Отговори
# 510
  • На изток от Ада
Еми и тестовете за овулация отчитат Б

# 511
Наси, чувала съм и аз за това. Чертата на теста за ову не е като контролната, но много близо по наситеност до нея. Все едно, че ще настъпи.

# 512
Емиии 🤗❤️ Чакам ЧХГ-то ти със затаен дъх 😍
Скрит текст:
Raus, ами аз не съм съгласна. Имам преди 6 години загуба в 6г.с. След това имах безброй стимулации, операции, инвитро процедури и нищо.....април месец забременях, но за кратко. Да, беше ни много тежко, че загубихме бебчето, но нямаш представа какво огромно облекчение изпитахме след като видяхме, че матката ми може да бъде бременна(малко странно звучи, знам). Това беше една огромна победа за нас след толкова много трансфери с резултат 0!!!!! Болката от нямането и болката от загубата за мен са еднакво тежки и не бива да се сравняват, защото и в двата случаи си с празни ръце.....Все пак в световния ден на нашите ангелчета(загубени бременности) се включват и неуспешните трансфери, ембриончета, които не са преминали ПИД, също и двойки, които не забременяват с години, така и загуби във всяка една гестационна седмица, също и загуба при раждане или месеци след него. МОЛЯ не сравнявайте тези болки, болят еднакво силно, уважавайте болката на човека отсреща. Освен това няма как да знае човекът срещу нас как понасяме тази болка, вече става въпрос и за психика, вяра и характер, също и подкрепа от близки/психолог.

# 513
Благодаря, резултат след 17:00 ми казаха в лабораторията.

# 514
Еми, тичкай за кръвен 🍀
LH теста на изиетхоум, както се видя при мен, хваща ЧХГ по-добре от LH явно.

2402 🤍

Мислила съм си дали никаква бременност дълго време или загуби е по-ужасно. И при двете губиш нещо всеки път, но да кажем че едната загуба (особено късна) е много ясно изразено очертана и физическа и това прави нещата по-трудни, просто защото има доказателство за бременност, която не е стигнала до края.
Факт е, че неяснотата за причините и при двете е съкрушителното.

# 515
  • Замък сред облаците
Скрит текст:
АА Михайлова кариотип ми каза или Крос мач?

За мен ли питаш? Кариотип евентуално.
За теб. Ами кариотип не е ли за хора без дете ? И не трябва ли генетик за тези изследвания?

При някои генетични грешки просто е по-малък шанса за дете, не е задължително 0, затова примерно 1 на 5-6 бременности са успешни (примерно число, може да са 1 от 10, 1 от 20 и така нататък). Мацето също я пращаха на кариотип, включително след неуспешното инвитро, независимо че вече имаше едно здраво дете. Иначе при генетици се изследва. Но е една от опциите, ако имунологията не покаже нищо.

За болките от загубата няма да се включвам подробно, въпрос на лично преживяване е. За мен някои загуби болят по-малко от други чисто обективно (кухо яйце и БХ без ембрион не се сравняват с плод със спрял пулс).

# 516
АА хубаво го е написала за генетичните грешки. Понякога има и огромна доза късмет. При хора, които имат проблем с кариотипа, може да им се роди здраво детенце от раз и изобщо да не разберат, че имат проблем. Вече при следващи опити може да има и 8 аборта преди да се роди здраво детенце. Също случайните грешки и начинът на живот имат тежест.

Скрит текст:
АА, аз за това казах, че загубите не се сравняват. Моля те, не ги сравнявай ❤️Няма значение дали е кухо яйце, БХ, извънматочна или спрял пулс. Има и БХ, при които има ембрион, просто спира развитие преди прегледа за пулс. Това, че някой е чул пулс, не означава, че неговата болка е по-силна, няма как да се съглася с теб по този въпрос. Загубата си е загуба и те са равностойни, не е редно да се омаловажава болката на жените, които не са чули пулса на бебчето си преди да го загубят. По твоята логика мога да кажа, че загуба в 20г.с. няма да е толкова тежка, колкото загуба на бебче, което се е родило и е навършило 5 месеца. Просто за мен е неуважително към самите жени преживели тези ужасни събития...да определяш коя болка е по-силна.

