д-р Любомир Бойчев в Тутракан.

# 501
  • На изток от Ада
АА Михайлова кариотип ми каза или Крос мач?

# 502
Еми и аз виждам чертичка Simple Smile
Това коя по ред инсеминация ти е?

# 503
Еми, и аз виждам чертичка, макар и бегла Simple Smile

Скрит текст:
Абсолютно няма място за сравнение между липса на бременност и загуба, независимо в коя/кой седмица/месец е! Двете неща са толкова различни и толкова несравними, че няма накъде! Като човек, който никога не е виждал две чертички на тест, абсолютно не мога да си представя чувството от загубата и всеки ден съм благодарна, че не ми се е налагало да минавам през такъв тежък период. Мога само да се възхищавам на жените, които се справят с тези загуби и имат психиката да продължат напред въпреки тях. Няколко познати жени са минали през загуби от 5-6та седмица, та до 7-ми месец и просто не мога дори да си представя емоциите и болката, през които са преминали, а някои все още преминават. Та, това, "поне ги е хавало" е абсурдно изказване, сори. 

# 504
Еми и аз виждам чертичка Simple Smile
Това коя по ред инсеминация ти е?

Четвърта инсеминация

# 505
  • Замък сред облаците

За мен ли питаш? Кариотип евентуално.

Еми, силно стис!

# 506
Еми, стискам палци, че дори и на краката! Хайде да се похвалиш след кръвния!

# 507
  • На изток от Ада

За мен ли питаш? Кариотип евентуално.
За теб. Ами кариотип не е ли за хора без дете ? И не трябва ли генетик за тези изследвания?

# 508
Еми Стискам палци за хубав резултат.
Скрит текст:
Аз съм съгласна с 2402 и Raus. Преди и аз в отчаяние и дълбока депресия си мислех, че да видя 2те чертички е достатъчно. Тогава една дама от тук ми наля малко акъл и даде храна за размисъл и беше права. По-добре да чакаш и всичко да е наред до финал, от колкото болката която ще преживееш при загуба. Чаках близо 6г да видя 2те чертички и не мога да опиша какъв ужас преживях, когато получих кафяво зацапване, да не говорим за друго.  Така, че и аз не мога да си представя  какво са преживели момичетата със загуби и дано на никой повече не се случва.

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 10:07 от Пълнолуние

# 509
Аз сутринта към 7:00 с две затворени очи първо по погрешка съм препикала един тест за овулация  и на секундата лъсна хубава втора черта. Сърцето ми спря направо. После като се загледах в теста ми стана ясно и се посмях сама на себе си.
Веднага извадих правилния тест и от тук нататък знаете..

Общи условия

Активация на акаунт