Отговори
# 525
Andi Тихичко честито момиче. Дано всичко е наред. ❤

# 526
andi, Heart супер е за 6ти ден! Хайде всичко да е наред до прекрасен, пухкав финал!

еми, има я чертичката Heart чакам те и теб с хубаво ЧХГ!

Скрит текст:
по другата тема казахме достатъчно мисля. Никога не може човек, който не го е преживял да те разбере напълно, дори и да опита, пък и да го е преживял, всеки има собствено възприятие. Всяка от нас има своя опит и своята болка и няма по-голяма и по-малка, независимо как изглежда отстрани.
Ама няма "поне"-та в цялата работа, както съм казвала много пъти и точно това продължава да ми е тригъра на мен.

# 527
Анди, за 6-ти ден след трансфер си е направо прекрасно това ЧХГ!
Стискам още палци на Еми за нейното, че да си бременеете заедно! Flowers Four Leaf Clover Heart Flowers Four Leaf Clover

# 528
Анди , Честито , прекрасно е.
Еми , чакаме те,само рефрешвам през половин час и чакам да ни зарадваш . ❤️❤️🫣

# 529
  • На изток от Ада
Една българка! Еми каза след 17 ч

Иначе и аз съм употребявала „поне" даже към 2402 беше. Извиних й се.

# 530
Ох, че яко, Анди! Стиснати палци притесненията да отстъпят пред хубавите факти, изразени в цифрова стойност даже! Hands Point Up

# 531
Много благодаря момичета за куража ! 🥹
Надявам се вселената да се смели над мен този път и моето желание да си имам рожбичка да се сбъдне.
Нека дойде сряда , да видя нещата как се развиват. И да се въоръжа с търпение , търпение и търпение ....

# 532
Анди, Еми, много стиснати палци и положителна енергия от мен HeartFlowers Four Leaf CloverFlowers Hibiscus

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 13:02 от kattes

# 533
Анди, тихичко честито! Да се покачва и хубав прогестерон да ни покажеш в сряда 🤗🩷

Еми, палци за теб! 🩷

Моята философия е, че двама души, които са преминали през напълно идентично преживяване, могат да се чувстват по коренно различен начин. А да се сравняват 2 напълно различни ситуации и болки е абсолютно безсмислено.. Нека накрая всяка от нас да има своят щастлив завършек на борбата, това е важното! 🙂

# 534
Анди, Еми, стискам палци! Успех!

# 535
Успех, Еми! Високо ЧХГ ти желая.
Анди, много се радвам за положителния развой с ембриончето! Така да си остане до финал.

Скрит текст:
Аз стартирах снощи с х75 мг Гонал и Мериоферт. Ще видим какво ще се случи, най-вероятно Станулов ще ми го увеличи в сряда.

# 536
  • Замък сред облаците
Анди, браво! В сряда да расте стремглаво.

Кактус, сега видях че си си доредактирала поста. При БХ няма ембрион, защото за БХ не се стигат стойности дори сак да се види. Моля ти се, не ги бъркай нещата. Биохимичната бременност е бременност, която излиза само на кръвен/пиклив тест и не се визуализира на УЗ - това е клиничната дефиниция по учебник. Там имаш някакъв сбор от клетки, далеч от етапа за развитие на ембрион/плод. Всичко след визуализация на сак на УЗ е мисед. Поне аз имам опит с всички видове мисед и неуспешна Б в първи триместър. Wink Да поясня, понеже в предния ми пост ввно не е било ясно - за себе си като сравнявам собствените си загуби една с друга, някои са по-леки от други.

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 13:45 от АА

# 537
АА, беше си живо развиващо се ембрионче, просто спря развитие 🥺 това, че не се вижда на УЗ, не означава, че не съществува... това е бебенце. Беше си здраво бластоцистче, минало ПИД и се води ембрион. Ембриончето се формира от момента на оплождането. Вече след определена седмица се нарича плод.
В случая се води загуба на ембрион, няма никакво значение дали ще е плод или ембрион, пак е загуба. Иначе наистина не разбрах, че говориш за собствените си загуби, а по принцип. Благодаря, че уточни. ❤️

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 13:53 от Kactus

# 538
Анди страхотна новина! Бъркам или го беше отписала този опит преди няколко дни? Все така добре да се развива всичко!
Еми, съвсем видима си е чертичката, стискам палци и за супер ЧХГ!

# 539
Да се натреса нежно между шамарите викам Grinning
Единственият реализъм, който виждам аз, докато чета полемиката отстрани е, че всеки има различен “праг на болка” и различни потребности как да обработва информация и компесаторни механизми за справяне със загубата.

ПС: Аз се начетох в реддит на жени, които не могат да прежалят извънматочните си бременности примерно, за мен не е леджит, обаче не мога и нямам право да я убеждавам в нищо ако се заговорим с някоя хипотетична.

Общи условия

Активация на акаунт