Трябва да се подкрепяме ❤️🤗

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 11:17 от Kactus

# 517
Предлагам да не си ги мерим. Никой не знае какво е вътре в другия. Всяка тука се бори да върви напред, влачейки след себе си нещо, което само тя знае колко ѝ тежи.

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 12:26 от hardcandy

# 518
Еми, стискам палци и вярвам, че ще ни зарадваш с хубаво ЧХГ. Още повече, че теста ти не е с първа урина, а и 14 дни след инсе си е логично чертичката да е бледа.
За загубите и аз няма да се включа, въпреки че знам какво е да чакаш с години, за да видиш м@мк@ му, положителен тест за бременност, но знам какво е и след успешна бременност да имаш загуба в шести месец, след това биохимична, а после и нямам идея последното как се определяше, но да кажем кухо яйце.
Всеки сам се справя по един или друг начин. Факт е, че нямаме избор и си извървяваме пътя, който ни е определен.
Малко и за мен. Вече съм във втората част на цикъла. Успяхме да се разпишем точно на 14и ден. Не следя нищо, така че това не ми дава никаква информация, но предполагам, или на 14ия, или 15ия ден е била овулацията. Предвид тежкия мъжки фактор и моите години нямам кой знае какви очаквания, но както съм казвал и друг път, няма да се тръшкам, а ще се радвам на това, което имам.
Наси, радвам се, че сте официално в играта и ти пожелавам скорошен успех.

и един страничен въпрос:
Скрит текст:
Засичали ли сте във форума тема, свързана с прием на етерични масла при деца над 3 г.?
Или ако някой има информация къде мога да прочета достоверна информация по темата, по възможност на български, ще се радвам да ми пишете на лично. Синът ми отново е болен, като са минали едва 17 дена от последния прием на антибиотик, а през това време е на имуностимуланти. Педиатърката не вижда нищо притеснително и се чуди откъде е тази температура. Яхнала съм метлата Smiling Imp

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 11:43 от m-angel

# 519
  • Замък сред облаците
Ейнджълче
Скрит текст:
ако няма други оплаквания освен температура, пуснете урина, да не е уроинфекция.

# 520
Ангелче, стискам палци да се изненадаш приятно 😍
Разгледай продуктите на Pranarom 🤗 има етерични масла дори и за бебета. Иначе аз съм фен на марката Bimbi. 😁 Препоръчвам всички техни продукти.
https://pranarom.bg/za-bebeto/
https://bimbi.bg/products

# 521
Еми имаш стиснати палци от мен 🙏🤞

Ъпдейт от мен : Момичета аз малко изглупях , изнаглях и не знам какво още. Днес ми е 6-ти ден!!! от трансфера на едно 5 дневно ембрионче. Просто мира нямах и отидох до лабораторията. Ето го и резултата:

Надявам се на нещо хубаво 🥹🥲
Притеснено ми първо , не смея да се зарадвам ... В сряда задължително ще си пусна отново + прогестерон , в момента съм на ( 2х1 Циклогест 400 и 1 път на ден пролутекс). Просто искам да видя как върви и той като стойност.

# 522
Андииии, знаех сиииии😍😍😍😍 Леле колко съм щастлива 🥰❤️❤️❤️ Явно те е хванал прашецът 😉 Сега чакаме и Еми с хубаво ЧХГ 🍀🤗

# 523
Andi, всичко да е наред и само поводи за радост! Heart
Еми, стискам крака и ръце! Flowers Four Leaf Clover

# 524
  • На изток от Ада
Браво Анди пусни 2 чгх и прогестерон

Общи условия

Активация на акаунт